Gość: dorka IP: *.sdl.vectranet.pl / 81.15.159.* 18.06.05, 23:05 Jadę do hotelu Restnik w Kasteli Stara ktoś tam był?Jakieś opinie.DZieki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
baja02 Re: Kasteli Stara 19.06.05, 18:21 W hotelu nie byłem, byłem na campingu. Bardzo fajne miasteczko, dobra baza wypadowa na zwiedzanie Trogiru, Splitu i nie zapomnij wjechach na górujący na miasteczkiem szczyt Kozjak - wspaniały widok. Odpowiedz Link Zgłoś
merciful Re: Kasteli Stara 20.06.05, 09:41 Kastel Stari jest ładny, ale woda niestety brudna. To wina zatoki Splickiej niestety. Kąpać się polecam jeździć na wyspę Ciovo koło Trogiru na przykład. Ta góra z której roztacza się piękny widok, to masyw Kozjak, sam szczyt się nazywa Malaćka. W Resniku z reguly tlumy na plazy hotelowej, betonowa plaza...tak sobie niestety. Ale jest gdzie jezdzic :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg Re: Kasteli Stara IP: *.katowice.pl 20.06.05, 11:00 www.cro.pl/forum/viewtopic.php?t=6620&highlight=kastel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Kasteli Stara IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.05, 22:37 A dla mnie Kastel Stari to totalna pomyłka.Byłem tam w hotelu Palace. Trochę tej Chorwacji już zwiedziłem i Kastel pozostanie dla mnie najgorszym miejscem,które odwiedziłem.Nudno,brudno i nijako... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd Re: Kasteli Stara IP: *.katowice.pl 23.06.05, 07:02 hehe. Ja też byłem w Palace w 1998. Mam też złe wspopmnienia. Brudna woda i beznadziejne jedzenie. Na szczęście poznałem już prawdziwą HR. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś