Dodaj do ulubionych

Camping Solaris - rezerwacja?

IP: *.multi-play.net.pl 16.06.12, 12:50
Witam. Otóż jest taki problem - małą grupą znajomych (max. 2 namioty) chcielibysmy spedzic milo czas na campingu w resorcie solaris kolo Sibenika. Niestety nie mozemy dokonac rezerwacji bo z planu podanego na stronce campingu wynika ze wszystko jest zajecte w inetresujacym nas terminie. Myslicie zeby zaryzykowac i pojechac bez rezerwacji???
Obserwuj wątek
    • Gość: d-manek Re: Camping Solaris - rezerwacja? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.12, 08:30
      Próbowć można zawsze, jednak jeżeli na ich stronie nia ma miejsc to raczej nie ma,chyba że ktoś zrezygnuje.Można też próbować na małych polach ( jedno albo dwa) , które są poniżej Sibenika . Nadmieniam że na solarisie tłumy.
      • Gość: pepe Re: Camping Solaris - rezerwacja? IP: *.181.191.171.static.cdpnetia.pl 03.07.12, 15:56
        @d-manek

Wybieram się w lipcu z namiotem do Słowenii i Chorwacji. Nie chcę rezerwować miejsc na wielkich kempingach, raczej wolałabym małe pola namiotowe. Jedziemy we dwójke i chcemy codziennie, no może co dwa dni zmieniać miejsca. Mamy mały namiot dwuosobowy. Przemieszczać będziemy się samochodem. Orientujesz się, czy są małe pola namiotowe na wybrzeżu? Oczywiście marzeniem byłoby móc pogapić się na morze :) wyjść rano z namiotu , zrobić kawę i delektować się szumem morza. Warunki mogą być spartańskie. Szukam w necie, ale wyskakują wielkie kempingi, a ja raczej myśle o takich, gdzie nie ma dzieci, całych rodzin...tylko raczej cisza i spokój

pozdrawiam
        • Gość: vvv mini-campingi IP: *.ists.pl 03.07.12, 20:09
          A tu szukałeś?
          www.camping.hr/mini-camping
          • Gość: pepe Re: mini-campingi IP: *.centertel.pl 05.07.12, 16:46
            bardzo dziekuje
            • Gość: magda solaris IP: *.ip.netia.com.pl 09.07.12, 11:49
              my wybieramy sie 20 lipca z kalisza do solarisa z 2 dzieci.
              Moze ktos tez jedzie tam. jedziemy sami chetnie sie podlączymy
          • Gość: maciek Re: mini-campingi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.12, 10:06
            cześć , mogę polecić ten www.eurocampings.pl/pl/europie/chorwacja/zadar/kemping-sibuljina-105231/ . Znajduje się powyżej Zadaru . Blisko Starigrad, Paklenica. byłem tam trzykrotnie bo zawsze wracaliśmy tam pomimo prób znajdowania innych miejsc. Zalety: mały , nad samym morzem , bardzo czyste prysznice i toalety, zadrzewiony teren, cena 40 % niższa niż na kempingach dużych i popularnych.
            Szczerze polecam.
            Odkąd kupiliśmy apartamenty w Vodicach ( wynajmyjemy ) :)) , przestałem jeździć pod namiot. Na marginesie , zapraszam do nas: www.urlop-chorwacja.pl
            • pavelmiest Re: mini-campingi 24.11.12, 21:19
              cześć , mogę polecić ten www.planik.hr/pl/ Blisko Zadar, Pag, Nin, Starigrad, Paklenica
              Bardzo czyste prysznice i toalety, zadrzewiony teren.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka