Gość: to ja Ewa IP: 81.219.117.* 03.12.04, 10:20 A może już czas pomyśleć o ładnym miejscu na wakacje. Co Wy na to? Proszę,pomóżcie wybrać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
boris2 Re: wakacje w płd.Dalmacji 06.12.04, 19:21 Na myślenie o wakacjach nigdy nie jest za wcześnie..im szybciej zaczniesz czegoś szukać tym lepsze oferty znajdziesz... ja mogę zaproponawać Ci apartamenty moich przyjaciół na wyspie Vis moim skromnym zdaniem najpiekniejszym zakątku tego i tak pięknego kraju. Jeżeli wolisz stały ląd to polecam willę mojej znajomej w miejscowosci Ruskamen koło Omisza. Albo wyspę Ciovo(wyspa jest połaczona zwodzonym mostem z Trogirem) tam tez mam paru zaprzyjaźnionych Chorwatów którzy chętnie Cię ugoszczą. Odezwij się do mnie na adres boris2@gazeta.pl podesle Ci zdjecia apartamentów i ich okolic i odpowiem na (prawie)każde pytanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to ja ewa Re: wakacje w płd.Dalmacji IP: 81.219.117.* 07.12.04, 18:32 Witaj Borys2 .Wybieram się w czerwcu,ina pewno nie na wyspy.Myślałam raczej o wyjeździe w ciemno,nie chciałabym nic wczesniej rezerwować,bo myślę że problemu nie będzie,a nigdy nie wiadomo co wpadnie w oko.Na razie dzięki,jak co to sie odezwę na pocztę. Odpowiedz Link Zgłoś
boris2 Re: wakacje w płd.Dalmacji 25.12.04, 20:13 Można jechać w ciemno…może się to jednak wiązać z dziwnego rodzaju przygodami… ja jednak zachęcam do wcześniejszego rezerwowania i korzystania ze sprawdzonych kwater Odpowiedz Link Zgłoś