Gość: padre IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 13:12 Chciałbym się wybrać w maju z rodzinką do Chorwacji - czy ktoś kąpał się w maju? Czy temp. wody bardzo różni się na północy i na południu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kir Re: Ciepła woda w maju IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 20.12.04, 14:12 Ja bywałem w czerwcu. Woda w czerwcu na Kwarnerze bywała za zminma żeby się kąpać zawłaszcza dorośli, dzieci przez jakiś czas w wodzie wytrzymywały. W drugiej połowie czerwca woda ma trochę ponad 20 stopni i wtedy już można się kąpać swobodnie. W maju myślę że będzie za zimno, przynajmniej na długie moczenie się Odpowiedz Link Zgłoś
boris2 Re: Ciepła woda w maju 20.12.04, 16:19 Ja od lat jeżdze w maju. Woda jest ok sam się kompałem. Wyjazd w maju jest zdecydowanie dobrym pomysłem, ceny kwater są niższe czasem nawet o połowę w porównaniu do sezonu(lipec-sierpień), nie ma jeszcze hord rozwrzeszczanych turystów znad naszej zachodniej granicy. Osobiście polecam okolice Splitu a w szczególnosći wyspę Vis. Jak chcesz wiedzieć więcej to pisz do mnie na adres: boris2@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: Ciepła woda w maju IP: *.tinet / 62.3.165.* 21.12.04, 09:24 boris2 napisał: > Ja od lat jeżdze w maju. Woda jest ok sam się kompałem Jak komu odpowiada temp. +16 - +19*C to jest OK ......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beno Re: Ciepła woda w maju IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.04, 10:58 byłem w bułgarii we wrześniu i woda jest ciepła mniej więcej odpowiedź jest na poziomie pytania ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: padre Re: Ciepła woda w maju IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.04, 21:37 gdybyś się zastanowił chwilę, to może byś się domyślił, że pytam o różnicę między np. Pulą a Dubrownikiem, a nie między Murmańskiem a Kairem :) Odpowiedz Link Zgłoś