sanse3
28.02.14, 19:39
Od niedawna wymieniamy w domu wszystkie baterie w umywalkach, prysznicową, wannową, tzn. wymianę zaczęliśmy i nie możemy skończyć. Jako, że poprzednio, wcale niedawno zakupione baterie do nowego domu, zaczęły mocno szwankować, a bardzo tanie nie były, niestety już po gwarancji , bo była krótka. Wtedy kupując wyglądały dość solidnie i nie mielimy pojęcia że tak szybko mogą się psuć, każda po kolei, choć nie był dużo używane. I tak wtopiliśmy troszkę pieniędzy i wymieniamy obecnie wszystkie. Teraz nie chcemy popełnić takich błędów. Zatem kupiliśmy do umywalek wszystkich w domu sprawdzone już u rodziny baterie firmy LAVEO z 5-letnią gwarancją i do nich w MRÓWCE fajne perlatory z dużą oszczędnością wody za ok.30 parę zł (nie pamiętam dokładnie ile litrów na minutę ale bardzo mało, pojawia się taki jakby prysznic z kranu zamiast ciągłego strumienia i czuć od razu w rękach ,że ta woda jest super napowietrzona i dużo lepiej się myje nawet, przy okazji dużo oszczędzając). Także te bardzo polecam.
No i mamy nadal problem z wyborem i zakupem jesli chodzi o baterię wannową i prysznicową. Zwłaszcza, jeśli chodzi o tą część z wężykiem i słuchawką do baterii wannowej oraz do baterii prysznicowej -wtedy najlepiej na takim drążku obniżanym myślę. W tej chwili w naszym domu 5-osób korzysta z prysznica, w tym małe dzieci - długo lubią posiedzieć. Z wanny rzadziej narazie. Zależy nam, żeby kupić sprawdzone i PRZEDE wszystkim z oszczędnymi słuchawkami. Szukamy juz ze 2-3 miesiące, jest tego ogromny natłok. Ale w wielu na opakowaniach nie jest podane nawet jaki przepływ mają.
Zatem proszę polećcie sprawdzone u was baterie wannowe, prysznicowe i zwłaszcza te zestawy ze słuchawką, które się osobno dokupuje, jak najbardziej oszczędne.
Oczywiscie w rozsądnym przedziale cenowym do 200-300zł bo niestety na większe kwoty będzie ciężko teraz.
Najbardziej zależy mi na tych zestawach ze słuchawkami.
Myślę że wątek wielu osobom się przyda.
Z góry bardzo dziękuję