IP: *.toya.net.pl 23.09.12, 22:24
Jeśli ktoś dotrze już do Chorwacji, lub już ten kraj mu się znudzi polecam Albanię. Kraj miłych ludzi, pięknych krajobrazów i tani. Tydzień temu skończyłem z kumplem rowerowy objazd Albanii. Bunkrów nadal sporo www.gregorkarnas.com/rower/albania/
Obserwuj wątek
    • wislok1 Re: Albania 23.09.12, 22:37
      Bardzo ciekawy kraj, gratuluję kondycji, jazda na rowerze po takich górkach wymaga duuużego wysiłku
      • Gość: Podróżnik Re: Albania IP: *.cdma.centertel.pl 25.09.12, 22:25
        Za 10,20 lat Paryż,Rzym... będzie taki jak jest, Albanii takiej juz nie będzie.Więc spieszcie sie!Bylem dwa lata temu i wybieram się za miesiąc
        • katja_24 Re: Albania 27.09.12, 15:45
          Moglbys odezwac sie do mnie na gazetowego priva? mialabym kilka pytan, a nie chce robic tu offtopow.
          • Gość: Gregor Re: Albania IP: *.tktelekom.pl 05.10.12, 07:32
            chętnie się odezwę ale nie wiem jak - jeśli coś to na mojej stronie jest kontakt www.gregorkarnas.com/rower/
            • katja_24 Re: Albania 07.10.12, 10:51
              chodzilo mi o katja_24@gazeta.pl ;)
              Ale ok, dzieki, napisze pierwsza :)
              • ma.ci.ej Re: Albania 08.10.12, 10:11
                A może podyskutujcie tu:
                forum.gazeta.pl/forum/f,29338,Albania_Shqip_1105_ria.html
                Chętnie też czegoś nowego się dowiem o Albanii (zwłaszcza, że widzę z mapki, że Gregor odwiedzał zupełnie nieznane mi miejsca).
                • katja_24 Re: Albania 08.10.12, 12:56
                  Znam, bywam, zbieram info gdzie sie da ;)
        • bah77 Re: Albania... 26.10.12, 08:45
          > Za 10,20 lat Paryż,Rzym... będzie taki jak jest, Albanii takiej juz nie będzie.

Popieram. :)

fotoforum.gazeta.pl/uk/Albania,bah-77.html

bah77
          • sofia41 Re: Albania... 26.10.12, 13:11
            A co masz na myśli "takiej już nie będzie" ? Będzie rządzona przez Talibów ? Obawiam się, że nastąpi do dużo wcześniej.
            • Gość: gość-u Re: Albania... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.12, 15:00
              Sorki bardzo , ale nie zdzierżyłem . Sofia , Ty -po prostu - jesteś po..jechana i tępa .
            • bah77 Re: Albania... 26.10.12, 18:16
              Nawet nie myślę, a jestem pewien, że nie obejrzałaś moich fotek. :/
              Nie będzie choćby takich plaż:
              fotoforum.gazeta.pl/72,2,91,97614212,99867343.html

bah77
              • sofia41 Re: Albania... 27.10.12, 08:38
                Nie, nie oglądałam. Ten kraj jako cel turystyczny mnie nie interrsuje. Wystarczy, że widzałam "islamskich plażowiczów" w Ulcinj, na tej wielkiej plaży. To właściwie już jak Albania a w dalszej perspektywie bliski wschód.
                • 1mefiu Re: Albania... 14.12.12, 21:09
                  Ulcnj -owszem to miasto ludności albańskie i wielu turystów to kraje sąsiadujace - lecz Albania to zupełnie inny kraj niż się wielu wydaje i ma o nim wyobrażenie
            • 1mefiu Re: Albania... 14.12.12, 21:36
              Człowieku nie wypowiadaj się jak tam nigdy nie byłaś zdjęć i reportaży nie widziałaś - już nie wspomnę o braku podstawowej wiedzy kto to jest "Talib"
              powiem tak od wielkiego portowego miasta Durres do granicy z Grecją niczego Albania nie może się powstydzić piękne duże plaże może krystaliczne apartamenty i hotele czyściutkie - dbają o turystów są życzliwi a nie tak jak w Chorwacji że (Chorwat zawsze wie że turysta do niego zawita i może zedrzeć każdą cenę) tam są ceny fantastyczne i za hotele, apartamenty a ceny w restauracjach takie że można się stołować codziennie; jezdnie takie ja w Pl tylko ile PL jest po wojnie i po opaleniu komunizmu a ile Albania?
          • wislok1 Re: Albania... 26.10.12, 17:39
            Biedne stworzenie
            fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/1945136,4,18,20657,bah-77,Albania.html
            No, za 10 lat takiej Albanii nie będzie
    • Gość: AntyCom Re: Albania... IP: *.centertel.pl 27.10.12, 19:59
      ....i dlatego warto go odwiedzic.My też za komuny byliśmy dla Niemca,Francuza...dzikim krajem.
    • Gość: Podróżnik Re: Albania IP: *.cdma.centertel.pl 28.12.12, 00:46
      Zależy kto co lubi,ja takie kliomaty lubię
      • Gość: tunia32 Re: Albania IP: *.182.126.129.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 25.01.13, 22:55
        ja peirnicze ta plaza na zdjeciu ktore zapodales ma byc piekna?? tam sa bunkry i krowy!!!o jaciez piernicze, zdecydowanie nie.dzieki za fote bo przynajmniej wiem zeby sie od albani trzymac z daleka, dzicy.
        • marta_matra Re: Albania 28.01.13, 10:44
          zależy co kto lubi. Mi plaża w Albani się podobała, znlazłam miejsce gdzie było pusto, na krowy też udało mi się trafić (opalałały kilkadziesiąt metrów od nas) pięnie, spokojne, rzeczzywiście troche dziko, ale dla mnie w tym cały urok bo nie znoszę wydeptanych miejsc gdzie za leżenie na piasku trzeba płacić.
          jeśli wolisz bardziej "cywilizowane" miejsca, a tańsze niż chorwacja to wybierz się do Czarnogóry. ona Cię z pewnością nie rozczaruje. tam są zarówno miejsca dzikie i zadbne, turystyczne takie jak np Budwa
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka