jakema 22.12.05, 23:41 Mam rodzinke w UK i w tygodniu porozumiewamy sie za pomoca smsow. Zna ktos moze adres do jakiejs bezplatnej bramki? Oprocz tego, ze powinna byc bezplatna to i solidna (jakos te, ktorych uzywalam nie dostarczaly...). Pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sweetkiss Re: Bramka sms za granice 24.12.05, 10:37 Witam. Ja kiedeś uzywałam bramki ze strony www.mtnsms.com . Nie wiem jak z nia jest teraz ale ja byłam zadowolona. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
foretka Re: Bramka sms za granice 26.12.05, 07:52 Ja uzywam tej ale niestety ze skutecznoscia to roznie bywa: www.excite.co.uk/smsfree/user/home Pozdrawiam ~ foretka ~ mama Paulinki (13.09.2004r.), która ma juz ... Odpowiedz Link
sledziowa Re: Bramka sms za granice 27.12.05, 23:14 A ja korzystam z bramki na stronie www.orange.pl jednak warunkiem jest to, że masz numer telefonu właśnie z tej sieci i jesteś zalogowana na ich stronie. Wysyłam z powodzeniem sms`y na niemiecki numer, za darmo mam do dyspozycji 30 sms`ów na miesiąć Odpowiedz Link