Gość: moni IP: *.magma-net.pl 19.06.02, 14:23 Czy ktoś był moze w tej miejscowości? Zarezerwowalam tam apartament w sierpiniu i jestem ciekawa, jak tam jest. Dzięki za wszystkie informacje! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kasia Re: Korcula- Raciste IP: *.aries.com.pl 19.06.02, 17:57 Byłam w zeszłym roku.Spokojna mała miejscowość.Jest tam jeden sklep,dwie knajpki.Idealne miejsce dla małych dzieci.Koniecznie wybierz się na plażę na białe kamyki-ok.1 km można dojechać samochodem,na miejscu każdy Ci wskaże drogę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariusz Re: Korcula- Raciste IP: *.aries.com.pl 20.06.02, 21:38 Gość portalu: moni napisał(a): > Czy ktoś był moze w tej miejscowości? Zarezerwowalam tam apartament w sierpiniu > > i jestem ciekawa, jak tam jest. > Dzięki za wszystkie informacje! Świetny wybór pod warunkiem że lubisz spokój , jeśli masz apartament ze strony Korcula.net to może ten sam gdzie ja byłem w zeszłym roku ?.Jeśli masz pytania to pisz mkstasko@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś