Dodaj do ulubionych

Karlobag, 8go lipca

IP: *.toya.net.pl 24.06.04, 17:54
tyle osob juz w poprzednich watkach wpisywalo sie i wydaje mi sie ze sporo
jedzie do karlobagu 8go lipca. jestem z lodzi, ale jade z biurem rego-bis z
katowic.
a jesli nie, to wiecie moze cos o tej miejscowosci? ja nic i boje sie ze moze
byc nieciekawa..
Obserwuj wątek
    • ddevilka Re: Karlobag, 8go lipca 29.06.04, 17:14
      NO I NIESTETY MASZ RACEJE.KARLOBAG TO MIASTECZKO SKLADAJACE SIE Z JEDNEJ ULICY
      KTORA JEZDZA TIRY, BETONOWEJ PLAZY JEDNEJ KNAJPIKI ILODZIARNI.BEZNADZIJE NO
      CHYBA ZE W CIAGU 2 LAT COS SIE ZMIENILO.POWODZENIA.JESLI TO TWOJ PIERWSZY
      WYJAZD DO CHORWOCJI TO NIEZNIECHECAJ SIE TA MIEJSCOWOSCIA.POZOSTALA CHORWACJA
      JEST CUDOWNA
      • Gość: nat Re: Karlobag, 8go lipca IP: *.toya.net.pl 29.06.04, 20:45
        o boze.. no to mnie pocieszylas :\
        a tam, i tak stawiam na towarzystwo ;)
        • tomek70 Re: Karlobag, 8go lipca 30.06.04, 02:33
          i tak bedzi zajebiscie imprezki imprezki imprezkii imprezki
          iiiimmmmmppprrrreeeezzzzkkkiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a nuz cos sie
          zmienilo
          • Gość: nat Re: Karlobag, 8go lipca IP: *.toya.net.pl 30.06.04, 08:56
            noo :)
            to tez jedziesz, czy chciales mnie tylko pocieszyc? :)
            • tomek70 Re: Karlobag, 8go lipca 30.06.04, 22:30
              jade i mam zamiar tam sie dobrze bawic bo chyba poto jezdzi sie na wakacje
              (obozy) a ja nie marnuje ani chwili wakacji , a wiec WITAJ CHORWACJO -
              NADCHODZIMY .Poza tym mam nadzieje ze znajda sie tam ludzie , ktorzy rownież
              uwielbiaja swietna zabawe.
              • kasiakrecik Re: Karlobag, 8go lipca 30.06.04, 23:06
                a ty jedziesz na oboz mlodziezowy????z arionu moze???jesli tak to sie
                spotkamy!:D
                • Gość: tomek70 Re: Karlobag, 8go lipca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.04, 23:19
                  tak jade na ten oboz , a wiec mysle ze sie spotkamy.Bylas juz moze na jakims
                  obozie z tego biura???????
                  • Gość: nat Re: Karlobag, 8go lipca IP: *.toya.net.pl 01.07.04, 00:25
                    ej wiecie co, nie chce mi sie juz tlumaczyc wszystkiego, ale mozliwe ze ja tez
                    jade z tym biurem.
                    skad jestescie?
                    • Gość: L Re: Karlobag, 8go lipca IP: *.marketscore.com / *.ia2.marketscore.com 01.07.04, 02:25
                      :-)
                    • Gość: tomek70 Re: Karlobag, 8go lipca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.04, 19:31
                      ja jestem z Łodzi , a ty? a nawet jak nie jedziesz z tego biura to i tak pewnie
                      do tego samego hotelu ,a wiec moze sie spotkamy.
                      • Gość: nat Re: Karlobag, 8go lipca IP: *.toya.net.pl 01.07.04, 19:55
                        aaaaaaaaaa ja tez z lodzi! :)
                        no na pewno, tam jest jeden hotel ;) wiesz ja w sumie nie wiem, bo mialam
                        jechac do makarskiej z biura paco-tour, ale teraz niestety z braku chetnych
                        przeniesli nas [mnie+4kolezanki, no i podobno 6 osob tez z lodzi] na wyjazd do
                        karlobagu. chyba musze sie dowiedziec co to za biuro dokladnie.. :)
                        gdzie i kiedy masz zbiorke?
                        • Gość: tomek70 Re: Karlobag, 8go lipca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.04, 20:33
                          ja tez mialem jechac do makarskiej z paco-tour i tez mnie przeniesli ,ale z
                          tego co wiem warunki maja byc lepsze .a poza tym jada tam ludzie z roznych
                          miejscowosci .Ja mam zbiorke na placu dabrowskiego o 8.45
                          • Gość: natalia Re: Karlobag, 8go lipca IP: *.toya.net.pl 01.07.04, 22:06
                            no to witamy na tym samym obozie :) jak chcesz to odezwij sie na gadu, moj nr
                            957622.
                            no, to czekam :)
                            • Gość: tomek70 Re: Karlobag, 8go lipca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.04, 00:59
                              powiem ci tak apropo kaski , to wszystko zalezy jak chcesz tam zyc przelicznik
                              jest taki 1 kuna to 0,6 zł a 1 euro to 7,4 kuny.Najlepiej wziac ze soba euro i
                              tam wymienic lub placic w euro na miejscu,niektore banki wymieniaja nawet
                              polskie zlotowki.Ceny jedzenia sa drozsze niz w polsce choc i tak nizsze niz
                              wiekszosci kraii unii , owoce nie sa az tak drogie , alkohol tanszy niz w
                              polsce (ale mocniejszy!!!!!), ja mysle ze 100 euro wystarczy na srednnie
                              zycie ,to znaczy takie ze da sie zyc ,a imprezki moga byc niezle .Bedziesz
                              jutro na gadu-gadu to co chcesz to ci powiem!!!!!!!MILEGO DNIA
                              • Gość: nat Re: Karlobag, 8go lipca IP: *.toya.net.pl 02.07.04, 10:35
                                no ok, to wyslij mi cos, zazwyczaj niewidoczna jestem.
                  • kasiakrecik Re: Karlobag, 8go lipca 01.07.04, 17:10
                    fajnie!mam nadzieje ze beda fajni ludzie a nie jakies wapniaki!:Dnio bylam 2
                    lata temu w grecji,a ty??ja jade z krakowa!
                    • Gość: tomek70 Re: Karlobag, 8go lipca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.04, 19:28
                      ja jade z Łodzi .Tez mam nadzieje ze bedzi spoko (choc nie ja to wiem) no chyba
                      ze pojada tam nudni ludzie ,ale widze ze ty do takich nie nalezysz ,a wiec
                      napewno dogadamy sie.a ty jedziesz tam sama czy z przyjaciolmi?POZDROWIENIA
                      • kasiakrecik Re: Karlobag, 8go lipca 02.07.04, 18:37
                        ja jade sama a wy???no widze ze z miejscem nie trafilismy zabardzo!!!!ale jak
                        tylko beda fajni ludzie to bedzie napewno ciekawie!!!:Djaka walute bierzecie ???
                        euro???jakby cos to piszcie na moje gg:4110106!!!pozdrawiam
    • ddevilka Re: Karlobag, 8go lipca 01.07.04, 20:07
      sluchajcie ja tam tez bylam na obozie.myslalam pisze odoba ktora jedzie na
      wczay a to bylby najwiekszy blad.moj oboz byl bajeczny nonstop popijaa.wiec cos
      wam polece.jak bedziecie wychodzic z hotelu wyjciem od strony morza to idzcie
      na prawo wzdluz plazy.tam jets taka knajpka.chyba jedyna w tamta
      strone.najlepsza pizza (zreszta chyba innej nie ma w tym ,,miasteczku",a nie
      byla ale nie dobra)no wiec idzcie na prawo tam najlepsza pizza,piwo pijcie
      tylko KARLOVACKO inne sa obrzydliwe i gorzkie a jeszcze jest dobry PAN ale w
      tej knajpie chyba go niema.no i mysm tam balowali przy pizzy i tequili.czasami
      szef knajpki postawi kolejke:)pychotko.no wiec milej zabay.na obozie jest
      super:)jak jakies pytania to prosze pisac na maila albo na forum to postaram
      sie odezawc:)buziaki
      • Gość: nat Re: Karlobag, 8go lipca IP: *.toya.net.pl 01.07.04, 22:18
        oo no prosze, ta odpowiedz duzo bardziej mi sie podoba :))
        i tak sie zastanawiam, o co moglabym Cie spytac.. mam nadzieje, ze tam nie ma
        tylko tych betonowych plaz? a no i jakie wycieczki fakultatywne bys polecila?
        no i czy wg Ciebie duzo sie tam wydaje kasy? chodzi mi tak mniej wiecej o sume,
        bo my nie mamy pojecia ile brac. a no i jaka waluta ;)
        a jak tam z samym hotelem? oblesny jakis, czy w miare? ;) a co z ludzmi z
        hotelu, duzo obcokrajowcow?
        dobra, zapedzilam sie z tymi pytaniami. ciesze sie, ze odpisalas i w dodatku
        pozytywnie :)
        z gory dzieki za odp
        • Gość: ddevilka Re: Karlobag, 8go lipca IP: *.lanet.net.pl 01.07.04, 22:48
          tzn tak obcokrajowcy to glownie czesi i chorwaci(obsluga)sam hotel fajny choc u
          mnie w folderze bylo napisane ze jest kregielna ktorej tak naprawede niemw
          (pozostaly same tory)i ze jest basen0ale to straszny syf w ktorym smierdzi wiec
          nikt tam nie chodzi.u nas na plazy(betonie) rano byla aerobik.poztym nic tam
          nie ma jak dobrze pamietam to nawet dyskoteki.my cale dnie spedzalismy wpokoju
          albo w knajpie o ktorej pisalam wczesniej
          waluta to KUNY.n9iestety nie powiem ci ile wziasc kasy bo nie pamiteam ile
          trzeba w kantorach mozna wymieniac zlotowki i euro podobnie sie oplaca wiec nie
          ma roznicy co wezmiesz.bedzie fajnie jak bedziesz miec dobra ekipe a widze ze
          juz poznajesz ludzi bo jedzie was spora grupka.pozdrawaim moze pozniej dopisze
          cos jeszce jak sobie przypmne:)buziakik
    • ddevilka Re: Karlobag, 8go lipca 02.07.04, 14:58
      zapomnialam o wycieczkach.koniecznie musisz zobaczyc PLITVICKIE JEZIORA albo
      PARK KRKA.sa podobne do siebie ale pewnie bedziecie mieli wycieczke w jedno z
      tych miejsc.tam jest cudownie wiec goraco poleca.na wycieczki do miast nie ma
      sensu jechac bo nuda i takie rzeczy to sie na satrosc oglada:)fajnie jest tez
      na wycieczce statkiem tez polecam.
      • kasiakrecik Re: Karlobag, 8go lipca 02.07.04, 21:09
        ja jade sama a wy???no widze ze z miejscem nie trafilismy zabardzo!!!!ale jak
        tylko beda fajni ludzie to bedzie napewno ciekawie!!!jaka walute bierzecie ???
        euro???jakby cos to piszcie na moje gg:4110106!!!pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka