Gość: Redside IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.04, 11:30 macie jakies pomysły? rejsowych samolotów brak, chartery? Z jakim biurem?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: M Re: a samolotem do Dubrownika? IP: 213.76.139.* 27.07.04, 13:40 Sprobuj z Neckermannem. www.neckermann.pl M Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Redside Re: a samolotem do Dubrownika? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.04, 15:56 niestety - Chorwacja jest, ale nie samolotem:-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b Re: a samolotem do Dubrownika? IP: *.pl 28.07.04, 13:51 A na lotnisku dubrownickim (Cilipi - czy jakoś tak) ruch jak na Marszałkowskiej (byłam na początku lipca i widziałam). Ale oprócz samolotów British Airlines, linii norweskich było dużo samolotów sprawiających wrażenie tanich linii (+prywatne małe i większe samolociki). No i tłumy tutystów "wakacyjnych" - także Niemców. Czyli jednak można. Ale skąd latają?? Odpowiedz Link Zgłoś
mary_ann Re: a samolotem do Dubrownika? 28.07.04, 14:18 Gość portalu: b napisał(a): > Ale oprócz samolotów British Airlines, linii norweskich było dużo samolotów > sprawiających wrażenie tanich linii (+prywatne małe i większe samolociki). > No i tłumy tutystów "wakacyjnych" - także Niemców. Czyli jednak można. Ale skąd > > latają?? Do Dubrownika i do Splitu na pewno lata SkyEurope - z Budapesztu. Ceny od 25 euro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom69 Re: a samolotem do Dubrownika? IP: 217.8.184.* 29.07.04, 15:50 wydaje mi sie ze tui tam lata, moze mozna wykupic sam przelot, albo sprobuj z czech - fischer albo firo tours Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rrrrr Re: a samolotem do Dubrownika? IP: *.pomorzany.v.pl 08.08.04, 20:26 Poszukaj na www.ltour.de polecam sprawdzone Odpowiedz Link Zgłoś