betty842
23.07.14, 13:51
Szczerze mówiąc Chorwacja nigdy nie przykonywała mnie jako miejsce na wakacje z dziećmi ze względu na żwirkowe plaże ale ostatnio znajoma zachwalała Lopar na wyspie Rab gdzie jest plaża piaszczysta.No i druga zaleta to odległość-z tego co się orientowałam to Wyspa Rab leży na północy Chorwacji więc przewiduję ,ze do 12h zajedziemy (ze Sląska). Piaszczysta plaża to w sumie najważniejsza rzecz na jakiej mi zależy (w tym roku byliśmy nad Balatonem i niestety dzieciom bardzo brakowało piaszczystej plaży).
Bardzo proszę o namiary na sprawdzone kwatery w miejscowości Lopar-oczywiście z dostępem na plażę piaszczystą (obiło mi się o uszy ,że w Lopar są 3 rodzaje plaż do wyboru?). Nie zależy mi na jakiś super extra warunkach (ja mogę nawet w namiocie spać byleby miał łazienkę z wc;). Do plaży,zeby nie było więcej niż 500m. Dla rodziny 2+2.Proszę o namiary i orientacyjną cenę (lipiec,sierpień ponieważ jedno dziecko mamy w wieku szkolnym).Najlepiej jakby ktoś jeszcze napisał ile go takie wakacje wykosztowały w całości (pobyt z wyżywieniem-w zależności czy jadało się w knajpach czy zabierało jedzenie z Polski).