Dodaj do ulubionych

Gdzie do CRO z 6 dzieci ??

IP: 213.155.190.* 23.02.05, 02:42
Chciałem wybrać się z moja rodziną w lipcu do Chorwacji. Cały problem w tym,
że mam 6 dzieci (od 1 do 13 lat). Które miejsca byście polecili (przede
wszystkim ze względu na koszt i "profil" dziecięcy)? Czy warto ciągnąć się tam
z przyczepą kampingową ? Będę wdzięczny za wszelkie informacje.
remiq
Obserwuj wątek
    • Gość: Beata Re: Gdzie do CRO z 6 dzieci ?? IP: *.net.t-com.hr 23.02.05, 09:55
      Witam, napisz na priva to Ci wysle oferte. mam dobre i tanie duze apartamenty
      dla 6 i 8 osob. Kolo domu trawnik do zabaw, blisko do plazy i tanio jak na
      kempningu.
      info@perla-pag.hr
      Beata
      • Gość: Pedros28 Re: Gdzie do CRO z 6 dzieci ?? IP: *.interserv.net.pl / 62.233.214.* 18.04.05, 15:25
        Witam.
        Mam pytanie do Beaty z Pagu. Pisałem na priv ale nie może do Ciebie dojść.
        Chciałbym się dowiedzieć czegoś więcej o apartamentach w Simuni.
        Jest nas 2 osoby dorosłe i 2 dzieci (1 rok i 5 lat).
        Interesuje nas termin od 11.06. - 25.06.2005 czyli 14 dni.
        Jaka była by cena za apartament 3 osobowy w tym okresie?
        Co jest wliczone w cenę? Ewentualnie jake zniżki lub dopłaty (np. za łużeczko
        dziecinne)?
        Ewentualnie cenę za 10 dni w okesie od 11.06. - 21.06.
        Ewentualnie inne miejscowości na wyspie Pag.
        Jakie są warunki rezerwacji?
        mój e-mail: pedros28@interia.pl
        Pozdrawiam.
    • Gość: Monia Dobry wybór... IP: 213.17.171.* 23.02.05, 11:00
      Po pierwsze nie polecam przyczepy kamp.koszty będą mniej wiecej takie same jak
      wynajęcie apartamentu (4 os.?)ok. 40-45euro max/doba - w tym masz do dyspozycji
      kuchnię, łazienkę, dobre miejsce (my wynajęliśmy nad samym morzem)z ładnym
      widokiem, przy samej plaży.Jeśli chodzi o miejsce to zależy gdzie? Jeśli północ
      (ze względu na koszty - blizej - taniej) polecam Novi Vinodolski - ładna
      miejscowość z cudną staróweczką. No i koniecznie z tamtąd wybierzcie sie na
      całodniową wycieczkę do Plitvickich Jezior.
      Oczywiście gorąco polecam dalsze tereny bardziej na południe - okolice
      Szybenika - Splitu.
      My zawsze jedziemy do Chorwacji "w ciemno".Szukamy tylko mniej więcej miejsca
      gdzie chcemy się zatrzymać i potem szukamy apartamentu, a z tym nie ma
      problemu. Ofert jest mnóstwo.Na kazdym domu "apartamani, sobe, zimmer" i mozna
      się targować. Jeśli chcesz więcej info napisz:moniaw@buziaczek.pl. Ja byłam w
      Chorw. 4 razy
    • Gość: Jola Re: Gdzie do CRO z 6 dzieci ?? IP: *.adsl.inetia.pl 28.02.05, 16:15
      Cześć Super ofertę turystyczną znajdziesz na www.naAdriatyku.pl Wszystko w
      j.polskim Nie ma więc problemu z barierą językową . Rezerwacje są rzetelnie
      przygotowane . Korzystałam z tego już w latach ubiegłych.
      • Gość: Anka Re: Gdzie do CRO z 6 dzieci ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.05, 18:23
        Taaak? A to bardzo ciekawe, bo ponoc ten portal ruszyl dopiero w ubieglym
        sezonie - pamietam ogloszenie (reklame) na pl.rec.turystyka.zorganizowana...

A jesli chodzi o koszty:
        - najblizej masz na Istrie (choc to stosunkowo najdrozszy region)
        - bedziesz jednym autem (w minimum 7 jak obliczylam osob) i 1 przyczepka? dobry
        jestes! wiec jesli bedziecie spac w tej 1 przyczepce wszyscy, to chyba sie
        oplaci

Anka
    • Gość: zbynek Re: Gdzie do CRO z 6 dzieci ?? IP: *.c151.petrotel.pl 19.04.05, 10:12
      nie wiem dlaczego wszyscy podają ci namiary na portale-gdzie apartamenty
      wiadomo są droższe oraz wypoczynek na północy Dalmacji - która też jest droższa.
      Ja polecam Dalmację środkową lub połudnową - od Primostenu po Orebic na
      Peljesaczu. Jest tańsza, cieplejsza i krajobrazowo oraz turystycznie
      ciekawsza.Mogę podać namiary na apartamenty pomiędzy Primostenem a Trogirem.
      Blisko do wodospasów Krka, Primostenu , Splitu , Trogiru.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka