Dodaj do ulubionych

Trogir-Ciovo-Okrug Gornji

08.06.05, 06:51
Szukam apartamentu dla 2 osób + dziecko 12 lat + piesek york 3kg (bardzo
grzeczny) apartament schludny z kuchnią łazienką, klimatyzacja lub wentylator
w pokoju, tv, parking, na pierwszym piętrze lub wyżej nie poddasze w
terminie od 25.06 - 16.07 z tym że na 10 dni. Bardzo proszę o oferte wraz z
ceną calkowitą za pobyt. Czy to dobry wybór miejscowości ? A może jechać w
ciemno ?
Obserwuj wątek
    • Gość: ddxp Re: Trogir-Ciovo-Okrug Gornji IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.05, 22:37
      Odeszła mi ochota na Chorwacje !
      Nigdy nie byłem i nie zamierzam tam pojechać po próbach rezerwacji pobytu na
      yugo.pl czy naadriatyku.pl odnoszę wrażenie, że na turystach to im nie zależy !
      Przykład przy próbie rezerwacji z yugo :
      - rezerwacja tak ale nie na ofertę która jest w internecie ? pan miły odzwoni
      mail itp, ----cisza od wielu dni
      z naadriatyku.pl :
      nie polecam od dwóch miesięcy próbowaliśmy z żoną zarezerwować Modric itp.,
      odpowiedź brzmi zawsze JADRAN zobaczcie na te warunki, na moje pytanie o koszty
      38Euro +wentylator? 5Euro +Klimatyczne + najważniejsze zaliczka 20% konto w
      Polsce ! Na pytanie o szafe na ubrania brak odpowiedzi. Pytanie o pokój
      rezerwowany odpowiedź to sie zobaczy jak przyjedziecie. Ciągle tylko czy
      rezerwuje nic więcej !!! i zaliczka Ale ja nie wiem za jaki standart.
      Wydając za cały pobyt w Chorwacji 4000zł można oczekiwać czegoś ?
      Za te pieniądze to można już z wyżywieniem do Tunezji, Turcji, Egiptu samolotem
      i wyżywieniemiem w trzy osoby. Oby Wam Chorwaci goście dopisali !!!
      • kamcia_79 Re: Trogir-Ciovo-Okrug Gornji 10.06.05, 21:35
        Nawiązałam kontakt z panem Vedranem. Faktycznie jest tak jak opisałes. Wpłacie
        zaliczke, potem przesle potwierdzenie rezerwacji.

Sama nie wiem. Napisałam mu ze mma watpliwości co do sposobu załatwiania przez
        niego sparwy, to odesłał mnie do ksiegi gosci, gdzie jest pełno pozytywnych wpisów.

Czy ktos był niezadowolony z jego usług?
        • darunion Re: Trogir-Ciovo-Okrug Gornji 11.06.05, 08:21
          Olej go jedź w ciemno ja za każym razem tak robię i nie ma problemu zaznaczam
          jadę z dziećmi. Znalezienie kwatery na niejscu to żaden problem.
          • Gość: kamcia_79 Re: Trogir-Ciovo-Okrug Gornji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 12:19
            Pewnie ze moge jechac w ciemno, ale widze ze jest bardzo duzo fajnych
            apartamntów w cenie 30-40 euro (z jedna lub dwiema sypialniami) Czy jadac w
            ciemno znajdę w takiej atrakcyjnej cenie? Jade we wrzesniu.
        • Gość: BECIA J.G Re: Trogir-Ciovo-Okrug Gornji IP: *.dami.pl / *.dami.pl 12.06.05, 13:53
          rezerwowalam w zeszlym roku przez Vedrana www.naadriatyku.pl wszystko bylo ok
          wszystko przebieglo sprawnie szybko jestem bardzo zadowolona no i oczywiscie w
          tym roku juz tez mam rezerwacje polecam warto.
      • Gość: Vedran Re: Trogir-Ciovo-Okrug Gornji IP: *.adsl.net.t-com.hr 11.06.05, 10:19
        Prosze ddxp nie gadac glupoty o dom MODRIC i nie klamac..
      • Gość: z Re: Trogir-Ciovo-Okrug Gornji IP: *.adsl.inetia.pl 11.06.05, 11:54
      • Gość: sas Re: Trogir-Ciovo-Okrug Gornji IP: *.adsl.inetia.pl 11.06.05, 11:56
        ddxp nie rób przedstawienia
        jesli wybierasz sie na wakacje ,to musisz liczyc sie z kosztami nigdzie nie ma
        za darmo
        porównaj ceny nad polskim morzem i dobrze policz.
    • kamcia_79 Re: Trogir-Ciovo-Okrug Gornji 09.06.05, 07:49
      Witam
      Zmartwiłes mnie, bo ja własnie znalazałm wiele ofert apartamentów z kontaktem
      do Jadrana własnie. Naprawde jest tak zle?
      • Gość: kasper Re: Trogir-Ciovo-Okrug Gornji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 08:16
        Dlatego najlepiej rezerwować u prywatnych właścicieli a nie w agencji
        turystycznej. Nie dość że taniej ( 3 osoby ok. 35 euro) to jeszcze bardzo
        chętnie odpowiadają na wszelkie pytania. Trzeba tylko poszukać w internecie.
        • kamcia_79 Re: Trogir-Ciovo-Okrug Gornji 09.06.05, 08:42
          No nie wiem czy tak taniej, ja znalazłam kilkanascie ofert w cenach od 30 do 40
          euro za 4 osoby, 2 sypialnie i salon z kuchnią. Więc chyba przystępnie. Swoją
          drogą ceny naprawde są rózne, i niektóre prywatne oferty jakie udało mi sie
          znalezc były duzo droższe.

Może podpowiesz jak szukac prywatnych? Wpisuję Ciovo, apartament itp. I w
          wiekszości wyskakują oferty agencji. Będę wdzięczna za jakies namiary.
          • Gość: ddxp Re: Trogir-Ciovo-Okrug Gornji IP: 193.111.174.* 09.06.05, 09:41
            Naprawdę szukam jakiegoś apartamentu bez luksusów,lecz czystego i z konkretnym
            sprecyzowaniem czego mogę się spodziewać i za co płacę.
            Szukam czegoś do 40Euro bez ukrytych opłat np. parking, garaż, wyntylator czy
            klima czy gaz itp. Jestem uczciwy i chcę dać zarobić temu krajowi jak i poznać
            ludzi, miejsca - wyspa Ciovo ma dobre położenie.
          • Gość: zbynek Re: Trogir-Ciovo-Okrug Gornji IP: *.c151.petrotel.pl 09.06.05, 09:44
            nie wiem co byś chciała - chyba darmo jeżeli nie wiesz czy 30-40 euro za cztery
            osoby to dobra cena i duży apartament w pełni wyposażony.Za taki apartament
            u nas w kraju musisz zapłacić ponad 40euro.Więc nie wiem czego szukasz i nikt
            ci nie dogodzi lub jesteś straszną marudą i pianie koguta będzie
            ci przedzkadzało.Zawsze jechałem w ciemno lub po telefonicznej rozmowie i nigdy
            się nie zawiodłem ani zostałem oszukany.A DLACZEGO SZUKACIE PRZEZ AGENCJĘ -
            CHYBA TO NORMALNE ŻĘ KAŻDA AGENCJA MUSI ZAROBIĆ-PRZECIEŻ Z TEGO ŻYJE.A wogóle
            tak - czytaj forum ,tam są tematy jak wszystko załatwic, przecież nikt nie
            będzie pisał na okrągło odpowiedzi na te same pytania.
            • Gość: kamcia_79 Re: Trogir-Ciovo-Okrug Gornji IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.05, 10:08
              Chyba przesadzasz, czy ja napisłam ze 40 euro to drogo??!!

ty podałes cene dla 3 osób 35 euro bez posredników, a ja przez agencje
              znalazłam dla 4 osób w tej samej cenie, wiec ja nie skarże się na ceny!!

Zmartwił mnie post załozyciela watku, ze ta agencja jest mało solidna.

Więc szukam nadal. Nie pojadę w ciemno, bo po 20-godzinnej podrózy nie chce
              tracic czasu na szukanie, albo wziąc pierwszy lepszy i potem załowac.

I nie pytam sie jak cos załatwic itp, i wcale cie o to nie proszę. Chciałam
              żebys podpowiedział jak szukac kwater bez posredników w przystepnej cenie. Ale
              ty wolałes mnie bezpodstawnie ocenic jako marudę.
              • kasper68 Re: Trogir-Ciovo-Okrug Gornji 09.06.05, 10:27
                Pomyliłaś dwie osoby mnie i zbynka. Ja szukam poprzez google nie tylko na
                polskich stronach internetowychi wpisuję hrvatska + dane miasto czy region
                gdzie chcę jechać. A że chorwacki należy do rodziny języków słowiańskich można
                dużo zrozumieć z opisów, zresztą dużo jest też po angielsku. Można też szukać
                hasłem hrvatska + "privatni smjestaj" lub "privatni apartmani". Także po czesku
                jest dużo ofert w Chorwacji np. na str. dovolena u chorvatsku. tylko niestety
                na takie wyszukiwanie trzeba poświęcić dużo czasu i najlepiej zacząć w
                styczniu - -marcu póki najlepsze apartamentry nie są wybrane. Dużo ofert jest
                też na stronach własnych chorwatskich miast. Życzę owocnego szukania.
                • Gość: kamcia_79 Re: Trogir-Ciovo-Okrug Gornji IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.05, 11:40
                  no faktycznie , pomyliłam,

Dziekuję za propozycje stron,
              • Gość: ddxp Re: Trogir-Ciovo-Okrug Gornji IP: 193.111.174.* 09.06.05, 10:35
                Kamcia masz rację po 20 godzinach jazdy chce się odpocząć w normalnych
                warunkach, nie szukać kwatery, a rezerwacje wcześniejsze dla Chorwatów
                gwarantują im turystę. Nie muszą stać i łapać pierwszego z brzegu. Powiem tak
                przez net oczekiwalbym ceny mniejszej i sprecyzowanej oferty - nie jest istotne
                czy 20 czy 150Euro to ja decyduje czy odpowiada czy nie. A zobacz ofertę
                www.naadriatyku.pl i sama powiedz co sądzisz o ofercie dom JADRAN
                kuchnia,łazienka,szafa, ciepła woda,prośba o pierwsze piętro ap. nr3 -
                odpowiedź to sie zobaczy jak przyjedziecie tylko rezerwuj, rezerwuj...
                Wpłacisz zaliczkę pokażą rudere i 20% czy 30% poszło i następny a ty tak
                szukasz dalej...
                • Gość: kamcia_79 Re: Trogir-Ciovo-Okrug Gornji IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.05, 11:43
                  DDXP

Własnie obawiam sie takiej sytuacji jak opisujesz, na zdjęciu co innego i po
                  przyjezdzie co innego.

Najlepiej wybrac apartament który jest tylko jeden w tym budynku. ale czy to
                  zagwarantuje standard jak na zdjęciach? Niektóre apartamenty sa naoprawdę
                  ładne, w cenie ponizej 40 euro, ale teraz juz sama nie wiem, napisałam do tego
                  biura zobacze jak mnie potraktują.
                  Wrazie czego znalazałam jeszcze jedno : Coala Travel. Ceny przystepne, ale
                  jeszcze nie wiem jaka obsługa.
                  Pozdrawiam,
    • kasper68 Re: Trogir-Ciovo-Okrug Gornji 09.06.05, 10:31
      Na cro. pl. jest też dużo linków ("wyspa skarbów") zebranych w jednym wątku.
    • Gość: Vedran Re: Trogir-Ciovo-Okrug Gornji IP: *.adsl.net.t-com.hr 11.06.05, 10:21
      o Vedrana: prosze przeczytac www.chorwacja-noclegi.pl/guest
      a kazdy ma swoja kase i moze wybrac co chce...
    • vedranko Re: Trogir-Ciovo-Okrug Gornji 11.06.05, 10:32
      do filozofow ktory moga bardzo poradzic

dom JAKŠIC (strona internetowa od gospodrza)
      www.crohosting.com/apartmani-jaksic-hr (zobacz ceny)

dom JAKŠIC prze biuro od Vedrana
      www.adria-travel.hr/okrug/jaksic

Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka