Gość: ktoś IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.09, 10:28 Czy możecie napisać opinie o apartamencie w domu Villa Biserka położony w miejscowości Okrug Gornji koło Trogiru.Może był tam ktoś ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: szyga Re: Opinie Villa Biserka IP: *.toya.net.pl 09.01.10, 17:05 Jeżeli mówimy o domu villa Biserka w okrugu przy trogirze, to byłam tam w zeszłym roku na początku czerwcu, mieszkaliśmy w apartamencie dwuosobowym. Dobra lokalizacja, super widok na morze.Dom prowadzony przez młodych ludzi, byliśmy wtedy pierwszy raz w chorwacji i ogólnie byliśmy bardzo zadowoleni, opowiedzieli nam mnóstwo ciekawostek, historii, na koniec dostaliśmy miłe prezenty.W tym roku jadą tam nasi znajomi, a my się wybieramy prawdopodobnie na pólnoc- istrja albo Rab Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ Re: Opinie Villa Biserka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.10, 17:52 Możesz napisać więcej szczegółow!!Chodzi własnie o to miejsce! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo1978 Re: Opinie Villa Biserka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.10, 17:14 Czy masz może namiar do właściciela? Byłbym zainteresowany tą ofertą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szyga Re: Opinie Villa Biserka IP: *.toya.net.pl 15.01.10, 20:37 Widziałam że właściciel udziela się w innych tematach - lukasz_kubicki@o2. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szyga Re: Opinie Villa Biserka IP: *.toya.net.pl 10.01.10, 16:54 Nie wiem co cię dokładnie interesuje. Plaże żwirkowe blisko domu, jakieś 100 metrów, my byliśmy z dzieckiem więc dla nas fajny był chodnik na plaży gdzie mogliśmy chodzić na spacery z wózkiem.Sklep blisko, w pobliżu dwie restauracje, ale z nich nie korzystaliśmy - mieliśmy kuchnię z całym wyposażeniem i sami gotowaliśmy.My byliśmy pierwszy raz i z dzieckiem więc dzięki opiece właścicieli (Polacy) byliśmy spokojni, jakby coś małemu dolegało i trzeba było iść do lekarza.Standard apartamentu dobry - sypialnia, kuchnia, łazienka i taras z super widokiem,szczególnie wieczorami.I bardzo blisko Trogiru, pięknego miasteczka (można iść pieszo albo popłynąć stateczkiem).Byliśmy bardzo zadowoleni i gdyby nie to że lubimy jeździć w nowe miejsca, to pewnie znowu byśmy tam pojechali, chyba że za 5 lat... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Re: Opinie Villa Biserka IP: *.net.pbthawe.eu 10.01.10, 17:08 Witajcie. Ja tam chcę jechać na początku czerwca. Jeszcze nie mam nic dogadane i właściciel jeszcze tego nie wie. Ale mam pytanie. Bo miałem jechać z żoną i jedno rocznym dzieckiem do tego apartamentu A2+1 ale mamy jeszcze jedną parę i chcemy wziąć ten apartament A2+2 na parterze tylko nie wiem czy z tarasu też jest ładny widok czy raczej nic nie widać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szyga Re: Opinie Villa Biserka IP: *.toya.net.pl 10.01.10, 19:58 byliśmy w apartamencie na drugim piętrze z widokiem na morze z jedną sypialnią.Na parterze nic nie bedzie widać, parter jest bardzo zarośnięty, byliśmy tam na kawie u "sąsiadów" - plus miał taki że jest duży zacieniony taras, ale oni nam zazdrościli widoku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Re: Opinie Villa Biserka IP: 217.98.40.* 10.01.10, 21:07 Dzięki. No to może ktoś zaproponuje mi apartament dla 4 osób z tarasem i ładnym widokiem na morze itp. w tej miejscowości- Wyspa Ciovo- Okrug Gorny (wyzel8007@gmail.com). Jestem mocno zainteresowany apartamentem w podobnym standardzie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Re: Opinie Villa Biserka IP: 217.98.40.* 10.01.10, 21:39 A czy na tym tarasie na parteże gdy byliście na kawie można poczuć trochę prywatności, czy nikt się nie kręci, czy jest cicho i przytulnie, i spokojnie. Czy można tam wypocząć. Będe z małym dzieckiem i zależy mi na ciszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: Opinie Villa Biserka IP: *.sileman.net.pl 30.01.11, 17:24 Witam wybieram się chyba do tego apartamentu w tym roku w sierpniu ale ma on niższy standard od innych pokoi chciałem wiedzieć w czym tkwi różnica? Jeśli możesz to skrobnij od razu co warto wziąć z sobą - chodzi mi o wyposażenie na kuchni i resztę rzeczy które ułatwią urlop i pobyt na plaży. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ Re: Opinie Villa Biserka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.10, 12:02 A co można zobaczyć niedaleko od miejsca gdzie jest ten apartament ????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Re: Opinie Villa Biserka IP: 217.98.40.* 15.01.10, 13:43 No ja mam już zarezerwowany tam apartament od 4 czerwca. miejmy nadzieje że pogoda dopiszę jadę tam pierwszy raz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ Re: Opinie Villa Biserka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.10, 14:36 Karol a jaki masz apartament ?????? i jak cenowo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Re: Opinie Villa Biserka IP: 217.98.40.* 15.01.10, 21:29 No ja mam A4 na II piętrze (standard ***: sypialnia I ( 12,50m2, podwójne łóżko), sypialnia II( 11m2, podwójne łóżko), łazienka I ( 3,80m2, prysznic), łazienka II ( 2,60m2, prysznic), kuchnia (11,70m2, w pełni wyposażona) oraz dwa tarasy( 10,10m2 z widokiem na morze i 21,30m2)Będę jechał wtedy już z 10 miesięcznym dzieckiem więc dodatkowo na wyposażeniu apartamentu za free mam dobrej klasy wózek spacerówkę Quinny Speedi , wanienkę i łóżeczko :-) super sprawa :-)A co do ceny piszcie na lukasz_kubicki@o2.pl a dostaniecie pełną ofertę z różnymi cenami za różne apartamenty w różnych terminach w zależności od sezonu. Komunikacja meilowa bardzo sprawna i na wszystkie pytania wyczerpująca odpowiedz. Ja nawet poznałem wymiary wyspy :-). Na miejscu polsko języczna opieka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Opinie Villa Biserka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.10, 21:34 Karol to chyba masz ten sam apartament co ja tylko ja jadę w sierpniu :-) będe z niecierpliwością czekała na newsy po Twoim powrocie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Re: Opinie Villa Biserka IP: 217.98.40.* 16.01.10, 13:25 Wrócę to dam znać. Troszkę fotek też będzie dla zainteresowanych :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szyga Re: Opinie Villa Biserka IP: *.toya.net.pl 15.01.10, 20:40 Do Trogiru co pół godziny pływa tramwaj wodny, do Splitu też popłyneliśmt statkiem, ale z Trogiru.My jeszcze skorzystaliśmy z rejsu statkiem, więcej nie korzystaliśmy, ponieważ byliśmy z dzieckiem.Ale właściciele dali nam rozpiskę atrakcji i mapy,więc jak ktoś chce to na pewno może zwiedzać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DAWID Re: Opinie Villa Biserka IP: 217.98.40.* 18.01.10, 14:30 Czy ktoś może potwierdzić że ta villa Biserka w miejscowości Okrug Gornji koło Trogiru istnieje. Ktoś może ma jakiekolwiek materiały lub strony na jej temat. Czy ten adres pod którym można dokonać rezerwacji i wszystkiego się dowiedzieć na jej temat jest wiarygodny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz Kubicki Re: Opinie Villa Biserka IP: *.147.rev.vline.pl 18.01.10, 15:34 Do końca tego tygodnia Villa Biserka pojawi się na stronie www.villaadriatica.pl. Strona jest teraz w fazie testów i uzupełniania oferty.Serdecznie zapraszamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: Opinie Villa Biserka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.10, 15:50 A jak cenowo ????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz Kubicki Re: Opinie Villa Biserka IP: *.147.rev.vline.pl 18.01.10, 16:20 Proszę o wysłanie maila na lukasz_kubicki@o2.pl lub lukasz.kubicki@villaadriatica.pl - wyślę cennik i aktualny booking mailem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAROL Re: Opinie Villa Biserka IP: 217.98.40.* 18.01.10, 19:00 No i o takie coś mi chodziło. Z niecierpliwością czekam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz Kubicki Re: Opinie Villa Biserka IP: *.147.rev.vline.pl 30.01.10, 16:19 Witam, Od dziś oferta domu Villa Biserka na stronie www.villaadriatica.pl. Serdecznie zapraszamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz Kubicki Re: Opinie Villa Biserka IP: *.adsl.net.t-com.hr 02.06.10, 13:25 Witam, Mamy jeszcze ostatnie wolne miejsca w Villi Biserka i Villi Ivan. Apartamenty są położone blisko żwirkowej plaży (80m) z dużymi tarasami i pięknym widokiem na morze.Zapewniamy opiekę polskojęzycznego rezydenta, który na miejscu podpowie co najlepiej zwiedzić, gdzie są najlepsze restauracje, opowie dużo o Chorwacji i Bałkanach, prekaże mapy i informatory, kupi z Tobą rybę na targu w Trogirze, a w razie problemów (zdrowie, samochód, itp) zapewni pomoc językową. Szczegóły pod mailem lukasz_kubicki@o2.pl lub lukasz.kubicki@villaadriatica.pl Zapraszamy serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł71 Re: Opinie Villa Biserka IP: *.adsl.net.t-com.hr 08.06.10, 16:47 Wypoczywam teraz w Biserce - odpowiem na pytania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 77 Re: Opinie Villa Biserka IP: *.adsl.inetia.pl 08.06.10, 22:17 Paweł napisz jak pobyt ???Czy jest ok? Odpowiedz Link Zgłoś
xaf8zc3456 Re: Opinie Villa Biserka 09.06.10, 11:22 Podbijam, napisz coś o Biserce jak pogoda? Może masz jakieś rady co zabrać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 77 Re: Opinie Villa Biserka IP: *.adsl.inetia.pl 09.06.10, 18:00 a moze ktos juz wrócił ????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oxozepam Re: Opinie Villa Biserka IP: *.lukman.pl 10.06.10, 00:52 Jade do Biserki za 10 dni! jestem ciekaw kazdej informacji o tym miejscu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 77 Re: Opinie Villa Biserka IP: *.adsl.inetia.pl 10.06.10, 09:39 kolega się zadeklarował ,że odpowie na pytania i cisza...Napewno korzysta z uroków i wypoczywa sobie:-).A my nadal czekamy ja wybieram się w sierpniu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł71 Re: Opinie Villa Biserka IP: *.adsl.net.t-com.hr 10.06.10, 20:58 Sorry, ale tak jak napisałeś, wypoczywam i nie za często zaglądam do netu.Pogoda jest ok, baliśmy się o temperaturę wody, ale bez problemu można się kąpać. Apartament mamy z rewelacyjnym widokiem na morze, do Trogiru blisko, sklep na miejscu, żona powiedziała że chce zostać miesiąc :) My jesteśmy na trzecim piętrze.Reszta apartamentów jest pozajmowana, więc cięzko mi o nich pisać, ale w naszym się wszystko zgadza, więc w reszcie chyba też jest ok.Jak będą jakieś konkretne pytania, to odpiszę. Zostaję do 19 czerwca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Opinie Villa Biserka IP: *.adsl.inetia.pl 10.06.10, 21:10 PAweł napisz mi jaki masz apartament ten największy? no jak ogólnie z cenkami ????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł71 Re: Opinie Villa Biserka IP: *.adsl.net.t-com.hr 10.06.10, 21:20 Mam na trzecim piętrze z dwoma sypialniami. Ogólnie tak jak pisałem bardzo fajnie.Ceny w sklepach drożej niż w Polsce,w knajpie byliśmy na razie raz, ceny jedzenia normalne.Ale bardzo duże porcje.W knajpach drogie jest piwo, wychodzi około 2eurasy.Sporo jedzenia wzięlismy z Polski, więc na razie za dużo nie wydajemy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Opinie Villa Biserka IP: *.adsl.inetia.pl 11.06.10, 14:09 Napisz jak z kasiorką czy są problemy z bankomatami?Czy wypoczywacie tylko czy też coś zwiedzacie?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł71 Re: Opinie Villa Biserka IP: *.adsl.net.t-com.hr 13.06.10, 23:27 Bankomat jest 200m od apartamentu. Głównie plażujemy, ale to wynika z choroby lokomocyjnej mojego syna. Dzisiaj bylismy w Splicie, bardzo fajne miasto i blisko, jakieś 30km. Chociaz Trogir nam się bardziej podobał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukrecja Re: Opinie Villa Biserka IP: *.adsl.inetia.pl 14.06.10, 10:11 Hello Jeśli możesz napisz ,z jakiego miejsca z Polski startowałeś,interesuje mnie trasa najbardziej optymalna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł71 Re: Opinie Villa Biserka IP: *.adsl.net.t-com.hr 13.06.10, 23:29 Aha, i dziś odkrylismy Lidla pod Trogirem. Ceny niższe niż w innych sklepach Odpowiedz Link Zgłoś
andre47 Re: Opinie Villa Biserka 15.06.10, 06:59 podaj adres przyda nam sie z góry dziękujemy Odpowiedz Link Zgłoś
andre47 Re: Opinie Villa Biserka 15.06.10, 07:05 i napisz jakie jest podejście z plaży do domu strome czy łagodne , będę wdzięczny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł71 Re: Opinie Villa Biserka IP: *.adsl.net.t-com.hr 15.06.10, 15:07 Adresu nie znam jechałem według mapy przesłanej mi przez chłopaka, który się tym zajumje.Chyba i tak by Ci adres nic nie dał, bo tu nie ma żadnych numerów i tabliczek.Podobno nawet miejscowi się w tym nie łapią ;) Podejście do domu łagodne, tylko my potem musimy się wdrapywać na 3 piętro,ale dla takiego widoku warto :) Odpowiedz Link Zgłoś
andre47 Re: Opinie Villa Biserka 15.06.10, 17:25 Bardzo dziękujemy i życzymy miłego urlopu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mat Re: Opinie Villa Biserka IP: 81.219.202.* 19.06.10, 09:09 halo,halo kto wrócił z Biserki czekamy na obszerne relacje i foty!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AKA Re: Opinie Villa Biserka IP: *.adsl.inetia.pl 28.06.10, 23:17 Witam Też jestem ciekawa jak tam w Biserce czy ktoś tam był niedawno?Wyje zdzam w połowie sierpnia z Gdańska może jakieś podpowiedzi co do trasy i noclegu po drodze.Z góry dziękuję za wszelkie odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: Opinie Villa Biserka IP: *.icpnet.pl 04.07.10, 20:33 Właśnie wróciłam z Biserki, bardzo zadowolona. Blisko morza (wbrew niektorym opiniom woda bardzo czysta), sklepów, restauracji, a i do Trogiru można spokojnie dojść pieszo (jedynym mankamentem w takiej wycieczce jest brak chodników). Odpowiedz Link Zgłoś
ktat Re: Opinie Villa Biserka 05.07.10, 12:22 a jak z pobliskim lotniskiem ??przeszkadza ?? myślimy nad wyspą Ciovo właśnie tylko czytałam o korkach w Trogirze i latających samolotach Odpowiedz Link Zgłoś
ktat Re: Opinie Villa Biserka 05.07.10, 12:23 a jak z pobliskim lotniskiem ??przeszkadza ?? myślimy nad wyspą Ciovo właśnie tylko czytałam o korkach w Trogirze i latających nad wyspą samolotach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lex Re: Opinie Villa Biserka IP: 77.236.28.* 05.07.10, 12:49 Lotnisko nie przeszkadza. A korki owszem są na moście do Trogiru. Więc w sumie jak ktoś nie musi ruszać się z miejsca samochodem to lepiej pływać stateczkami lub motorówką do Trogiru (15KUN/os.dorosłej, dzieci10KUN) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: Opinie Villa Biserka IP: *.icpnet.pl 05.07.10, 17:41 Tak jak pisze Lex- lotnisko w ogóle nie przeszkadza. Co do korków to bywają rano i w okolicach godziny 14-15, a poza tym było ok (chociaż sezon zaczął się na dobre dopiero teraz). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaaaa Re: Opinie Villa Biserka IP: *.adsl.inetia.pl 05.07.10, 17:59 A jak sam apartament blisko jest do plaży???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: Opinie Villa Biserka IP: *.icpnet.pl 05.07.10, 18:02 Tak, blisko i jest wybór- kierując się na prawo jest plaża kamienista (drobne kamienie), z knajpami, muzyką, natomiast na lewo betonowa, ale też bardziej ustronna i spokojna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaaaa Re: Opinie Villa Biserka IP: *.adsl.inetia.pl 05.07.10, 18:42 A jak cenowo???? Czy coś zwiedzaliście czy tylko plażowanie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: Opinie Villa Biserka IP: *.icpnet.pl 05.07.10, 22:00 Dla przykładu: pizza- od 35 do 45 kun ryba w restauracji- ok. 130 kun mięso grillowane w restauracji- ok. 70 kun piwo w knajpie- 18 kun, w sklepie- 9 kun (puszka), 7 kun (butelka, w tym 1 kuna kaucji) Dla nas był to raczej pobyt zupełnie wypoczynkowy, poza licznymi wizytami w Trogirze i w Splicie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: Opinie Villa Biserka IP: *.icpnet.pl 05.07.10, 22:01 A przy okazji mogę polecić bistro Renata, a odradzić restaurację Rarita:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaaa Re: Opinie Villa Biserka IP: *.adsl.inetia.pl 05.07.10, 22:06 Mozesz podać meila mam pare pytan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: Opinie Villa Biserka IP: *.icpnet.pl 05.07.10, 22:17 dziewczyna_z_poznania@yahoo.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lex Re: Opinie Villa Biserka IP: 77.236.28.* 05.07.10, 12:33 My niedawno wróciliśmy z wakacji w Villi Biserka. bardzo się nam podobało. Warunki bardzo dobre. Blisko do plaży i restauracji. Pan Łukasz -organizator bardzo pomocny i chętnie odpowiada na wszelkie pytania. Na większe zakupy warto pojechać do LIDLA ok.6-7km Na miejscu też są sklepy ale jest drożej.Na miejscu jest bankomat. Udanego wypoczynku dla wszystkich którzy tam się wybierają.Ech chętnie pojechalibyśmy jeszcze raz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Opinie Villa Biserka IP: *.adsl.inetia.pl 05.07.10, 13:37 Lex podaj meila mam pare pytan Odpowiedz Link Zgłoś
andre47 Re: Opinie Villa Biserka 05.07.10, 21:45 Bardzo dziękujemy za miłe życzenia , zagościmy tam we wrześniu,pozdrawiamy . Odpowiedz Link Zgłoś
morelka188 Re: Opinie Villa Biserka 06.07.10, 14:06 Witam, Czy ktoś w tym roku korzystał już z wózka Quinny będącego na wyposażeniu Villi Biserka? Jadę na wakacje z małym dzieckiem, które jeszcze nie chodzi. Zastanawiam się czy zarezerwować wózek u organizatora, czy na miejscu nie okaże się, że wózek jest zniszczony i ciężko go użytkować. Jeśli ktoś ma w tym zakresie jakieś doświadczenie to bardzo proszę o opinię. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niki Re: Opinie Villa Biserka IP: 77.236.28.* 06.07.10, 19:57 Widziałam wózek choć sama z niego nie korzystałam. Jeśli to ten który stał przed domem to wolałabym zabrać swój.stelaż ok.ale tapicerka nosząca znaczne ślady użytkowania. Odpowiedz Link Zgłoś