Dodaj do ulubionych

ME w kopanej w CRO

20.05.16, 14:58
Miało byc Lazurowe Wybrzeże i ewentualnie jakaś strefa kibica ale trochę daleko...
Bedzie Istria w okresie 11-20 czerwca.
Jak zabiorę dekoder cyfra + i da sie go podpiąc na kwaterze,to da sie oglądać polską tv i mecze naszych Orłów?
Obserwuj wątek
    • Gość: darek.59.pl Re: ME w kopanej w CRO IP: *.dynamic.chello.pl 20.05.16, 17:28
      Dla fanów "kopaniny" to rzeczywiście problem. Nie przeżywam, choć jedziemy od 25.06. do 8.07. do Dramalj. Nasz przyjaciel ma "stresa", a jego żona nie. Ja wolę "pławać , pławać", itp.
      • hepik1 Re: ME w kopanej w CRO 20.05.16, 18:03
        Gramy 12 i 16 czerwca.W drugim termine z Niemcami to może i HRT pokaże.Tak czy siak dekoder wezmę.W czerwcu to za bardzo nie popływam zbyt wiele.Bardziej objazdówka po Istrii ;)
    • wtop.ek Re: ME w kopanej w CRO 20.05.16, 19:13
      hepik1 napisał:

> Miało byc Lazurowe Wybrzeże i ewentualnie jakaś strefa kibica ale trochę daleko
      > ...
      > Bedzie Istria w okresie 11-20 czerwca.
      > Jak zabiorę dekoder cyfra + i da sie go podpiąc na kwaterze,to da sie oglądać
      > polską tv i mecze naszych Orłów?

jeśli antena będzie spolaryzowana na hotbirda

tylko o ile pamiętam prawa do emisji ma cyfrowy polsat na kanałach dodatkowo płatnych
      • hepik1 Re: ME w kopanej w CRO 20.05.16, 19:47
        TVP też na mecze Polaków.
        • wtop.ek Re: ME w kopanej w CRO 21.05.16, 19:04
          ja z telewizją na wyjazdach załtwiam sprawę inaczej, warunkiem jest dobre i stabilne wifi

na laptopie/tablecie instaluję wtyczkę weeb.tv i kupuję za dwadzieścia zł konto premium na miesiąc

mam praktycznie wtedy dostęp do wszystkich kanałów polskich z platform cyfrowych i tv naziemnej, a jeśli tv w apartamencie ma gniazdo hdmi, to tym lepiej, bo wtedy mogę oglądać na dużym ekranie

• hepik1 Re: ME w kopanej w CRO 21.05.16, 20:01
            Akurat kupuję tableta.Spróbuję.Najwiekszy problem może byc z tym dobrym wifi w CRO choć i tam powoli idą do przodu w tym temacie ;)
            • wtop.ek Re: ME w kopanej w CRO 21.05.16, 21:59
              hepik1 napisał:

> Akurat kupuję tableta.Spróbuję.Najwiekszy problem może byc z tym dobrym wifi w
              > CRO choć i tam powoli idą do przodu w tym temacie ;),

Ja stosuję od 3 lat, z powodzeniem. Polecam.

A tak przy okazji, czy na cro.pl dalej rządzą ci jeb...ci admini i modzi?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka