Dodaj do ulubionych

Chorwacja dla 10 os. + dziecko

IP: *.nplay.net.pl 18.03.14, 00:10
Witam,
Doradźcie proszę jakieś miejsce niedrogie w Chorwacji, region: Dalmacja (wstępnie Trogir i okolice, ale nie "na sztywno";)) dla 10os.+ ??? Może ktoś był i może polecić coś sprawdzonego, z widokiem na morze????
Obserwuj wątek
    • mama.globtroterka Re: Chorwacja dla 10 os. + dziecko 18.03.14, 08:49
      Polecam www.adriatic.hr - wpisać liczbę osób, wybrać region i już :) Korzystałam kilka razy i zawsze było ok. Tylko wcześniej warto poczytać opinie o danej kwaterze.
      • Gość: tom Re: Chorwacja dla 10 os. + dziecko IP: *.tvkstella.pl 18.03.14, 12:12
        Po pierwsze: co to znaczy "niedrogie"? A po drugie - termin??
        • Gość: Justa Re: Chorwacja dla 10 os. + dziecko IP: *.nplay.net.pl 18.03.14, 21:50
          do max 20 euro/noc/osoba w drugiej połowie sierpnia
          • matejapartmani Re: Chorwacja dla 10 os. + dziecko 18.03.14, 21:54
            Jeśli jesteś zainteresowany noclegów w Podstrana blisko Splitu odebrać pocztę matejapartmani@gmail.com
      • Gość: xmk Re: Chorwacja dla 10 os. + dziecko IP: *.toya.net.pl 21.05.14, 20:44
        Osobiście również polecam. byłem dwa razy z nimi raz sam i raz z interhome.

Poszukajcie na stronie www.adriatic.hr/pl a później bezpośrednio poszukać samemu kontaktu do właściciela. Na stronie maja dużo zdjęć i można podpatrzeć plaże i rejony. Koniecznie z opiniami :) Sam tak też robiłem raz i udało sie tanio. Jednak jak chcesz mieć wygode to możesz przez nich ale jest ciut drożej.

Na Hvarze byłem z adriatic.hr w Mudri dolac, Stari Grad. Miejscowość mała niedaleko Stari Gradu. mała zatoka z przepiękną wodą. Kwitnące pola lawendowe na przełomie czerwca i lipca i ten zapach. W zatoce jest sporo cienia gdzie można się schować od drzew. Mam bezpośredni namiar na domek, który mogę podać. Ceny dość niskie. dojazd na Hvar tez nie jest straszny. demek na 10 osób niestety max. wszystko sie zgadzało.

W razie pytań piszcie śmiało. Na korculi wynajmowałem dom z Interhome i mogę śmiało polecić. rzetelne opisy. Niestety tutaj nie mam żadnej zniżki ale np na Hvar wynajmowałem dom z Adriatic.hr gdzie jak wpiszecie podczas rezerwacji w miejsce kodu rabatowego w opcji od osoby poleconej mój mail dostaniecie 5% zniżki :D gdybyście z nich jednak korzystali to przy 12 zawsze coś :)

Żeby nie było, że to wszystko wyżej to reklamy biur to ja tez wtedy dostanę 5% na następne wakacje za rok :)

mój mail to: michalkorus@wp.pl

wystarczy go wkleić jako kod rabatowy od osoby polecającej po wyborze formy wpłaty zaliczki przy kalkulacji szczegółowej.

Gdyby ktoś miał jeszcze jakieś pytania chętnie odpowiem.
    • Gość: matejapartmani Re: Chorwacja dla 10 os. + dziecko IP: 212.91.125.* 18.03.14, 12:59
      szanowanym
      Jeśli jesteś zainteresowany w Podstrana niedaleko Splitu do matejapartmani@gmail.com raportu

Dzięki
    • Gość: sava Re: Chorwacja dla 10 os. + dziecko IP: *.e-wro.net.pl 18.03.14, 13:19
      Podaca biuro Ju-ka z Wrocławia. Byliśmy już kilka razy. Wróciliśmy zadowoleni.
    • Gość: Arod Re: Chorwacja dla 10 os. + dziecko IP: *.ignite.net 18.03.14, 15:54
      Apartament dla 10 osób, mogą skontaktować vrboska.hvar @ gmail.com
    • Gość: jadranka Re: Chorwacja dla 10 os. + dziecko IP: *.dynamic.mm.pl 19.03.14, 17:43
      zajrzyj na www.chorwacja co
      duży wybór dobrych apartamentów w rejonie, który Cię interesuje
    • Gość: jadranka Re: Chorwacja dla 10 os. + dziecko IP: *.dynamic.mm.pl 19.03.14, 17:46
      oczywiście - www.chorwacja.co
    • Gość: Dion Re: Chorwacja dla 10 os. + dziecko IP: *.adsl.net.t-com.hr 26.03.14, 18:26
      Mam wolny apartament w Ciovu od 12,07. dla 8 osób! Jest to klimatyzowany apartament z 3 sypialniami . Dla 8 osób, cena wynosi 135 € za noc.
      Pozdrawiamy z Ciova
      marinamaris2014@gmail.com
    • Gość: Edgar Re: Chorwacja dla 10 os. + dziecko IP: *.adsl.net.t-com.hr 29.05.14, 19:30
      Witam,
      Copacabana Beach 50m od Morza A10+2
      Slatine385@gmail.com
    • Gość: jan Re: Chorwacja dla 10 os. + dziecko IP: *.adsl.net.t-com.hr 29.05.14, 21:23
      witam
      zašpraszam
      villa penava 20 apartametow 2,3,4, osobowych
      wiencej na
      www.villa-penava.hr/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka