Dodaj do ulubionych

jaka jest najlepsza droga do chorwacji.??zadar

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.04, 11:13
wybieram sie do chorwacji samochodem. chcialabym sie dowiedziec jaka droga
jest najlepsza. jade w okolice zadaru. prosze podac ile jest tam mniej wiecej
kilometrow.
Obserwuj wątek
    • mysiam Re: jaka jest najlepsza droga do chorwacji.??zada 21.06.04, 12:36
      Nie wiem skąd jesteś -my wczoraj wróciliśmy z okolic zadaru(jakieś 20 km)-
      wyszło nam ok.900 km.jesteśmy z Katowic.Droga o.k. szczególy jeśli chcesz,to
      wieczorem -mąż musi przypomniec trasę
      • Gość: poli Re: jaka jest najlepsza droga do chorwacji.??zada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.04, 12:59
        bardzo bym prosila. ja jestem z warszawy. a w jakiej miejscowosci panstwo
        byli. ja jade do petrcane...
        jak wrazenia?
        • Gość: deo Re: jaka jest najlepsza droga do chorwacji.??zada IP: 213.25.131.* 21.06.04, 13:37
          Droga to jest klasyczna W-wa -Częstochowa Cieszyn -Brno - Mikulov - Wiedeń -
          -Graz - Maribor - Zagrzeb -autostrada 0d 1 lipca split - Zadar.
          Km nie wiem
          • aseretka Re: jaka jest najlepsza droga do chorwacji.??zada 21.06.04, 13:54
            Opisaną przez deo trasą jest do Petrcane około 1520 km. Przez przejście w
            Zwardoniu i jazdę przez Słowację ( Zilina, Trencin, Piestany, Trnava,
            Bratysława ) do Wiednia, a potem już tak samo ( Graz, Maribor, Zagrzeb )
            wychodzi o 200 km mniej.
    • yem viamichelin.com 02.07.04, 02:01
      Gość portalu: kjh napisał(a):

> wybieram sie do chorwacji samochodem. chcialabym sie dowiedziec jaka droga
      > jest najlepsza. jade w okolice zadaru. prosze podac ile jest tam mniej wiecej
      > kilometrow.

proszę skorzystać z tego "routenplanera" podaje również trasę i odległości

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka