hepik1 16.12.11, 20:09 Ciekawe zestawienie -czego Polacy najczęściej szukali w wyszukiwarce Google w 2011 W kategorii Podróże na pierwszym miejscu Chorwacja www.googlezeitgeist.com/pl/top-lists/pl/travel-destinations Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wislok1 Re: Top One-Chorwacja ;) 16.12.11, 20:36 Bardzo ciekawe, zaskakuje 3 miejsce Seszeli i brak Egiptu oraz Turcji. Tam jeżdżą ludzie, którzy kupują pobyt w hotelu z all i nic ich nie interesuje poza hotelem ? Odpowiedz Link Zgłoś
hepik1 Re: Top One-Chorwacja ;) 16.12.11, 20:49 Interpretawać mozna juz na milion sposobów...na 4 Tunezja ...a Seszele? Lubimy marzyć ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hepik1 Re: Top One-Chorwacja ;) 16.12.11, 21:00 W Niemczech wygrywa New York,u Czechów -Turcja ,a u Węgrów...Balaton! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Re: Top One-Chorwacja ;) 16.12.11, 21:03 Masz link do czeskiego rankingu ? Węgrzy zawsze wybierali Balaton Odpowiedz Link Zgłoś
hepik1 Re: Top One-Chorwacja ;) 16.12.11, 21:31 Klikasz w Top 10 ,tam podział na kontynenty i kraje. Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Re: Top One-Chorwacja ;) 16.12.11, 22:28 Nie ma Chorwacji ! A jest Czarnogóra ! W to nie uwierzę Coś mi sie zdaje, że cały ten ranking jest wzięty z sufitu A tu Austria: www.googlezeitgeist.com/pl/top-lists/at/travel-destinations Też nie ma Chorwacji, choć połowa Austrii tam siedzi latem Odpowiedz Link Zgłoś
hepik1 Re: Top One-Chorwacja ;) 16.12.11, 22:38 W zakładce na dole strony: Zietgeist-więcej informacji o metodologii. Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Re: Top One-Chorwacja ;) 16.12.11, 21:02 Tunezja jest czwarta, bo ludzie zastanawiają się czy jechać. A w przypadku Egiptu wiedzą, że nie warto ? Faktycznie można interpetować na wiele sposobów Odpowiedz Link Zgłoś
sofia41 Re: Top One-Chorwacja ;) 18.12.11, 10:47 Tu macie troszkę o ulubionych miejscach Niemców www.last-minute-reise-tours.de/beliebteste-urlaubsziele Odpowiedz Link Zgłoś
sofia41 Re: Top One-Chorwacja ;) 18.12.11, 10:54 A tu o Austri www.krone.at/Reisen-Urlaub/Das_sind_Oesterreichs_beliebteste_Urlaubsziele-Top_10-Story-49073 Odpowiedz Link Zgłoś
hepik1 Re: Top One-Chorwacja ;) 18.12.11, 11:55 Zośka ,temat jest klikalności w googlach. A jeśli zmieniamy kto,gdzie jeździ to Polaków najwiecej wyjeżdża do Włoch,drugie miejsce Egipt,trzecie -Chorwacja ,czwarte -Hiszpania ,piate -Grecja. i42.tinypic.com/193uc8.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
hepik1 Re: Top One-Chorwacja ;) 18.12.11, 16:01 Usunięty post,oprócz inwektyw zawierał tez pytanie: "Czy na tym forum to tylko 2 gości pisze? nie jaki HEPIK -1 I WISLOK1 ? " Informuję,ze nie ma żadnych ograniczeń dla innych osób chcących napisać cokolwiek na tym forum. ;) Oczywiście nie naruszających regulaminu i netykiety. Odpowiedz Link Zgłoś
deoand Re: Top One-Chorwacja ;) 19.12.11, 00:13 Kazdy może pisac ale akurat tych dwóch gosci ma najwięcej do powiedzenia o Chorwacji - i dobrze . Ja tam czasem tez sie udzielam jak sie trafi temat -a że Chorwacje preferuja Polacy to sie troche zdziwiłem ale niech im tam ... ja ostatnio Lanzarote Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOŚĆ 2 [...] IP: *.adsl.inetia.pl 18.12.11, 14:24 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś