Gość: isia10 IP: 89.231.205.* 18.11.10, 21:39 Witam, co myślicie o apartamencie: www.brela.biz/pol/index.html Może ktoś tam był i może podzielić się opinią? A jak sama Brela? Dobry wybór na pierwsze wakacje w Chorwacji? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krowkamumu Re: Apartamenty "Maček" - Brela 20.11.10, 09:47 witaj, dowiadywałaś się i ceny? jeśli tak i możesz się z nimi podzielić to napisz proszę na maila kijanka84@wp.pl z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: isia10 Re: Apartamenty "Maček" - Brela IP: 89.231.190.* 20.11.10, 14:16 Dowiedziałam się, że apartament I3 kosztuje 70 euro/za dobę i apartament I4 kosztuje 85 euro za dobę. Ja jednak wybrałam willa "Maja" w Slatine. Pozdraiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Apartamenty "Maček" - Brela IP: *.radomsko.vectranet.pl 21.11.10, 23:05 Sama willa Maja bez zarzutu. Właściciele mili, bardzo czysto i sympatycznie. Ale miejscowość nie powala. Jeśli myślałaś o Breli , a wybrałaś Slatine błąd. Ja byłam rok temu w Slatine, a w te wakacje w Baśka Voda. Nie ma co Porównywać. Od Breli zaczyna się inny świat--cudowny. Okolice Trogiru fajne / samo miasto piękne/ ale jak pisałam wcześniej to nie to. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: isia10 Re: Apartamenty "Maček" - Brela IP: 178.217.142.* 22.11.10, 09:50 Masz może namiary na jakieś lokum w Breli lub Baśka Voda? Potrzebuję dla: 2 dorosłych, 2 dorosłych, 1 dorosły, 2 dorosłych i 2 dzieci (jedno śpi z rodzicami). W rozsądnej cenie. Za wszelkie propozycje dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Apartamenty "Maček" - Brela IP: *.radomsko.vectranet.pl 22.11.10, 12:48 Witaj. Zależy w jakim okresie się wybierasz. Pewnie zauważyłaś ,że w szczycie sezonu Brela czy Baśka Voda do najtańszych nie należą . Ale myślę ,że warto. Ja byłam w Chorwacji dopiero 3 razy : w Makarskiej , w Slatine i w Baśka Voda. Ten ostatni wyjazd wspominam najlepiej., najgorzej Slatine. Jeżeli chodzi o namiary, do Baśki lub Makarskiej albo jeżeli masz więcej pytań to podaj swój e-mail odezwę sie do Ciebie na priva.Pozdrowionka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: isia10 Re: Apartamenty "Maček" - Brela IP: 178.217.142.* 22.11.10, 13:28 Mój adres: iwonia8@wp.pl Poszukuję mieszkania dla grupy 2x2+1 i 2dorosłych+2 dzieci. Za info dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małgorzata Re: Apartamenty "Maček" - Brela IP: *.adsl.inetia.pl 14.06.11, 09:36 bardzo fajne miejsce w Breli-spokojne blisko plaży-sama Brela to dla mnie raj na ziemi!!! Odpowiedz Link Zgłoś