absout 30.05.07, 09:07 Cuuuudo! Piłem ostatnio wódkę Bursztynową z bursztynem w butelce, nareszcie polski dobry produkt. Czy ktoś wie coś więcej na temat tego produktu lub na temat "dobrego" działania Bursztynu? Absout Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andrzej_32 Re: Wódka Bursztynowa 30.05.07, 14:53 A Ty to produkujesz, czy też w inny materialny sposób jesteś zainteresowany reklamą tego trunku? ;-) Aż w 3 wątkach go wychwalasz? Swego czasu słyszałem o nalewce bursztynowej. To było dosć podobne do tej wódki. Podobno korzystnie wpływa na organizm (przeciwzapalnie, uspakaja, wzmacnia siły witalne,....). Słyszałem, że należy to przechowywać w kryształowych naczyniach (karafkach). Dawkowanie raczej symboliczne, ale codziennie przez dłuższy czas - NIE PRZEDAWKOWAĆ JEDNORAZOWO !!!! pzdr Odpowiedz Link
andrzej_32 Re: Wódka Bursztynowa 30.05.07, 14:55 andrzej_32 napisał: > ;-) Aż w 3 wątkach go wychwalasz?< Nie zauważyłem jednego. Ty to wychwalasz aż w 4 wątkach? pzdr Odpowiedz Link
hubar Re: Wódka Bursztynowa 30.05.07, 16:02 Też mi wynalazek ;-) Małe bursztynki trzeba zalać spirytusem i odstawić na tydzień. Potem "wywar" można rozcieńczać lub pić taką siekierę. Odpowiedz Link
bogulo Re: Wódka Bursztynowa 31.05.07, 14:51 czy jak bursztym bedzie z robalem, to wychodzi bursztynowa tequila? Odpowiedz Link
andrzej_32 Re: Wódka Bursztynowa 31.05.07, 15:31 @bogulo Hehehe. Nie będzie to tequilla tylko najwyżej nalewka na karaluchach. :-) Żeby była tequilla to bursztyn musiałby powstać z soku kaktusowego. Ale tak to chyba nie ma. pzdr Odpowiedz Link
czarny_petrus Re: Wódka Bursztynowa 02.10.07, 18:47 www.dmgroup.com.pl/wpl.htm niczego sobie flaszka Odpowiedz Link