Dodaj do ulubionych

Chorwacja co polecacie?????????

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.09, 19:55
Witam
Szukam namiarów na Chorwację ,nie wiem co polecacie ,jaki rejon jest
najaładniejszy godny polecenia,wypoczynku ,zobaczenia czegoś, dla
dwóch rodzin z dziećmi najlepiej jakiś apartament w rozsądnej
cenie ,blisko morza ale też w miare blisko gdziekolwiek
Obserwuj wątek
    • stola1 Re: Chorwacja co polecacie????????? 11.12.09, 20:53
      agata na takie pytania nie jest prosto odpowiedzieć nikomu z nas.
      Jeżeli chodzi o Chorwację to nie da się wprost powiedzieć jaki rejon jest
      najładniejszy. Zwykle chwalimy to co znamy dobrze, czy gdzie sami jeździmy.Bo
      aby zjechać całe wybrzeże Chorwacji nie wystarczy jeden czy dwa sezony. Jedni
      chwalą Dalmację, inni Istrię. Myślę, że miałabyś też problem gdyby Cię ktoś
      zapytał jaki rejon Polski jest najładniejszy?
      Podobnie z każdym innym stwierdzeniem, jaki jest godny polecenia, do wypoczynku,
      zobaczenia.
      Wybrzeże chorwackie jest bogate i urozmaicone całe. Od czegoś trzeba zacząć i
      zdaj się na siebie. Sama wiesz najlepiej jakie macie możliwości co do jazdy, ile
      będzie trwał Wasz urlop, w jakim wieku dzieci. Czyli wtedy będziesz w stanie
      powiedzieć czy fizycznie jesteście w stanie wybrać się np. w środek wybrzeża,
      czy lepiej zrobić min kilometrów, aby nie tracić cennych godzin na przejazd.
      Przy 7 dniach wypoczynku trudno planować podróż na południe,podobnie z małym
      dzieckiem może być ciężko.
      Wielu z nas trafia za pierwszym razem w okolice Dalmacji Północnej czy Środkowej
      i to wydaje się być takim "złotym" środkiem.
      Miejscowości nadmorskie oferują wszędzie apartamenty o różnym standardzie i w
      miarę blisko do morza o to możesz być spokojna.
      A do zobaczenia, zwiedzania również nie braknie atrakcji w żadnej części.
      Ja akuratnie Istrię znam najmniej, byłam tam tylko raz.
      Najczęściej bywam Dalmacja Środkowa. Polecam, jak najbardziej.
      Mogę też polecić tam apartamenty, bo trochę już się ich nazbierało.
      Jeżeli będziesz zainteresowana to napisz do mnie.
      Teraz masz wspaniały okres planowania, czytania na temat Chorwacji i urlopu i to
      są cudowne chwile. Na pewno będzie to już przedsmak wypoczynku, zwłaszcza na te
      długie wieczory. Miłych wrażeń z tym związanych!

• pastik Re: Chorwacja co polecacie????????? 12.12.09, 05:43
        zalezy co szukasz czy komples hotelowy gdzie jest wszystko i nie
        trzeba sie ruszac z miejsca czy jakas zaciszna zatoczke
    • Gość: agata Re: Chorwacja co polecacie????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.09, 21:51
      jasne ze za jednym wyjazdem nie da rad wszystkiego zobaczyć,wiec
      określam moze Dalmacja być dużyyyy apartament woda pod nosem ,blisko
      knajpki i inne rozrywki
      • Gość: zbynek Re: Chorwacja co polecacie????????? IP: *.plock.mm.pl 11.12.09, 23:14
        proponuję Baska Voda
        • pastik Re: Chorwacja co polecacie????????? 12.12.09, 05:53
          tu masz link to kompleksu hotelowego co w stylu
          www.solarishotelsresort.com/
      • Gość: zbynek Re: Chorwacja co polecacie????????? IP: *.plock.mm.pl 11.12.09, 23:14
        proponuję Baska Voda
        • Gość: agata Re: Chorwacja co polecacie????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.09, 00:19
          a cos blizej jakies namiary????
    • Gość: weldon Re: Chorwacja co polecacie????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.09, 09:14
      Gość portalu: agata napisał(a):

>> gdziekolwiek <<.

Sama sobie odpowiedziałaś.

A tak, po za tym, wysil się chociaż troszeczkę.
      Poczytaj, zrób wstępna selekcję i daj nam szansę pomóc
      ci w wyborze "pomiędzy", a nie "kompletnie nie wiem,
      czego chce, ale obiło mi się o uszy, że >>jeździ się do Chorwacji<<..."
    • Gość: TomTom Re: Chorwacja co polecacie????????? IP: *.sta.asta-net.com.pl 12.12.09, 11:34
      Oczywiście:

www.makarska-riwiera.pl

Polecam i region i apartamenty! Choć w 2010 wybrałem hotel - są fajne oferty rodzinne! Zobacz sama :)
      • Gość: tom Re: Chorwacja co polecacie????????? IP: *.tvkstella.pl 12.12.09, 18:20
        Pierwsze primo: co to znaczy najładniej?
        Drugie primo: co to znaczy w przystępnej cenie?
        Dla jednego najładniej będzie w takim czymś jak Baska Voda czy Vodice,lub inna
        Brela, lub - za przeproszeniem, Tucepi lub Makarska, inny zachwyci się tylko
        Starimgradem, a jeszcze innemu nawet nie oferuj nic poniżej Korculi. Standard
        standardowi nierówny
        Dla jednego cena 100 € za apartman za dobę jest przystępna, inny krzywi się, jak
        mu zaproponują 25 €. Standard standardowi nierówny.
        Zadawanie pytań na takim poziomie to zwykłe zawracanie gitary i naciąganie kilku
        naiwniaków, aby szukali jakiegoś miejsca dla kilku cwaniaków, których nie stać
        nawet na to, aby określić swoje elementarne wymagania, oczekiwania, cele,
        potrzeby itp., itd.
        • Gość: agata Re: Chorwacja co polecacie????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.09, 01:43
          Do Toma.nie musisz się wysilać i szukać namiarów nikt Ciebie o to
          nie prosi!!!!!!!A swoje rady zostaw dla siebie bo żadna pomoc od
          Ciebie nie będzie mi przydatna
          • Gość: tom Re: Chorwacja co polecacie????????? IP: *.tvkstella.pl 13.12.09, 10:46
            Do agaty: masz to jak w banku! Tobie na pewno nie będę starał się pomóc. Tym,
            którzy mają choć cień pojęcia, czego chcą i minimum kultury, by nie zachowywać
            się jak właściciel świata i nie wyręczają się innymi we wszystkim co się wiąże z
            pomysłem na ich urlop (bo na przykład potrafią się z ogólnodostępnych źródeł,
            takich jak choćby to forum, czy, szerzej, internet, "naumieć" elementarnych
            informacji, nie oczekują, aż im ktoś poda pod nos na talerzu, starannie przeżute
            i doprawione...)- chętnie pomagam i pomagać będę. Cóż - niech sobie każdy
            forumowicz wyrobi własne zdanie na temat takich lub innych postaw...
          • Gość: boni Re: Chorwacja co polecacie????????? IP: *.chello.pl 14.12.09, 20:00
            i po co ta agresja?tom ma bardzo dobre rady gdyz byl w hr kilka razy i wie co pisze,a ty skoro prosisz o rady to powinnas okreslic swoje oczekiwania i jeszcze jedno prosilas toma o rade tak jak wszystkich forumowiczow i mam takie wrazenie ze od stalych bywalcow jej nie otrzymasz wlasnie przez ta agresje,to tyle
    • piotr.68 Re: Chorwacja co polecacie????????? 12.12.09, 19:25
      Chorwacja jest bardzo urozmaiconym krajobrazowo krajem. Każdy jej region jest
      piękny na swój sposób. Istria zielona, pagórkowata (coś jak nasze Pieniny)
      miasteczka we włoskim stylu Poreć, Rovinji, Pula otwarte morze (ceny wysokie
      niestety). Im dalej na południe tym cieplej, taniej (ale i troszkę niższy
      standard)mniej zieleni więcej kamieni, morze raczej osłonięte wysepkami. Pag
      wręcz księżycowy krajobraz. Mnie najbardziej podobały się okolice Szybenika Jest
      to dobre miejsce do zwiedzania okolicy. Park KRKA, Rogoznica, Primosten, Trogir.
      Najdalej dotarłem do Splitu. Dalej jest podobno jeszcze ładniej. Jeżeli Twoje
      wakacje kojarzą Ci się z fajnym hotelem i drinkami nad basenem to Istria. Jeżeli
      szukasz przygody i troszkę odmiennych klimatów i krajobrazów to raczej Dalmacja
      im dalej na południe tym lepiej.
      • Gość: gość Re: Chorwacja co polecacie????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.09, 07:44
        Jak bliżej to może Primostein,jak dalej to może Peljesać a może
        wyspa Hvar,czytaj,czytaj i jeszcze raz czytaj.Jesli chodzi o Istrię
        to jej nie znam bo nie byłem,wiem tylko że jest chłodniej niż na
        południu i drożej.
    • Gość: agata Re: Chorwacja co polecacie????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.09, 13:07
      Tak Tom widzę ,że jesteś wszechstronny i w każdym wątku się
      wypowiadasz i świecisz swoją wiedzą i gdzie to Ty nie byłeś i wiesz
      wszystko na każdy temat
    • Gość: JJ Re: Chorwacja co polecacie????????? IP: *.net.stream.pl 13.12.09, 14:55
      Na tym forum takich agatek-idiotek nie chcemy.
      • Gość: szymon Re: Chorwacja co polecacie????????? IP: *.chello.pl 13.12.09, 17:22
        Agatko nie przejmuj się głąbami. Forum jest po to żeby pytać. Zawsze trafi się
        jakiś niedowartościowany koleś
      • Gość: bleee Re: Chorwacja co polecacie????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.09, 18:26
        Dzieciom pani agatki współczujemy mamusi.
    • Gość: agata Re: Chorwacja co polecacie????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.09, 15:29
      jak byś był chodź trochę wychowany ,nie wyzywał byś na forum kogoś
      kogo nie znasz
    • Gość: JJ Re: Chorwacja co polecacie????????? IP: *.net.stream.pl 13.12.09, 16:55
      Ja nie pisałam o Kimś ,chyba ze ktoś sam poczuł się adresatem
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka