Gość: Phil IP: *.citibank.com 03.06.05, 09:36 Witam, Zastanawiam sie czy brac karimate, czy da rade lezec na samym reczniku ?? Kamyczki moga sie dac chyba we znaki ? Dzieki & pozdro Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jot.be Re: CZY BRAC KARIMATE ? 03.06.05, 09:49 Zdecydowanie brać. Zwłaszcza ze można już kupic za bodaj 8 pln. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: najlepiej matę IP: *.katowice.pl 03.06.05, 10:00 Taka jak poniżej, ale lepiej kupić w selgosie lub makro. Sa trwalsze. Ja mam już 5 sezon. Ważne żeby pod spodem była z pcv bo kamyczki mogą ją zniszczyć jak będzie z materiału. www.lidl.pl/pl/index.nsf/print/c.o.oow.20050602.p.mata_plazowa1 Odpowiedz Link Zgłoś
jot.be Re: najlepiej matę 03.06.05, 12:53 Gość portalu: mm napisał(a): > Taka jak poniżej, ale lepiej kupić w selgosie lub makro. Sa trwalsze. Ja mam > już 5 sezon. Ważne żeby pod spodem była z pcv bo kamyczki mogą ją zniszczyć /a> Sa trwalsze ale cięższe. Ja karimatę kupuję najtańszą i najlżejszą i wiozę zazwyczaj w jedną stronę. Po 2-3 tygodniach po prostu wywalam przed powrotem. A w to miejsce w bagażniku pakuję wino ;o) Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monia Re: CZY BRAC KARIMATE ? IP: 213.17.171.* 03.06.05, 10:03 Tanio kupisz je w marketach w Chorwacji Odpowiedz Link Zgłoś
llora Re: CZY BRAC KARIMATE ? 03.06.05, 12:38 koniecznie weź! właśnie w innym wątku napisałam że musiałam robić w dołki w dwóch "newralgicznych"miejscach:) Ty zapewne też byś przetrwał z dołkiem ale po co sie męczyć... Odpowiedz Link Zgłoś
dzastinka_00 Re: CZY BRAC KARIMATE ? 03.06.05, 21:56 ja bylam juz kilka razy w chorwacji i wiem ze warto wziac karimaty, bardzo sie przydaja. Odpowiedz Link Zgłoś