Dodaj do ulubionych

Ciepła woda w maju

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 13:12
Chciałbym się wybrać w maju z rodzinką do Chorwacji - czy ktoś kąpał się w
maju? Czy temp. wody bardzo różni się na północy i na południu?
Obserwuj wątek
    • Gość: Kir Re: Ciepła woda w maju IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 20.12.04, 14:12
      Ja bywałem w czerwcu. Woda w czerwcu na Kwarnerze bywała za zminma żeby się
      kąpać zawłaszcza dorośli, dzieci przez jakiś czas w wodzie wytrzymywały. W
      drugiej połowie czerwca woda ma trochę ponad 20 stopni i wtedy już można się
      kąpać swobodnie. W maju myślę że będzie za zimno, przynajmniej na długie
      moczenie się
      • boris2 Re: Ciepła woda w maju 20.12.04, 16:19
        Ja od lat jeżdze w maju. Woda jest ok sam się kompałem. Wyjazd w maju jest
        zdecydowanie dobrym pomysłem, ceny kwater są niższe czasem nawet o połowę w
        porównaniu do sezonu(lipec-sierpień), nie ma jeszcze hord rozwrzeszczanych
        turystów znad naszej zachodniej granicy. Osobiście polecam okolice Splitu a w
        szczególnosći wyspę Vis. Jak chcesz wiedzieć więcej to pisz do mnie na adres:
        boris2@gazeta.pl
        • Gość: XXL Re: Ciepła woda w maju IP: *.tinet / 62.3.165.* 21.12.04, 09:24
          boris2 napisał:

> Ja od lat jeżdze w maju. Woda jest ok sam się kompałem

Jak komu odpowiada temp. +16 - +19*C to jest OK .........
          • Gość: beno Re: Ciepła woda w maju IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.04, 10:58
            byłem w bułgarii we wrześniu i woda jest ciepła
            mniej więcej odpowiedź jest na poziomie pytania ...
            • Gość: padre Re: Ciepła woda w maju IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.04, 21:37
              gdybyś się zastanowił chwilę, to może byś się domyślił, że pytam o różnicę
              między np. Pulą a Dubrownikiem, a nie między Murmańskiem a Kairem :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka