Dodaj do ulubionych

Gdzie Apartament 4 osoby /namiary

28.02.11, 14:07
Witam,
Wybieramy się w cztery osoby (3 dorosłe plus 5 letnie dziecko) od 23.06 na 2 do 2.5tyg.
Może namiary na apartamenty?
Ponieważ jedziemy z dzieckiem najchętniej w miejscowości z zapleczem gastronomicznym, plaża żwirkowa, nie musi być nad samą wodą, pomieszczenia z klimatyzacja (ale też nie za wszelką cenę). Miejsce,które byłoby bazą wypadową do pobliskich atrakcji turystycznych. Rozważamy pobyt na odcinku od północy Chorwacji do Riwiery Makarskiej (z opcją wypadu do Dubrownika).
Bardzo dziękuję za wszelkie namiary i sugestie
Pozdrawiam

Lawik
Obserwuj wątek
    • hepik1 Re: Gdzie Apartament 4 osoby /namiary 28.02.11, 14:37
      Nie zaczynaj od apartamentu.
      Zacznij od regionu,miejscowości,poogladaj fotki w googlach,po wpisaniu nazwy miejscowości+foto,poogladaj filmiki na you tube...się spodoba,szukaj miejscówki,siec jest pełna ofert.
      A w czerwcu śmiało bez rezerwacji,wybierzesz sama na miejscu.
    • Gość: Icek Re: Gdzie Apartament 4 osoby /namiary IP: *.sta.asta-net.com.pl 07.03.11, 19:38
      Bardzo fajne miejscówki: www.makarska-riwiera.pl
    • Gość: JJ Re: Gdzie Apartament 4 osoby /namiary IP: *.dynamic.chello.pl 07.03.11, 21:19
      Jeśli bierzesz pod uwagę tylko taką lokalizację o ktorej piszesz to Ci nie pomogę . Sprawdzałam dla przyjacioł apartament w Orebicu Pernie / na Peljesacu/i w tym czasie maja wolny, taki ktory spełni Twoje oczekiwania. Cena w czerwcu 30 euro a wlipcu 45euro/z klimatyzacją i opłatą klimatyczną. Apartament jest 4 osobowy ale ja pytałam o 2 os dorosłe + 13 latka ,więc w Twoim układzie moze być cena nieco wyzsza /chociaż moze to nie miec znaczenia/.Myślę ,ze w tym okresie bez rezerwacji też coś znajdziesz.
      • Gość: Stefan Re: Gdzie Apartament 4 osoby /namiary IP: *.azylnet.com 08.03.11, 12:13
        Sądzę, że spokojnie coś interesującego znajdziesz tutaj: www.wakacyjnywynajem.pl/noclegi/chorwacja

Jeśli coś Cię zainteresuje, kontaktuj się bezpośrednio z ogłoszeniodawcą poprzez formularz w ogłoszeniu. Życzę wspaniałych wakacji w Chorwacji.
        • lawik1 Re: Gdzie Apartament 4 osoby /namiary 09.03.11, 12:42
          Witam,

Dziękuję za sugestie i podopwiedzi.
          Wstępnie przymierzam się do 1tyg.na CIOVO i drugiego tyg.w okolicach Trogiru.
          Może polecacie ciekawe miejsca do zwiedzenia w tej okolicy
          Pozdrawiam

Lawik
          • lawik1 Re: Gdzie Apartament 4 osoby /namiary 09.03.11, 12:57
            Przepraszam za pomyłkę: 1tydz.okoloce Trogiru, 2tydz.okolice Orebicu :)
    • Gość: JJ Re: Gdzie Apartament 4 osoby /namiary IP: *.dynamic.chello.pl 09.03.11, 14:10
      Jesli zdecydujesz się na odwrocenie terminu to w Orebicu Pernie masz w czerwcowym terminie bardzo dobrą cene. Podam Ci email i pertraktuj warunki/ mozna pisac rownież po polsku. tomislava_bulum@yahoo.com. Wpisz w google willa Bulum Orebic Perna Chorwacja i zobaczysz jakie są warunki .W mojej ocenie jest dużo zalet tego miejsca.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka