Dodaj do ulubionych

Autobusem do Chorwacji

IP: *.lama.net.pl / 195.150.172.* 27.01.04, 02:17
Są takie linie autobusowe ? Jakie biuro organizuje takie przewozy ?
Obserwuj wątek
    • tweety8 Re: Autobusem do Chorwacji 27.01.04, 12:59
      Jest takie biuro w Warszawie, napisz im maila to Ci przyślą aktualny rozkład,
      mają kilku przewoźników! Wysyłają bilety pocztą, więc wcale nie musisz jechać
      do Warszawy po bilet!

maile: wikel@inetia.pl wikel@wp.pl
      Web: www.wikel.prv.pl/

Pozdrawiam tweety888
    • Gość: wojdyta Re: Autobusem do Chorwacji IP: *.lodz.sdi.tpnet.pl 05.02.04, 19:25
      Zawsze można "podłączyć" sie do jakiejś wycieczki. My tak zrobiliśmy w ubiegłe
      wakacje. Można wykupic sam przjazd, jeśli są jeszcze wolne miejsca. Jest jeden
      minus prawie do końca nie wiadomo czy znajdzie się miejsce........trzeba mieć
      plan awaryjny :)
      • tweety8 Re: Autobusem do Chorwacji 05.02.04, 20:42
        Dlatego polecam tą firmę, oni mają w ofercie właśnie tylko przejazdy a nie
        wycieczki, i mają sporo przewoźników w ofercie. Jeżdżą od kwietnia do
        października!

p.s. to nie reklama, po prostu sama kiedyś się dużo naszukałam i chce innym
        tego oszczędzić, bo nic lepszego nie znalazłam! a najlepsze, że wysyłają
        bilety, bo może na tym skorzystać każdy z całej Polski!
    • Gość: Aśka Re: Autobusem do Chorwacji IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 14.02.04, 13:52
      To biuro (biuro podróży Wikel) ma teraz nowy adres witryny www.wikel.pl i nowy
      adres poczty wikel@wikel.pl

Są rzeczywiście bardzo solidni - jechałam z nimi w tamtym roku, wszystko było
      OK, nawet bilet mi przywiózł ich pracownik na dworzec w Warszawie. A poza tym
      nie ściemniają i udzielają porad, jak w żadnym innym biurze.
    • Gość: # Re: Autobusem do Chorwacji IP: *.lama.net.pl / 195.150.172.* 20.03.04, 23:57

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka