Dodaj do ulubionych

Chorwacja wakcje 2014 polećcie coś

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.13, 16:57
Jak w temacie polećcie jakieś miejscowości a raczej kwatery. W tym roku byłam w Marakskiej szukam teraz czegoś innego blisko morza i centrum do 40 eur za dobę. Szukam apartamentu typu dal 1 małżeństwa bez dziecka.

z góry dziękuje

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Sad Re: Chorwacja wakcje 2014 polećcie coś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.13, 22:31
      Nie podoba mi się tryb rozkazujący.
      Sama poszukaj, najlepiej pisz bezpośrednio do właścicieli.
      • Gość: tom Re: Chorwacja wakcje 2014 polećcie coś IP: *.tvkstella.pl 06.10.13, 09:50
        Odezwij się na jureszcz@wp.pl, może coś Ci podpowiem
    • Gość: Mario Re: Chorwacja wakcje 2014 polećcie coś IP: *.dynamic.chello.pl 10.10.13, 13:56
      Witam. Polecam wyspę pag.
      Proszę o kontakt na maila
      urlop.pag@gmail.com
      Pozdrawiam
    • Gość: xmk Re: Chorwacja wakcje 2014 polećcie coś IP: 194.110.26.* 18.10.13, 10:22
      Sporo ciekawych domów jest na stronach interhome i adriatic.hr Dość ciekawym miejscem jest też omiś. moja rodzina jeździła tam przez wiele lat. Jedyna wada to, że dużo ludzi.
      Bezpośrednie namiary mam na miejscówke w mudri dolac. Dwie plaże do wyboru. Gdybys chciała zdjęcia moge podesłać.

Na Korculi byłem 2 lata temu w miejscowości Prigradica. Mala miejscowość 1 sklep, 2 restauracje. Plaże rewelacyjne, jak prywatne bo np jesteśmy my i jeszcze max 2 osoby. Po drugiej stronie wyspy troche chłodniejsze morze.

Vela luka na wyspie na wieczorny wypad również bardzo fajna. Na Korculę płynąłem ze splitu(tak samo na Hvar). Wychodzi podbnie kosztowo a nie trzeba się męczyć dłuższą jazdą samochodem.

Na Hvarze byłem w Mudri dolac, Stari Grad. Miejscowość mała niedaleko Stari Gradu. mała zatoka z przepiękną wodą. Kwitnące pola lawendowe na przełomie czerwca i lipca i ten zapach. W zatoce jest sporo cienia gdzie można się schować od drzew.

Rejonu Dubrownika polecam bo ładny rejon jednak drogi.

W razie pytań piszcie smiało. Na Korculi wynajmowałem dom z Interhome i mogę śmiało polecić. rzetelne opisy. Niestety tutaj nie mam żadnej zniżki ale np na Hvar wynajmowałem dom z Adriatic.hr gdzie jak wpiszecie podczas rezerwacji w miejsce kodu rabatowego w opcji od osoby poleconej mój mail dostaniecie 5% zniżki :D

Żeby nie było, że to wszystko wyżej to reklamy biur to ja tez wtedy dostanę 5% na następne wakacje za rok :)

mój mail to: michalkorus@wp.pl

wystarczy go wkleić jako kod rabatowy

Gdyby ktoś miał jeszcze jakieś pytania chętnie odpowiem.
    • Gość: tomekp998 Re: Chorwacja wakcje 2014 polećcie coś IP: *.189.219.115.skyware.pl 10.11.13, 20:56
      Witam Jaki rejon Cie interesuje? od tego należy zacząć

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka