Gość: gość IP: *.play-internet.pl 29.06.11, 11:08 Czy ktoś był na wakacjach z Rainbow Tours samolotem na Chorwacji? Jakie ogólnie opinie o tym biurze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: JJ Re: Chorwacja z Rainbow Tour samolotem IP: *.dynamic.chello.pl 30.06.11, 16:17 Byłam i wszystko było OK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Chorwacja z Rainbow Tour samolotem IP: *.play-internet.pl 30.06.11, 22:39 oo super a w jakim hotelu byłaś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JJ Re: Chorwacja z Rainbow Tour samolotem IP: *.dynamic.chello.pl 01.07.11, 17:39 Z RT byłam w Grandzie ,ale tez z innym biurem w Bellevue. Ten hotel RT ma rownież w swojej ofercie. Odpowiedz Link Zgłoś
lenarte Re: Chorwacja z Rainbow Tour samolotem 06.07.11, 23:18 Też wybieram się z RT i niestety nie mogę znaleźć informacji, jak wyglądają dostawki w postaci łóżka polowego. Da się na tym wyspać? Jedziemy w trzy dorosłe (duże) osoby i obawiam się, że może być bardzo niewygodnie. Może ktoś widział takie łóżko. Odpowiedz Link Zgłoś
lenarte Re: Chorwacja z Rainbow Tour samolotem 06.07.11, 23:21 Zaoimniałam napisać - z RT byłam w zeszłym roku w Grecji. Wszystko OK. Odpowiedz Link Zgłoś