Gość: Joanna1965-1 IP: 193.46.186.* 15.07.10, 09:17 napiszcie mi jak jest w willi marco i cyz daleko do plazy i starowki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kordulla1 Re: Budva willa Marco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.11, 18:20 Czesc! Ja tez bede w villi marko i slyszalam ze jest calkiem niezle...a wszystko okaze sie na miejscu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marco Re: Budva willa Marco IP: *.adsl.inetia.pl 09.08.11, 03:19 byłem tam! miejsce prawie w centrum miasta ,nic specjalnego akurat by się przespać. Do ruskiej plaży z 15min(bo jest tam 95% Rosjan)tłok jak we Władysławowie.Na szczęście są jeszcze piękne i dzikie plaże ale trzeba się przejechać autobusem z 30 min.Czarnogórę utrzymują Rosjanie ale mimo,że sporo popijają to zachowują się poprawnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marco Re: Budva willa Marco IP: *.adsl.inetia.pl 09.08.11, 03:30 wklej do google maps (42.288735,18.851504) to Villa Marco Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RudaP Re: Budva willa Marco IP: *.Netcominternet.pl 02.08.12, 18:23 Byłam tam w sierpniu 2011 r. Za tak małe pieniądze nie można wymagać luksusów, jednak pobyt tam wspominam mile. Właściciel b.przyjacielski, pokoje przestronne (z działającą, bezpłatną klimatyzacją), łazienki czyste. Jedynym zastrzeżeniem była niewystarczająca ilość garnków (gdy ktoś chciał sam pichcić). Odległość od plaży to ok. 500 m żółwim tempem idzie się 7 min., po drodze mijając sklepy. 5 min. w 'górkę' od villi jest większy market, który ma konkurencyjne ceny alkoholi ;) Do Centrum jest kawałek, aczkolwiek za 2 euro zawiozą Was na 2. koniec miasta, tylko trzeba się targować. Dyskoteki (dreptanie przy stoliku) na deptaku trwają od 21 do 1 w nocy, następnie przenoszą się do miasta, gdzie można poszaleć do 4. Odpowiedz Link Zgłoś