Gość: M IP: *.lama.net.pl / 195.150.172.* 27.01.04, 02:17 Są takie linie autobusowe ? Jakie biuro organizuje takie przewozy ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tweety8 Re: Autobusem do Chorwacji 27.01.04, 12:59 Jest takie biuro w Warszawie, napisz im maila to Ci przyślą aktualny rozkład, mają kilku przewoźników! Wysyłają bilety pocztą, więc wcale nie musisz jechać do Warszawy po bilet! maile: wikel@inetia.pl wikel@wp.pl Web: www.wikel.prv.pl/ Pozdrawiam tweety888 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojdyta Re: Autobusem do Chorwacji IP: *.lodz.sdi.tpnet.pl 05.02.04, 19:25 Zawsze można "podłączyć" sie do jakiejś wycieczki. My tak zrobiliśmy w ubiegłe wakacje. Można wykupic sam przjazd, jeśli są jeszcze wolne miejsca. Jest jeden minus prawie do końca nie wiadomo czy znajdzie się miejsce........trzeba mieć plan awaryjny :) Odpowiedz Link Zgłoś
tweety8 Re: Autobusem do Chorwacji 05.02.04, 20:42 Dlatego polecam tą firmę, oni mają w ofercie właśnie tylko przejazdy a nie wycieczki, i mają sporo przewoźników w ofercie. Jeżdżą od kwietnia do października! p.s. to nie reklama, po prostu sama kiedyś się dużo naszukałam i chce innym tego oszczędzić, bo nic lepszego nie znalazłam! a najlepsze, że wysyłają bilety, bo może na tym skorzystać każdy z całej Polski! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: Autobusem do Chorwacji IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 14.02.04, 13:52 To biuro (biuro podróży Wikel) ma teraz nowy adres witryny www.wikel.pl i nowy adres poczty wikel@wikel.pl Są rzeczywiście bardzo solidni - jechałam z nimi w tamtym roku, wszystko było OK, nawet bilet mi przywiózł ich pracownik na dworzec w Warszawie. A poza tym nie ściemniają i udzielają porad, jak w żadnym innym biurze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: # Re: Autobusem do Chorwacji IP: *.lama.net.pl / 195.150.172.* 20.03.04, 23:57 Odpowiedz Link Zgłoś