Dodaj do ulubionych

a samolotem do Dubrownika?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.04, 11:30
macie jakies pomysły? rejsowych samolotów brak, chartery? Z jakim biurem??
Obserwuj wątek
    • Gość: M Re: a samolotem do Dubrownika? IP: 213.76.139.* 27.07.04, 13:40
      Sprobuj z Neckermannem. www.neckermann.pl
      M
      • Gość: Redside Re: a samolotem do Dubrownika? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.04, 15:56
        niestety - Chorwacja jest, ale nie samolotem:-(
        • Gość: b Re: a samolotem do Dubrownika? IP: *.pl 28.07.04, 13:51
          A na lotnisku dubrownickim (Cilipi - czy jakoś tak) ruch jak na Marszałkowskiej
          (byłam na początku lipca i widziałam).
          Ale oprócz samolotów British Airlines, linii norweskich było dużo samolotów
          sprawiających wrażenie tanich linii (+prywatne małe i większe samolociki).
          No i tłumy tutystów "wakacyjnych" - także Niemców. Czyli jednak można. Ale skąd
          latają??
          • mary_ann Re: a samolotem do Dubrownika? 28.07.04, 14:18
            Gość portalu: b napisał(a):

> Ale oprócz samolotów British Airlines, linii norweskich było dużo samolotów
            > sprawiających wrażenie tanich linii (+prywatne małe i większe samolociki).
            > No i tłumy tutystów "wakacyjnych" - także Niemców. Czyli jednak można. Ale
            > latają??

Do Dubrownika i do Splitu na pewno lata SkyEurope - z Budapesztu. Ceny od 25
            euro.
            • Gość: tom69 Re: a samolotem do Dubrownika? IP: 217.8.184.* 29.07.04, 15:50
              wydaje mi sie ze tui tam lata, moze mozna wykupic sam przelot, albo sprobuj z
              czech - fischer albo firo tours
    • Gość: rrrrr Re: a samolotem do Dubrownika? IP: *.pomorzany.v.pl 08.08.04, 20:26
      Poszukaj na www.ltour.de polecam sprawdzone

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka