Dodaj do ulubionych

Opinie Villa Biserka

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.09, 10:28
Czy możecie napisać opinie o apartamencie w domu Villa Biserka
położony w miejscowości Okrug Gornji koło Trogiru.Może był tam
ktoś ???
Obserwuj wątek
    • Gość: szyga Re: Opinie Villa Biserka IP: *.toya.net.pl 09.01.10, 17:05
      Jeżeli mówimy o domu villa Biserka w okrugu przy trogirze, to byłam
      tam w zeszłym roku na początku czerwcu, mieszkaliśmy w apartamencie
      dwuosobowym. Dobra lokalizacja, super widok na morze.Dom prowadzony
      przez młodych ludzi, byliśmy wtedy pierwszy raz w chorwacji i
      ogólnie byliśmy bardzo zadowoleni, opowiedzieli nam mnóstwo
      ciekawostek, historii, na koniec dostaliśmy miłe prezenty.W tym roku
      jadą tam nasi znajomi, a my się wybieramy prawdopodobnie na pólnoc-
      istrja albo Rab
      • Gość: @ Re: Opinie Villa Biserka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.10, 17:52
        Możesz napisać więcej szczegółow!!Chodzi własnie o to miejsce!
      • Gość: olo1978 Re: Opinie Villa Biserka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.10, 17:14
        Czy masz może namiar do właściciela? Byłbym zainteresowany tą ofertą
        • Gość: szyga Re: Opinie Villa Biserka IP: *.toya.net.pl 15.01.10, 20:37
          Widziałam że właściciel udziela się w innych tematach -
          lukasz_kubicki@o2.
    • Gość: szyga Re: Opinie Villa Biserka IP: *.toya.net.pl 10.01.10, 16:54
      Nie wiem co cię dokładnie interesuje. Plaże żwirkowe blisko domu,
      jakieś 100 metrów, my byliśmy z dzieckiem więc dla nas fajny był
      chodnik na plaży gdzie mogliśmy chodzić na spacery z wózkiem.Sklep
      blisko, w pobliżu dwie restauracje, ale z nich nie korzystaliśmy -
      mieliśmy kuchnię z całym wyposażeniem i sami gotowaliśmy.My byliśmy
      pierwszy raz i z dzieckiem więc dzięki opiece właścicieli (Polacy)
      byliśmy spokojni, jakby coś małemu dolegało i trzeba było iść do
      lekarza.Standard apartamentu dobry - sypialnia, kuchnia, łazienka i
      taras z super widokiem,szczególnie wieczorami.I bardzo blisko
      Trogiru, pięknego miasteczka (można iść pieszo albo popłynąć
      stateczkiem).Byliśmy bardzo zadowoleni i gdyby nie to że lubimy
      jeździć w nowe miejsca, to pewnie znowu byśmy tam pojechali, chyba
      że za 5 lat...
      • Gość: Karol Re: Opinie Villa Biserka IP: *.net.pbthawe.eu 10.01.10, 17:08
        Witajcie. Ja tam chcę jechać na początku czerwca. Jeszcze nie mam nic dogadane i
        właściciel jeszcze tego nie wie. Ale mam pytanie. Bo miałem jechać z żoną i
        jedno rocznym dzieckiem do tego apartamentu A2+1 ale mamy jeszcze jedną parę i
        chcemy wziąć ten apartament A2+2 na parterze tylko nie wiem czy z tarasu też
        jest ładny widok czy raczej nic nie widać.
        • Gość: szyga Re: Opinie Villa Biserka IP: *.toya.net.pl 10.01.10, 19:58
          byliśmy w apartamencie na drugim piętrze z widokiem na morze z
          jedną sypialnią.Na parterze nic nie bedzie widać, parter jest bardzo
          zarośnięty, byliśmy tam na kawie u "sąsiadów" - plus miał taki że
          jest duży zacieniony taras, ale oni nam zazdrościli widoku
          • Gość: Karol Re: Opinie Villa Biserka IP: 217.98.40.* 10.01.10, 21:07
            Dzięki.
            No to może ktoś zaproponuje mi apartament dla 4 osób z tarasem i ładnym widokiem
            na morze itp. w tej miejscowości- Wyspa Ciovo- Okrug Gorny
            (wyzel8007@gmail.com). Jestem mocno zainteresowany apartamentem w podobnym
            standardzie.
            Pozdrawiam
          • Gość: Karol Re: Opinie Villa Biserka IP: 217.98.40.* 10.01.10, 21:39
            A czy na tym tarasie na parteże gdy byliście na kawie można poczuć trochę
            prywatności, czy nikt się nie kręci, czy jest cicho i przytulnie, i spokojnie.
            Czy można tam wypocząć. Będe z małym dzieckiem i zależy mi na ciszy
          • Gość: ktoś Re: Opinie Villa Biserka IP: *.sileman.net.pl 30.01.11, 17:24
            Witam wybieram się chyba do tego apartamentu w tym roku w sierpniu ale ma on niższy standard od innych pokoi chciałem wiedzieć w czym tkwi różnica? Jeśli możesz to skrobnij od razu co warto wziąć z sobą - chodzi mi o wyposażenie na kuchni i resztę rzeczy które ułatwią urlop i pobyt na plaży.
    • Gość: @ Re: Opinie Villa Biserka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.10, 12:02
      A co można zobaczyć niedaleko od miejsca gdzie jest ten
      apartament ?????
      • Gość: Karol Re: Opinie Villa Biserka IP: 217.98.40.* 15.01.10, 13:43
        No ja mam już zarezerwowany tam apartament od 4 czerwca. miejmy nadzieje że
        pogoda dopiszę jadę tam pierwszy raz.
        • Gość: @ Re: Opinie Villa Biserka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.10, 14:36
          Karol a jaki masz apartament ?????? i jak cenowo
          • Gość: Karol Re: Opinie Villa Biserka IP: 217.98.40.* 15.01.10, 21:29
            No ja mam A4 na II piętrze (standard ***: sypialnia I ( 12,50m2, podwójne
            łóżko), sypialnia II( 11m2, podwójne łóżko), łazienka I ( 3,80m2, prysznic),
            łazienka II ( 2,60m2, prysznic), kuchnia (11,70m2, w pełni wyposażona) oraz dwa
            tarasy( 10,10m2 z widokiem na morze i 21,30m2)Będę jechał wtedy już z 10
            miesięcznym dzieckiem więc dodatkowo na wyposażeniu apartamentu za free mam
            dobrej klasy wózek spacerówkę Quinny Speedi , wanienkę i łóżeczko :-) super
            sprawa :-)A co do ceny piszcie na lukasz_kubicki@o2.pl a dostaniecie
            pełną ofertę z różnymi cenami za różne apartamenty w różnych terminach w
            zależności od sezonu. Komunikacja meilowa bardzo sprawna i na wszystkie pytania
            wyczerpująca odpowiedz. Ja nawet poznałem wymiary wyspy :-). Na miejscu polsko
            języczna opieka.
            • Gość: Asia Re: Opinie Villa Biserka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.10, 21:34
              Karol to chyba masz ten sam apartament co ja tylko ja jadę w
              sierpniu :-) będe z niecierpliwością czekała na newsy po Twoim
              powrocie
              • Gość: Karol Re: Opinie Villa Biserka IP: 217.98.40.* 16.01.10, 13:25
                Wrócę to dam znać. Troszkę fotek też będzie dla zainteresowanych :-)
      • Gość: szyga Re: Opinie Villa Biserka IP: *.toya.net.pl 15.01.10, 20:40
        Do Trogiru co pół godziny pływa tramwaj wodny, do Splitu też
        popłyneliśmt statkiem, ale z Trogiru.My jeszcze skorzystaliśmy z
        rejsu statkiem, więcej nie korzystaliśmy, ponieważ byliśmy z
        dzieckiem.Ale właściciele dali nam rozpiskę atrakcji i mapy,więc jak
        ktoś chce to na pewno może zwiedzać
    • Gość: DAWID Re: Opinie Villa Biserka IP: 217.98.40.* 18.01.10, 14:30
      Czy ktoś może potwierdzić że ta villa Biserka w miejscowości Okrug Gornji koło
      Trogiru istnieje. Ktoś może ma jakiekolwiek materiały lub strony na jej temat.
      Czy ten adres pod którym można dokonać rezerwacji i wszystkiego się dowiedzieć
      na jej temat jest wiarygodny.
      • Gość: Łukasz Kubicki Re: Opinie Villa Biserka IP: *.147.rev.vline.pl 18.01.10, 15:34
        Do końca tego tygodnia Villa Biserka pojawi się na stronie
        www.villaadriatica.pl. Strona jest teraz w fazie testów i
        uzupełniania oferty.Serdecznie zapraszamy
        • Gość: Maciej Re: Opinie Villa Biserka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.10, 15:50
          A jak cenowo ?????
          • Gość: Łukasz Kubicki Re: Opinie Villa Biserka IP: *.147.rev.vline.pl 18.01.10, 16:20
            Proszę o wysłanie maila na lukasz_kubicki@o2.pl lub
            lukasz.kubicki@villaadriatica.pl - wyślę cennik i aktualny booking
            mailem
        • Gość: KAROL Re: Opinie Villa Biserka IP: 217.98.40.* 18.01.10, 19:00
          No i o takie coś mi chodziło. Z niecierpliwością czekam.
    • Gość: Łukasz Kubicki Re: Opinie Villa Biserka IP: *.147.rev.vline.pl 30.01.10, 16:19
      Witam,
      Od dziś oferta domu Villa Biserka na stronie www.villaadriatica.pl.
      Serdecznie zapraszamy.
    • Gość: Łukasz Kubicki Re: Opinie Villa Biserka IP: *.adsl.net.t-com.hr 02.06.10, 13:25
      Witam,
      Mamy jeszcze ostatnie wolne miejsca w Villi Biserka i Villi Ivan.
      Apartamenty są położone blisko żwirkowej plaży (80m) z dużymi
      tarasami i pięknym widokiem na morze.Zapewniamy opiekę
      polskojęzycznego rezydenta, który na miejscu podpowie co najlepiej
      zwiedzić, gdzie są najlepsze restauracje, opowie dużo o Chorwacji i
      Bałkanach, prekaże mapy i informatory, kupi z Tobą rybę na targu w
      Trogirze, a w razie problemów (zdrowie, samochód, itp) zapewni pomoc
      językową. Szczegóły pod mailem lukasz_kubicki@o2.pl lub
      lukasz.kubicki@villaadriatica.pl
      Zapraszamy serdecznie
    • Gość: Paweł71 Re: Opinie Villa Biserka IP: *.adsl.net.t-com.hr 08.06.10, 16:47
      Wypoczywam teraz w Biserce - odpowiem na pytania
      • Gość: 77 Re: Opinie Villa Biserka IP: *.adsl.inetia.pl 08.06.10, 22:17
        Paweł napisz jak pobyt ???Czy jest ok?
        • xaf8zc3456 Re: Opinie Villa Biserka 09.06.10, 11:22
          Podbijam, napisz coś o Biserce jak pogoda? Może masz jakieś rady co zabrać?
          • Gość: 77 Re: Opinie Villa Biserka IP: *.adsl.inetia.pl 09.06.10, 18:00
            a moze ktos juz wrócił ?????
          • Gość: Oxozepam Re: Opinie Villa Biserka IP: *.lukman.pl 10.06.10, 00:52
            Jade do Biserki za 10 dni! jestem ciekaw kazdej informacji o tym
            miejscu!
            • Gość: 77 Re: Opinie Villa Biserka IP: *.adsl.inetia.pl 10.06.10, 09:39
              kolega się zadeklarował ,że odpowie na pytania i cisza...Napewno
              korzysta z uroków i wypoczywa sobie:-).A my nadal czekamy ja
              wybieram się w sierpniu!
              • Gość: Paweł71 Re: Opinie Villa Biserka IP: *.adsl.net.t-com.hr 10.06.10, 20:58
                Sorry, ale tak jak napisałeś, wypoczywam i nie za często zaglądam do
                netu.Pogoda jest ok, baliśmy się o temperaturę wody, ale bez
                problemu można się kąpać. Apartament mamy z rewelacyjnym widokiem na
                morze, do Trogiru blisko, sklep na miejscu, żona powiedziała że chce
                zostać miesiąc :) My jesteśmy na trzecim piętrze.Reszta apartamentów
                jest pozajmowana, więc cięzko mi o nich pisać, ale w naszym się
                wszystko zgadza, więc w reszcie chyba też jest ok.Jak będą jakieś
                konkretne pytania, to odpiszę. Zostaję do 19 czerwca
                • Gość: Asia Re: Opinie Villa Biserka IP: *.adsl.inetia.pl 10.06.10, 21:10
                  PAweł napisz mi jaki masz apartament ten największy? no jak ogólnie
                  z cenkami ?????
                  • Gość: Paweł71 Re: Opinie Villa Biserka IP: *.adsl.net.t-com.hr 10.06.10, 21:20
                    Mam na trzecim piętrze z dwoma sypialniami. Ogólnie tak jak pisałem
                    bardzo fajnie.Ceny w sklepach drożej niż w Polsce,w knajpie byliśmy
                    na razie raz, ceny jedzenia normalne.Ale bardzo duże porcje.W
                    knajpach drogie jest piwo, wychodzi około 2eurasy.Sporo jedzenia
                    wzięlismy z Polski, więc na razie za dużo nie wydajemy
                    • Gość: Asia Re: Opinie Villa Biserka IP: *.adsl.inetia.pl 11.06.10, 14:09
                      Napisz jak z kasiorką czy są problemy z bankomatami?Czy wypoczywacie
                      tylko czy też coś zwiedzacie?!
                      • Gość: Paweł71 Re: Opinie Villa Biserka IP: *.adsl.net.t-com.hr 13.06.10, 23:27
                        Bankomat jest 200m od apartamentu. Głównie plażujemy, ale to wynika
                        z choroby lokomocyjnej mojego syna. Dzisiaj bylismy w Splicie,
                        bardzo fajne miasto i blisko, jakieś 30km. Chociaz Trogir nam się
                        bardziej podobał.
                        • Gość: lukrecja Re: Opinie Villa Biserka IP: *.adsl.inetia.pl 14.06.10, 10:11
                          Hello
                          Jeśli możesz napisz ,z jakiego miejsca z Polski
                          startowałeś,interesuje mnie trasa najbardziej optymalna!
                      • Gość: Paweł71 Re: Opinie Villa Biserka IP: *.adsl.net.t-com.hr 13.06.10, 23:29
                        Aha, i dziś odkrylismy Lidla pod Trogirem. Ceny niższe niż w innych
                        sklepach
                        • andre47 Re: Opinie Villa Biserka 15.06.10, 06:59
                          podaj adres przyda nam sie z góry dziękujemy
                          • andre47 Re: Opinie Villa Biserka 15.06.10, 07:05
                            i napisz jakie jest podejście z plaży do domu strome czy łagodne , będę wdzięczny
                            • Gość: Paweł71 Re: Opinie Villa Biserka IP: *.adsl.net.t-com.hr 15.06.10, 15:07
                              Adresu nie znam jechałem według mapy przesłanej mi przez chłopaka,
                              który się tym zajumje.Chyba i tak by Ci adres nic nie dał, bo tu nie
                              ma żadnych numerów i tabliczek.Podobno nawet miejscowi się w tym nie
                              łapią ;)
                              Podejście do domu łagodne, tylko my potem musimy się wdrapywać na 3
                              piętro,ale dla takiego widoku warto :)
                              • andre47 Re: Opinie Villa Biserka 15.06.10, 17:25
                                Bardzo dziękujemy i życzymy miłego urlopu.
    • Gość: Mat Re: Opinie Villa Biserka IP: 81.219.202.* 19.06.10, 09:09
      halo,halo kto wrócił z Biserki czekamy na obszerne relacje i
      foty!!!!!!!
      • Gość: AKA Re: Opinie Villa Biserka IP: *.adsl.inetia.pl 28.06.10, 23:17
        Witam
        Też jestem ciekawa jak tam w Biserce czy ktoś tam był niedawno?Wyje
        zdzam w połowie sierpnia z Gdańska może jakieś podpowiedzi co do
        trasy i noclegu po drodze.Z góry dziękuję za wszelkie odpowiedzi
    • Gość: ktoś Re: Opinie Villa Biserka IP: *.icpnet.pl 04.07.10, 20:33
      Właśnie wróciłam z Biserki, bardzo zadowolona. Blisko morza (wbrew niektorym opiniom woda bardzo czysta), sklepów, restauracji, a i do Trogiru można spokojnie dojść pieszo (jedynym mankamentem w takiej wycieczce jest brak chodników).
      • ktat Re: Opinie Villa Biserka 05.07.10, 12:22
        a jak z pobliskim lotniskiem ??przeszkadza ??
        myślimy nad wyspą Ciovo właśnie tylko czytałam o korkach w Trogirze i latających
        samolotach
      • ktat Re: Opinie Villa Biserka 05.07.10, 12:23
        a jak z pobliskim lotniskiem ??przeszkadza ??
        myślimy nad wyspą Ciovo właśnie tylko czytałam o korkach w Trogirze i latających
        nad wyspą samolotach
        • Gość: Lex Re: Opinie Villa Biserka IP: 77.236.28.* 05.07.10, 12:49
          Lotnisko nie przeszkadza. A korki owszem są na moście do Trogiru. Więc w sumie
          jak ktoś nie musi ruszać się z miejsca samochodem to lepiej pływać stateczkami
          lub motorówką do Trogiru (15KUN/os.dorosłej, dzieci10KUN)
        • Gość: ktoś Re: Opinie Villa Biserka IP: *.icpnet.pl 05.07.10, 17:41
          Tak jak pisze Lex- lotnisko w ogóle nie przeszkadza. Co do korków to bywają rano i w okolicach godziny 14-15, a poza tym było ok (chociaż sezon zaczął się na dobre dopiero teraz).
          • Gość: jaaaa Re: Opinie Villa Biserka IP: *.adsl.inetia.pl 05.07.10, 17:59
            A jak sam apartament blisko jest do plaży????
            • Gość: ktoś Re: Opinie Villa Biserka IP: *.icpnet.pl 05.07.10, 18:02
              Tak, blisko i jest wybór- kierując się na prawo jest plaża kamienista (drobne kamienie), z knajpami, muzyką, natomiast na lewo betonowa, ale też bardziej ustronna i spokojna.
              • Gość: jaaaa Re: Opinie Villa Biserka IP: *.adsl.inetia.pl 05.07.10, 18:42
                A jak cenowo???? Czy coś zwiedzaliście czy tylko plażowanie?
                • Gość: ktoś Re: Opinie Villa Biserka IP: *.icpnet.pl 05.07.10, 22:00
                  Dla przykładu:
                  pizza- od 35 do 45 kun
                  ryba w restauracji- ok. 130 kun
                  mięso grillowane w restauracji- ok. 70 kun
                  piwo w knajpie- 18 kun, w sklepie- 9 kun (puszka), 7 kun (butelka, w tym 1 kuna kaucji)

Dla nas był to raczej pobyt zupełnie wypoczynkowy, poza licznymi wizytami w Trogirze i w Splicie...
                  • Gość: ktoś Re: Opinie Villa Biserka IP: *.icpnet.pl 05.07.10, 22:01
                    A przy okazji mogę polecić bistro Renata, a odradzić restaurację Rarita:)
                    • Gość: jaaa Re: Opinie Villa Biserka IP: *.adsl.inetia.pl 05.07.10, 22:06
                      Mozesz podać meila mam pare pytan
                      • Gość: ktoś Re: Opinie Villa Biserka IP: *.icpnet.pl 05.07.10, 22:17
                        dziewczyna_z_poznania@yahoo.com
    • Gość: Lex Re: Opinie Villa Biserka IP: 77.236.28.* 05.07.10, 12:33
      My niedawno wróciliśmy z wakacji w Villi Biserka. bardzo się nam podobało.
      Warunki bardzo dobre. Blisko do plaży i restauracji. Pan Łukasz -organizator
      bardzo pomocny i chętnie odpowiada na wszelkie pytania. Na większe zakupy warto
      pojechać do LIDLA ok.6-7km Na miejscu też są sklepy ale jest drożej.Na miejscu
      jest bankomat. Udanego wypoczynku dla wszystkich którzy tam się wybierają.Ech
      chętnie pojechalibyśmy jeszcze raz.
      • Gość: :) Re: Opinie Villa Biserka IP: *.adsl.inetia.pl 05.07.10, 13:37
        Lex podaj meila mam pare pytan
      • andre47 Re: Opinie Villa Biserka 05.07.10, 21:45
        Bardzo dziękujemy za miłe życzenia , zagościmy tam we wrześniu,pozdrawiamy .
    • morelka188 Re: Opinie Villa Biserka 06.07.10, 14:06
      Witam,

Czy ktoś w tym roku korzystał już z wózka Quinny będącego na wyposażeniu Villi
      Biserka? Jadę na wakacje z małym dzieckiem, które jeszcze nie chodzi.
      Zastanawiam się czy zarezerwować wózek u organizatora, czy na miejscu nie okaże
      się, że wózek jest zniszczony i ciężko go użytkować. Jeśli ktoś ma w tym
      zakresie jakieś doświadczenie to bardzo proszę o opinię. Pozdrawiam
      • Gość: niki Re: Opinie Villa Biserka IP: 77.236.28.* 06.07.10, 19:57
        Widziałam wózek choć sama z niego nie korzystałam. Jeśli to ten który stał przed
        domem to wolałabym zabrać swój.stelaż ok.ale tapicerka nosząca znaczne ślady
        użytkowania.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka