Gość: kjh IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.04, 11:13 wybieram sie do chorwacji samochodem. chcialabym sie dowiedziec jaka droga jest najlepsza. jade w okolice zadaru. prosze podac ile jest tam mniej wiecej kilometrow. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mysiam Re: jaka jest najlepsza droga do chorwacji.??zada 21.06.04, 12:36 Nie wiem skąd jesteś -my wczoraj wróciliśmy z okolic zadaru(jakieś 20 km)- wyszło nam ok.900 km.jesteśmy z Katowic.Droga o.k. szczególy jeśli chcesz,to wieczorem -mąż musi przypomniec trasę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poli Re: jaka jest najlepsza droga do chorwacji.??zada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.04, 12:59 bardzo bym prosila. ja jestem z warszawy. a w jakiej miejscowosci panstwo byli. ja jade do petrcane... jak wrazenia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deo Re: jaka jest najlepsza droga do chorwacji.??zada IP: 213.25.131.* 21.06.04, 13:37 Droga to jest klasyczna W-wa -Częstochowa Cieszyn -Brno - Mikulov - Wiedeń - -Graz - Maribor - Zagrzeb -autostrada 0d 1 lipca split - Zadar. Km nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
aseretka Re: jaka jest najlepsza droga do chorwacji.??zada 21.06.04, 13:54 Opisaną przez deo trasą jest do Petrcane około 1520 km. Przez przejście w Zwardoniu i jazdę przez Słowację ( Zilina, Trencin, Piestany, Trnava, Bratysława ) do Wiednia, a potem już tak samo ( Graz, Maribor, Zagrzeb ) wychodzi o 200 km mniej. Odpowiedz Link Zgłoś
yem viamichelin.com 02.07.04, 02:01 Gość portalu: kjh napisał(a): > wybieram sie do chorwacji samochodem. chcialabym sie dowiedziec jaka droga > jest najlepsza. jade w okolice zadaru. prosze podac ile jest tam mniej wiecej > kilometrow. proszę skorzystać z tego "routenplanera" podaje również trasę i odległości Odpowiedz Link Zgłoś