morskieoko78 Re: namiary na sprawdzone apartamenty w Chorwacji 15.08.14, 09:45 Witam! Poszukuję kwatery/apartamentu dla 2 osób, w terminie 2-16.09 w miejscowościach Baska Voda, Brela, Promajna lub Marusic. Za wszelkie oferty będę serdecznie wdzięczna. Kontakt e-mail pod.powiekami@interia.eu Asia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewaf Re: namiary na sprawdzone apartamenty w Chorwacji IP: 109.95.30.* 20.08.14, 08:19 www.cro-travel.pl/katalog-kwater/srodkowa-dalmacja/wyspa-ciovo/okrug-gornji/willa-sego.html www.cro-travel.pl/katalog-kwater/srodkowa-dalmacja/riwiera-omis/stanici/willa-albatros.html Polecam obydwa apartamenty:) Sprawdzone Pierwszy w przepięknym ogrodzie, apartament bardzo wygodny i cudowna właścicielka, drugi z kolei skromniejszy ale za to widok z balkonu bezcenny :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość 2014 Re: namiary na sprawdzone apartamenty w Chorwacji IP: *.static.ip.netia.com.pl 20.08.14, 12:38 Bardzo proszę o namiary na apartamenty dla 4 osób ( 2 dorosłych i 2 dzieci ) w Brela, najlepiej blisko morza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filu Re: namiary na sprawdzone apartamenty w Chorwacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.15, 17:31 Poszukuję apartamentu w Chorwacji dla 6 osób ( w tym dwoje dzieci 12 i 8 lat) koniecznie z dwoma łazienkami. Lokalizacja przy plaży z łagodnym wejściem do morza. Termin od 10.07.2015 - 20.08.2015. Na dwa tygodnie mkotarzewski@tlen.pl Odpowiedz Link Zgłoś
polonez2007 Re: namiary na sprawdzone apartamenty w Chorwacji 19.02.15, 06:31 jezeli szukacie czegoś sprawdzonego żetelnego polecam chorwacką firmę adriatic.hr www.adriatic.hr kwatery mają na całym wybrzeżu adriatyckim i ceny też dla każdego portfela poza tym naprawde profesjonalna obsługa referenta polskoj-języcznego posiadam kod gdzie dają zniżki (zawsze to coś na jakąś atrakcje fisch piknika, rafting czy wypasioną chorwacką kolacje) jak chcesz kod dostępu na oferte ze zniszką napisz na priw. kosta.vrdoljak@gmail.com powodzenia znam też kilku Spliciaków -Polaków i z tego co sie zoriętowałem podczas mojego pobytu jest też Towarzystwo Polonijne całkiem prężnie działające Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lech.nowotarski Re: namiary na sprawdzone apartamenty w Chorwacji IP: *.dynamic.mm.pl 19.02.15, 12:30 zwykła reklama nie taniej firmy. Porównywałem oferty ,bo wiele domów obsługuje kilka biur chorwackich i zagranicznych i to jest droga oferta. Są tańsze biura z tą samą ofertą. Wiele domów na stronie jest nieaktualna. Ale stronę mają ładną i czytelną. Ofert dużo. Mają kilka dobrych ofert z basenami - tu chylę czoło. Odpowiedz Link Zgłoś
polonez2007 Re: namiary na sprawdzone apartamenty w Chorwacji 19.02.15, 13:48 apartamenty są na każdą kieszeń a przy kodzie zniszkowym jeszcze taniej wychodzi my kożystaliśmy i przy 10 dniach całkiem dobra sumka wychodzi a sprawdzone sam znam nawet bez firmy kilka lat wakacji wytsarczy aby mieć kontakty dobre i sprawdzone i żadna reklama tylko ktoś chce pewnie spędzić wakacje to mogę polecić kwatery czy z biura z bonusem czy bez biura wątek sam mówi za siebie ktoś chce to skorzysta z porady ktoś nie chce to nie skorzysta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Filist Re: namiary na sprawdzone apartamenty w Chorwacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.15, 13:49 Zapraszamy do nas . Dzialamy od 6 lat w Chorwacji I many 100 % zadowolonych turystów . www.urlop-chorwacja.pl czarnecki@ewli.pl Odpowiedz Link Zgłoś
polonez2007 Re: namiary na sprawdzone apartamenty w Chorwacji 19.02.15, 13:53 Lechu poniżej masz reklamę biura a nie mi wytykasz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Re: namiary na sprawdzone apartamenty w Chorwacji IP: 80.54.108.* 19.02.15, 20:11 ...a już wydawało się, że ten wątek ma tytuł "namiary na sprawdzone apartamenty w Chorwacji", a nie "kącik promocyjno-reklamowy"...;-(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lech.nowotarski Re: namiary na sprawdzone apartamenty w Chorwacji IP: *.dynamic.mm.pl 02.03.15, 18:14 I znów tylko kolejna reklama. Ale skoro już przy tej stronie jesteśmy to informacje na tej stronie wprowadzają w błąd , a tego nikt nie lubi. To będzie moja subiektywna ocena domu na podstawie informacji jego stronie . I tak zaczynam : "Odległość do morza w prostej linii wynosi około 350 m" To jest odległość z "procy" do morza , nawet nie do plaży.... czy właściciel nie powinien uczciwie napisać ile jest do plaży ,bo to jest najistotniejsza informacja. Poza tym jeśli sprzątanie kosztuje minimum 50 euro,to do ceny 75 euro/doba przy pobycie 10 dni doliczyć trzeba jeszcze 5 euro/doba czyli robi się 80 euro/doba ,a przy krótszym pobycie jeszcze więcej..... i do tego jeszcze opłata klimatyczna 1 euro za osobę , a przecież urzędy mają niższe stawki ,więc jeszcze tu też ktoś chce zarobić .... Brakuje bardzo ważnej informacji - położenia na mapie google - podejrzewam ,że ten dom leży przy ruchliwej magistrali D8 - bo ona leży ok. 300m od morza... Poza tym apartamenty nowe i ładne ,ale więcej szczerych informacji poprawiłoby wizerunek i nie zaskakiwało na miejscu niemiło. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xmk Re: namiary na sprawdzone apartamenty w Chorwacji IP: *.toya.net.pl 18.05.15, 20:40 Również polecam adriatic.hr Co do kwater polecam poszukać na stronie www.adriatic.hr/pl . Na stronie maja dużo zdjęć i można podpatrzeć plaże i rejony. Koniecznie z opiniami :) Zobacznie równiez stronę wakacjewchorwacji.prv.pl. Na Hvarze byłem w Mudri dolac, Stari Grad. Na Korculi wynajmowałem dom z Interhome i mogę śmiało polecić. Teraz też jest w adriatic.hr Żeby nie było, że to wszystko wyżej to reklamy biur to ja tez wtedy dostanę 5% na następne wakacje za rok :) mój mail to: michalkorus@wp.pl wystarczy go wkleić jako kod rabatowy od osoby polecającej po wyborze formy wpłaty zaliczki przy kalkulacji szczegółowej. Gdyby ktoś miał jeszcze jakieś pytania chętnie odpowiem. Nie musicie do nikogo pisać po kod ze zniżką! wpiszcie mój mail. to wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
patrycjanaszewakacjecompl Re: namiary na sprawdzone apartamenty w Chorwacji 20.02.15, 14:08 a jaki termin ? mogę coś podesłać:) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna12341 Re: namiary na sprawdzone apartamenty w Chorwacji 11.03.15, 11:07 Poproszę o jakieś namiary na sprawdzone miejsca noclegowe lipiec-sierpień 2015r. gochgowa@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
romcul Re: namiary na sprawdzone apartamenty w Chorwacji 07.04.15, 00:02 Split, Kastel Luksić czarna12341 napisała: > Poproszę o jakieś namiary na sprawdzone miejsca noclegowe lipiec-sierpień 2015r > . > gochgowa@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś