sara_lund 17.08.12, 09:40 gdzie taniej? sporadycznie kupujęw rossmanie, niedawno odkryłam niedaleko domu schleckera. zakupy chemiczne i kosmetyczne robie glownie w tesco - tam mam warżenie że jest najtaniej jakie sa wasze doswiadczenia? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
daxter Re: rossman czy schlecker 17.08.12, 09:52 W moim tesco takim malym dyskontowym zdecydowanie drozej. Rossman tani jak promocja po za tym ceny podobne jak w schlekerze. Kolorowe kosmetyki nie firmowe maja na dosyc dobrym poziomie szczegolnie puder prasowany za ok 10 zl nie ustepuje Rimellowi cienie i szminki z Rossmana jakos mi nie podchodza.Pare lat wstecz jak otwarli Schleckera to firmowa chemie oznaczona As mieli dobra i tania papier toaletowy eco tez . Teraz ceny podobne.Dobre tez kosmetyki dla dzieci nie ustepuja nivei i johnsonowi. Odpowiedz Link
hela_mela Re: rossman czy schlecker 17.08.12, 10:23 Rossmann tak jak np biedronka zrobił się praktycznie monopolistą na rynku polskim. Ceny coraz gorsze niestety. Jeżeli na jakiś produkt nie ma promocji, to często bardziej opłaca kupić się w hipermarkecie. Odpowiedz Link
fraaumiaau Re: rossman czy schlecker 17.08.12, 11:59 Chemię kupuję w markecie; kosmetyki w Rossmanie tylko wtedy gdy są promocje. Rossmanowskie marki kosmetyków według mnie są na dobrym poziomie zarówno jeżeli chodzi o jakoś jak i o cenę Odpowiedz Link
anetos00 Re: rossman czy schlecker 18.08.12, 10:31 Rosmanna cenię za dobrą i w rozsądnej cenie markę kosmetyków dla dzieci Babydream.Te produkty są dokładnie przebadane pod względem bezpiecznego,naturalnego składu wypadają często lepiej niż światowe marki jak Johnson czy drogie apteczne produkty.W Schlekerze Babysmile też ma kilka dobrych produktów. Odpowiedz Link
pindzia.lindzia Re: rossman czy schlecker 19.08.12, 17:33 Zgadzam się, seria Babydream jest najlepszą serią dla dzieci i mam na rynku, świetne składy, przystępne ceny. Godne zainteresowania są też niektóre kosmetyki Alterry i Isany, też Rossmanowskich marek. Natomiast co do cen to podam ostatnie odkrycie: moja dziewczyna uwielbia tonik Polleny Evy z czerwoną koniczyną. W Rossie - 9 zł, w Leclercu - 8 zł. A w firmowym sklepie - 5 zł! Wprawdzie tutaj dochodzą koszty przesyłki, ale powyżej 120 zł jest za darmo, a nietrudno za tyle zamówić, bo mają dużo dobrych produktów. Odpowiedz Link
iberka Re: rossman czy schlecker 19.08.12, 17:40 ci wypada najdrożej, ze wszystkim iza Odpowiedz Link