ipunka 30.03.12, 16:24 Trwa do 1 kwietnie promocja na kosmetyki. Oddaj swoj stary kosmetyk to dostaniesz nowy za 50%, opłaca się? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ipunka Re: promocja w SEPHORZE 30.03.12, 17:05 nie ma znaczenia, wychodze to zajrze do sklepu, chce sobie kupic roz Odpowiedz Link
jagoda_pl Re: promocja w SEPHORZE 30.03.12, 19:05 IMHO opłaca się. Kiedyś oddałam resztkę pudru z Rosmanna i niepasującą do mnie szminkę Max Factor za bardzo fajnye produkty Sephory (bo tylko ich marki dotyczy promocja). Odpowiedz Link
prakseda_ka Re: promocja w SEPHORZE 30.03.12, 19:15 w sumie tak - dobry lakier za 9,50 - w zamian za 10! letni w ukochanym kolorze trzymany dla sentymentu .... cień w kredce za 19,50 zamiast za 39 zł w zamian za ukochane 7 letnie "burżuje" w sumie wydałam 29 zl, za 2 dobre kosmetyki. Podkłady są w dobrej cenie wychodzą po ok 30 zł, baza pod makijaż też poniżej 30, a sephora ma całkiem niezłe kosmetyki do makijażu. Odpowiedz Link
lilith_dclxvi Re: promocja w SEPHORZE 30.03.12, 23:22 Właśnie skończył mi się korektor z Sephory, więc za zużyte opakowanie dostałam identyczny za pół ceny. I tak bym musiała go kupić w tym tygodniu, więc udało mi się P.S. Dla osób o jasnej karnacji polecam ten róż w kolorze rose- rewelacja, mam już trzeci. www.markasephora.pl/produkt/292/1/blush_me_trio Odpowiedz Link
ipunka Re: promocja w SEPHORZE 31.03.12, 15:48 za późno powiedziałaś, właśnie odebrałam taki sam róż, ale w innym kolorze Ten do którego link podałaś jest na promocji za 15 zl i nie trzeba oddawać niczego w zamian. P.S. dzisiaj kolejki w Spehorze najdłuższe! lilith_dclxvi napisała: > Właśnie skończył mi się korektor z Sephory, więc za zużyte opakowanie dostałam > identyczny za pół ceny. I tak bym musiała go kupić w tym tygodniu, więc udało m > i się > P.S. > Dla osób o jasnej karnacji polecam ten róż w kolorze rose- rewelacja, mam już t > rzeci. > www.markasephora.pl/produkt/292/1/blush_me_trio Odpowiedz Link
donna28 Re: promocja w SEPHORZE 31.03.12, 18:40 Dzięki za info, przeczytałam, zdążyłam jeszcze do Sephory i kupiłam różne nowe rzeczy na wiosnę Jak zakupy przekroczą 120 zł dostaje się kupon na bezpłatny zabieg - henna+regulacja brwi albo masaż dłoni - do wyboru Odpowiedz Link
luna320 Re: promocja w SEPHORZE 03.04.12, 09:57 Bardzo się opłaca, równiez lubie ich kosmetyki uuu... ja nie wiedzialam o promocji Kiedy bedzie następna?? za rok? Odpowiedz Link