Gość: małpa IP: *.toya.net.pl 20.03.11, 11:31 Witam Poniżej znajduje się moja relacja z podróży po Czarnogórze- być może pomoże zdecydować co i jak zobaczyć w tym cudownym kraju. malpawielepiej.wordpress.com/ pozdrawiam i życzę udanych wakacji! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: seaman Re: moja relacja z Czarnogóry IP: *.dynamic.chello.pl 20.03.11, 12:41 czytałem, czytałem , ładnie... o co chodzi z tą zieloną kartą??? Wzór nie taki czy co? Czy można by było namiar na tą osadę Boce Kotorskiej , w której Państwo byli??? Czy winietka ekologiczna do Czarnogóry tylko do kupienia na granicy?? ( mam zamiar przewieźć wóz koleją do Baru, gdzie ja biedny kupię winietę??) Odpowiedz Link Zgłoś
hepik1 Re: moja relacja z Czarnogóry 20.03.11, 13:15 Niektóre ubezpieczalnie maja stare druki ZK ,gdzie zamiast SRB jest oznaczenie SCG czyli z czasów kiedy Serbia i Czarnogóra były jednym państwem...byc może tu tkwiła przyczyna. Jeśli to było w zeszłym roku waliłbym do ubezpieczyciela i żadał zwrotu kasy.120 euro piechotą nie chodzi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seaman Re: moja relacja z Czarnogóry IP: *.dynamic.chello.pl 20.03.11, 13:51 Ha, możliwe... i poczuwają się urażeni i płać i płacz a jak z tą opłata ekologiczną w Czarnogórze? est szansa wykupienia jej w głębi kraju? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małpa Re: moja relacja z Czarnogóry IP: *.toya.net.pl 21.03.11, 20:13 Winieta była z dobrego druku czyli miała odpowiedni symbol kraju tylko, że zabraliśmy tę, która była ważna z poprzednim ubezpieczeniem;) a więc ważność się skończyła... jeśli chodzi o namiary-będę wysyłać na maila bo mam parę zdjęć, które dają pogląd na to jak wygląda nocleg. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jhajdukdwa Re: moja relacja z Czarnogóry IP: *.adsl.inetia.pl 20.03.11, 23:47 Chciałam zapytać o zdjęcia i namiar na kwaterę w boce kotorskiej, jesli można to proszę o przesłanie na adres eurotap.ph@gmail.com z gory bardzo dziekuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małpa Re: moja relacja z Czarnogóry IP: *.toya.net.pl 21.03.11, 20:15 mail poszedł:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seaman Re: moja relacja z Czarnogóry IP: *.dynamic.chello.pl 22.03.11, 07:56 to ja poproszę scraby@poczta.fm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrew Re: moja relacja z Czarnogóry IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.11, 13:37 Tez poproszę o namiar na ten nocleg access8@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
annakora10 Re: moja relacja z Czarnogóry 26.03.11, 20:23 Bardzo proszę o podanie namiarów na kwaterę w BOCE a informacje o Czarnogórze są pomocne w planowaniu wakacji adres acis10@wp.pl POZDROWIENIA i DZIĘKUJĘ!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
przemsoon Re: moja relacja z Czarnogóry 23.03.11, 21:53 to i ja wkleję swoją relację przy okazji :) Czarnogóra i Chorwacja 2010 Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Re: moja relacja z Czarnogóry 23.03.11, 22:57 "Z Mostaru udaliśmy się w stronę Sarajewa. Droga znowu wiodła serpentynami wśród skalistych gór, po to by po kilkudziesięciu kilometrach doprowadzić nas do stolicy kraju. Tym razem przejazd przez Sarajewo zajął nam znacznie dłużej, a to za sprawą… kilkunastu orszaków weselników. Nie wiem czy tak jest w każdy weekend czy trafiliśmy na jakiś szczególny, ale miasto było kompletnie zablokowane. Każdy z takich „orszaków” składał się z kilkunastu-kilkudziesięciu samochodów. Wszyscy jechali 30 km/h trąbiąc i przekrzykując się nawzajem. Co ciekawe każdy orszak wyróżniał się innym przystrojeniem samochodów, np. wszystkie samochody miały czerwoną kokardę na lewym lusterku i żółtą na prawym." ...Niezłe, a był choć jeden stary Zdravko i porwał Pannę Młodą ? Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Re: moja relacja z Czarnogóry 25.03.11, 00:08 Co oznacza ten znak zapytania ? Odpowiedz Link Zgłoś
przemsoon Re: moja relacja z Czarnogóry 25.03.11, 09:20 bo to nie jest takie krótkie "nie" tylko dłuższe "nieee?" oznaczające między innymi że nie wiem o co chodzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Re: moja relacja z Czarnogóry 26.03.11, 22:18 Chodziło mi o bałkańską reklamę simplusa w telewizji. Wystepuje tam pan młody, ljubica i Zdravko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małpa Re: moja relacja z Czarnogóry IP: *.toya.net.pl 24.03.11, 19:43 fajna relacja:) Żałuję, że nam nie udało się zobaczyć starówki w Budwie... pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
przemsoon Re: moja relacja z Czarnogóry 24.03.11, 23:52 Starówka jest bardzo fajna. Polecam przejście się murami obronnymi, chyba 1 euro od osoby. Fajnie wyglądają te wąskie uliczki z góry... no i obowiązkowo kawa, w którejś z kafejek :) Odpowiedz Link Zgłoś
katja_24 Re: moja relacja z Czarnogóry 28.03.11, 17:03 Mam fotki robione w podobnych miejscach. Tyle, ze ja miala lepsza pogode. W kanionie Pivy woda jest naprawde blekitna :) Odpowiedz Link Zgłoś
przemsoon Re: moja relacja z Czarnogóry 04.04.11, 14:10 Szczęściara :) mnie wtedy nawet grad dopadł... miejscowi byli przygotowani na taką pogodę bo z bagażników powyciągali koce, ponakrywali samochody i tak przeczekali najgorszych 15 min :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szo kwatery IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.11, 14:30 Bardzo proszę o podanie namiarów na kwaterę w BOCE oraz inne, które Pani przetestowała w drodze do i z Dziękuję za wspaniały opis podróży! mój adres: szatop6@gmail.com POZDROWIENIA i DZIĘKUJĘ!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: moja relacja z Czarnogóry IP: *.tktelekom.pl 30.03.11, 00:21 Super ta relacja. Ja też poproszę o namiary na pensjonat rodzinny w Boce Kotorskiej. piotr1407@onet.eu Pozdrawiam - Piotr. Odpowiedz Link Zgłoś
bah77 Re: moja relacja z Czarnogóry... 30.03.11, 11:41 > Staram się zamieścić zdjęcia- jak tylko dojdę do ładu z ich przytłaczającą ilością to pokaże co nieco;) Poczekam, szczególnie na fotki z miejsc, do których sam nie trafiłem. :) > wróciliśmy zmęczeni ale też oczarowani Czarnogórą. Chcielibyśmy pojechać tam znowu. Więc może Ci się przyda cóś z mojej fotorelacji z MNE: fotoforum.gazeta.pl/uk/Czarnog%25F3ra,bah-77.html Pozdrawiam bah77 Odpowiedz Link Zgłoś
imagu9 Re: moja relacja z Czarnogóry... 30.03.11, 17:02 Również poproszę o namiary na pensjonat w Boce Kotorskiej, przekonałem się do tego miejsca, pozdrawiam .... krzys2502@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ruda_kasia Re: moja relacja z Czarnogóry... 01.04.11, 09:00 też poprosze o namiar na pensjonat ;-) ruda_kasia@gazeta.pl; i jak tam będę, wspomnę, żeby Wam przesłali prowizję ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małpa Re: moja relacja z Czarnogóry... IP: *.toya.net.pl 03.04.11, 10:33 Suuuper zdjęcia- część miejsc znajoma ale reszta to bajka... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asik Re: moja relacja z Czarnogóry IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.04.11, 10:31 ja też poproszę o adres asikf@go2.pl. dziękuję i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowa Re: moja relacja z Czarnogóry IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 01.04.11, 23:23 również prosze o namiary na etomaszewska@wp.pl Z góry dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś
maya151 Re: moja relacja z Czarnogóry 05.04.11, 09:49 Witam! Ja również bardzo prosiłabym o namiary na noclegi antila@vp.pl Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tanova Re: moja relacja z Czarnogóry IP: *.ipartner.com.pl 05.04.11, 10:13 To ja też poprosiłabym o namiary na kwatery - chociaż przy takim zainteresowaniu gospodarze pewnie mają już rezerwacje na dwa lata do przodu. maglicz@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
bah77 Re: moja relacja z Czarnogóry... 05.04.11, 17:00 > gospodarze pewnie mają już rezerwacje na dwa lata do przodu... To wtedy pozostaje Ci jazda w ciemno albo Internet... ;) www.montenegro.com/index.php?Itemid=125&lang= Pzdr bah77 Odpowiedz Link Zgłoś
jack1001 Re: moja relacja z Czarnogóry... 12.04.11, 10:12 Ja tez bardzo prosze o namiar w Boce almal3@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
www.zobacz-swiat.pl Re: moja relacja z Czarnogóry 21.04.11, 22:54 To było parę ładnych lat temu, ale dla zainteresowanych moja relacja z wakacji w Herceg Novi w Montenegro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: moja relacja z Czarnogóry IP: *.centertel.pl 06.05.11, 20:26 Witam, jeśli można to też proszę o kontakt w Boce Kotorskiej - mój adres: marek@lampart.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamila Re: moja relacja z Czarnogóry IP: *.dynamic.chello.pl 06.05.11, 21:02 Jak cenowo wygląda Czarnogóra w porównaniu do Chorwacji ??? jedzenie kwatery itp ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek.59.pl Re: moja relacja z Czarnogóry IP: *.dynamic.chello.pl 06.05.11, 21:48 Zależy: co, gdzie i kiedy? tzn. co rezerwujesz, w jakim miejscu i w jakim terminie? Latem w Risan rezerwowałem po 8 euro od osoby. W Herceg Novi ok. 10-12 euro, Perast 8-10 euro, a Budva i 20 euro/osobę. Jak jest w tym roku, nie wiem ale wcześniej mniej więcej polskie ceny sprzed kryzysu. Chorwacja była droższa a teraz, też chciałbym wiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenlok Re: moja relacja z Czarnogóry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.11, 21:25 Chorwacja dużo dużo droższa.......Czarnogóra.....teraz to tak jak 5 lat temu Chorwacja.....a może 8 lat. Oczywiście zależy od rejonu...........kwatery dużo tańsze jedzenie bardzo tanie..w stosunku do Chorwacji............śmigaj na Montenegro.........spotkamy się na trasie......ha ha ha.............. druga połowa lipca.................;) Odpowiedz Link Zgłoś