Gość: ewa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.12, 18:52 cześc, zna ktoś namiary na fajne niedrogie restauracje w porec? pizzerie, gdzie można zjeść dużo za niedużo:) POZDRAWIAM!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
warmiak2 Re: fajne restauracje w porec 14.09.12, 09:30 Generalnie na Istrii (i w Porecu) nie jest już tanio. Średni najtańsza pizza 30-35 kun (margarita) a dalej to zależy od składnków. Ja jadłem dobrą na ulicy Nikolae Tesle (w dól od głównego placu) . Są tam dwie restauracje o podobnym standarcie (taniej chyba w tej z ciemnymi krzesłami). Masz tam dodatkowo ładny widok na zatokę i bazylikę. Może nie jest to do końca to na co czekasz ale innych podpowiedzi nie widać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AC Re: fajne restauracje w porec IP: 212.160.172.* 21.09.12, 13:03 Jesienią poszukaj na Starówce - ludzi mniej - ceny korzystniejsze. Nawet w konobie na Spadici serwują smaczne. Szczególnie duże grupy mogą zaoszczędzić biorąc na przykład jedną p. wymiar 120 cm. Dużo taniej niż 10 po 30 cm. Odpowiedz Link Zgłoś
raafciu68 Re: fajne restauracje w porec 26.08.15, 15:23 Jak dla mnie to pytanie nie na miejscu jedziesz 1300 km po to żeby jeść pizze i to tanią. Idż do Konzum kup w sklepie postaw na słońcu i masz tanią. Pizze zjesz w miejscu zamieszkania nad morzem je sie ryby i to te miejscowe zeby poznać nowe smaki a nie sie zapchać plackiem za 40 kun. Poza tym duża pizza to 60 kun a za 120 kum masz na starówce rybną plate niby na 2 osoby ale spokojne 3 się najedzą. Jeżeli za drogo no niestety tanio na Istrii nie będzie przez ziemniaków z III rzeszy.. Moja rada jak chcesz tanio to niech zona porobi gołabki i schabowe w w weki. Odpowiedz Link Zgłoś