Gość: bazylka5 IP: 213.77.106.* 29.04.04, 12:58 czy ktoś orientuje się czy w Chorwacji są parki wodne lub parki rozrywki, jak np. Gardaland? A może po drodze, gdzieś w Austrii? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kicur Re: Aquaparki w Chorwacji IP: *.bielsko.msk.pl 29.04.04, 17:28 Hehe;))) Pewnie, że w HR nie ma parków wodnych:) To nie jest jeszcze tak cywilizowany kraj jak na zachodzie - w Austrii to na pewno są, ale nie wiem gdzie. W całej HR nigdy nie spotkałem, choć kto wie, może w stolicy....? Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: Aquaparki w Chorwacji IP: *.echostar.pl 29.04.04, 22:41 Gość portalu: kicur napisał(a): > Hehe;))) Pewnie, że w HR nie ma parków wodnych:) :-)) Do Chorwacji to się jedzie po naturę. Co zatoczka to aquapark. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicur Re: Aquaparki w Chorwacji IP: *.bielsko.msk.pl 30.04.04, 00:03 Hehe:)) Witam XXL:) Nie do mnie to mów - tylko do autora wątku;) Ja jeżdżę do HR jako na wieś;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: Aquaparki w Chorwacji IP: *.echostar.pl 30.04.04, 12:19 Gość portalu: kicur napisał(a): > Hehe:)) Witam XXL:) > Nie do mnie to mów - tylko do autora wątku;) Ja jeżdżę do HR jako na wieś;))) Witam !! A do tego czasem jak taka NASZA swojska wieś...... Ze wszystkimi plusami i minusami :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicur Re: Aquaparki w Chorwacji IP: *.bielsko.msk.pl 30.04.04, 19:59 NASZA swojska wieś... - no coś w tym zapewne jest;)) Ale jest dużo plusów HR mimo istnienia również minusów:) Generalny rozrachunek w moim subiektywnym odczuciu wychodzi jednak na korzyść... HR:))) Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www.wojtas Re: Aquaparki w Chorwacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.04, 11:14 Jebnij się w łe baranie Odpowiedz Link Zgłoś