Gość: beata IP: *.adsl.inetia.pl 24.06.05, 11:03 Wybieramy sie z mezem i dziecmi do Chorwacji. Gdzie warto jechac, aby byc w miejscu, gdzie sa ladne plaze, czysta woda, malo ludzi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tybaranie Re: Chorwacja -gdzie jechac? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.05, 11:33 to proponuje jechać do chorwacji na mądre pytanie - mądra odpowiedź pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcu Re: Chorwacja -gdzie jechac? IP: *.riz.pl / *.riz.pl 24.06.05, 14:55 W Splicie jest mało ludzi? I czyste plaże? W Dubrovniku? W Zadarze? W Puli? Koziołku-Matołku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamilica Re: Chorwacja -gdzie jechac? IP: 82.160.91.* 24.06.05, 13:03 Jesli chcesz byc w spokojnym miasteczku, jedz do Novigradu na Istrii. Stamtad mozesz zwiedzic Rovinj, Pule, Wenecje, poplynac na tzw. Fish Picnic, itd.Jak masz wiecej pytan to pisz na kamis9@tlen.pl Bylam w tych wszystkich miejscach wiec chetnie odpowiem na pytania. Pozdrawiam Kamila Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monikaa13 Re: Chorwacja -gdzie jechac? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.05, 14:38 żeby wypocząc, poleżec na plaży, poopalac się to polecam Istrię, byliśmy tam w zeszłym roku, w Premanturze. Wokół jest pełno małych ślicznych miasteczek Porec, Rovinj, Opatija, Pula, warto je pozwiedzac. Mozna tez wybrac się w rejs stateczkiem wokół Parku Brjuni (12 wysepek na morzu), my płynęlismy z miejscowości Fażana. W Premanturze jest Park Kameniak, piękny złożony z kamieni, z pięknymi zatokami i plażami kamienistymi. W każdej miejscowości jest camping, w Premanturze, duży, piękny z piaszczystą plazą. Piaszczysta plaża o ile się nei mylę jest też na campingu w Rabacu. Cudowne są te campingi, bardzo rozbudwane, idealne, wszystko na nich jest, poelcam wybrac się pod namiot, taniej i lepiej. I taka to jest Istria, proponuję wejśc na jakąś stronę o Chorwacji i zdecydowac się na jakiś konkretny rejon. Istria jest dobra do odpoczywania, mało zwiedzania. Dalmacja jest dobra do zwiedzania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dsw Re: Chorwacja -gdzie jechac? IP: *.adsl.inetia.pl 24.06.05, 16:09 zobacz na www.naAdriatyku.pl kontakt tez w j. polskim pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbynek Re: Chorwacja -gdzie jechac? IP: *.c151.petrotel.pl 24.06.05, 17:24 a przedewszystkim czytaj forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: Chorwacja -gdzie jechac? IP: *.adsl.inetia.pl 24.06.05, 17:59 Za mile odpowiedzi dziekuje. Wlasnie dlatego,ze czytam to forum, to mam mieszane uczucia. O polnocy Chorwacji mowi sie,ze jest droga i zatloczona, glownie przez Niemcow i Wlochow (zwlaszcza Istria). W ktoryms momencie zdecydowalam sie na okolice Kasteli Starej , ale wlasnie dzis przeczytalam,ze jest tam brudno i nudno. Odpowiedz Link Zgłoś
sigal1962 Re: Chorwacja -gdzie jechac? 26.06.05, 12:01 zalezy co czlowiek oczekuje powinnas bardziej sprecyzowac pytanie Jednemu odpowiadaaja dyskoteki drugiemu nie A tak miedzy nami to cala Chorwacja jest piekna wszedzie cos mozna spotkac ciekawego. popieram tez opinie innych mozna na forum i gdzies inndziej cos znalesc dla siebie Powodzenia i milych wakacji Odpowiedz Link Zgłoś
anusinka Re: Chorwacja -gdzie jechac? 27.06.05, 13:51 Polecam! www.plaza.e-adriatic.com Masz tam apartamenty z wyzywieniem lub bez, a takze pokoje hotelowe z wyzywieniem przy samej plazy! Miasteczko spokojne - idealne na odpoczynek! Anka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adams Re: Chorwacja -gdzie jechac? IP: *.broker.com.pl 26.06.05, 12:18 Jak już wcześniej pisałem: Właśnie wróciłem z Rogoznicy - Stupin(50 km od Splitu). Trafiłem na super gospodarzy. Czysto, schludnie, TANIO - ja płaciłem 30Euro za 1 dobę w czerwcu(3 osoby dorosłe + 2 dzieci). Gospodarz zabierał nas na łowienie ryb, śpiewał dalmatyńskie serenady i serwował ryby prosto z morza na grillu na kolacje... Zwiedziliśmy: Jeziora Plitwickie, Narodowy Park Krk, Split, Trogir, Makarską, Dubrovnik. Jak ktoś na pytania lub chciałby kontakt podam. Mój email: smolnik@wp.pl Dodam jeszcze: Plaża dla dzieci idealna, 20 metrów od apartamentu Pozdrawiam. Adams Odpowiedz Link Zgłoś
rrgb Re: Chorwacja -gdzie jechac? 27.06.05, 13:53 a dzie ta idealna plaża? Jadę w lipcu własnie do Rogoznicy i czytałam, że tam praktycznie nie ma żadnej ładnej plaży. Troche mnie to niepokoi, bo jadę z dziećmi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Chorwacja -gdzie jechac? IP: *.chello.pl 28.06.05, 16:23 hej, moim zdaniem warto zapuścić się nieco dalej na południe, w okolicę Riviery makarskiej - sama riviera jest urocza do zwiedzania, choć hałaśliwa i zatłoczona, ale wokół są małe urocze wioski z ładnymi plażami, Odpowiedz Link Zgłoś