Gość: muzzy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.10, 13:37 Pytanie do bywalców. Gdzie lepiej tankować Węgry czy Chorwacja? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hepik1 Re: cena paliwa 08.07.10, 14:40 www.e-petrol.pl/index.php/uslugi/notowania/cenyEuropa.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maro Re: cena paliwa IP: 89.230.160.* 08.07.10, 14:43 jak nie masz forintów to zdecydowanie chorwacja bo na Węgrzech jak przeliczą euro na forinty...lepiej nie mówić jaki wtedy kurs wychodzi a ceny paliw w tamtym roku różnica nie wielka była Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tis Re: cena paliwa IP: *.adsl.inetia.pl 19.07.10, 21:29 Czy ktoś ostatnio kupował benzynę na Węgrzech,ile forint -strona e petrol stoi w miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: cena paliwa IP: *.chello.pl 20.07.10, 22:24 Z mojego doświadczenia zawodowego w transporcie międzynarodowym polecam tankowanie w Austrii, jeśli ktoś jedzie tą trasą. Nie wiem, jakie aktualnie są ceny paliwa, ale na tym paliwie zwyke kierowcy mniej spalali, więc propocja jakości do ceny może okazać się korzystna właśnie tam. Szerokości! Odpowiedz Link Zgłoś
greenrs2 Re: cena paliwa 20.07.10, 22:32 Wróciłem 10.07. Za paliwo płaciłem kartą bo tak najbardziej się opłaca. Przeliczyłem ceny i wyszło mi: Węgry - 4,91 zł/l, Chorwacja - 4,80 zł/l. Słowacja jest droższa ale nie tankowałem, więc nie znam dokładnej ceny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adipw Re: cena paliwa IP: *.chello.pl 21.07.10, 15:48 Wróciłem wczoraj ze Splitu. Dla diesla Węgry odpadają. Po drodze tankowałem w Chorwacji a' 7,71 kuna i w Słowacji 1,13€. W Chorwacji na weekendy chyba podnoszą ceny, bo jak wjeżdżałem 10 dni wcześniej (sobota)to ropa była po 7,94 kn. Odpowiedz Link Zgłoś