Gość: Ania IP: *.pl 22.05.12, 16:14 Witam, Czy był ktoś w Aparthotel Pecic Gradac. Mam ofertę na wczasy tylko mam obawy co do odległości do plaży. Ma być 120 metrów, ale na mapie wygląda na więcej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: KIM Re: Aparthotel Pecic Gradac IP: 194.181.105.* 24.05.12, 15:30 Nie w byłam w tym aparthotelu ale na pewno nie jest 120m, 250 to może tak. No i przy Jadrance Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JP Re: Aparthotel Pecic Gradac IP: *.icpnet.pl 18.09.13, 17:55 Witam ,pojechaliśmy do tego Aparthotelu na wakacje i na samym początku otrzymaliśmy pokój niezgodny z tym co zamawialiśmy. Aparthotel połozony jest przy głównej ruchliwej ulicy nad warsztatem samochodowym o czym nie ma mowy w opisie obiektu. Obiekt położony jest 500 m od plaży a w opisie napisano 150 m. Basen ok stan jednak dużo gorszy niż na zdjęciach. Cena za pokój bez widoku na morze jest wygórowana i szczerze nie polecam . Nie czuje się klimatu Chorwacji leży się przy basenie a na dole w warsztacie praca wre. Odpowiedz Link Zgłoś