Gość: prof WiesławZK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.05, 18:14 Chcialbym zapytać jak tam jest i z jakiego biura wybravc się w to miejsce jak najtaniej i jesli ktoś mógłby udzielić mi wskazówek jak trafić w miejsca wyludnione Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zed Re: Dubrovnik ?????????????????????????? IP: *.KSZ.K.pl 30.06.05, 18:16 Najlepiej w ciemno własnym transportem można znaleźć coś akurat dla siebie . Biuro podróży raczej w wyludnione miejsce cię nie zawiezie. POZDRav Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: Dubrovnik ?????????????????????????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.05, 18:43 Gość portalu: prof WiesławZK napisał(a): > Chcialbym zapytać jak tam jest i z jakiego biura wybravc się w to miejsce jak > najtaniej i jesli ktoś mógłby udzielić mi wskazówek jak trafić w miejsca > wyludnione Hmmm, jeśli mam być szczery to trudno znaleść w sezonie bardziej zatłoczone miejsce w Chorwacji niż Dubrownik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Dubrovnik ?????????????????????????? IP: *.udn.pl 03.07.05, 22:02 i do tego jest b. drogo!!! do dubrownika można pojechac na 1 dzien pozwiedzać ale odpoczywac trzeba gdzie indziej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurek Re: Dubrovnik ?????????????????????????? IP: *.NET / *.stella.net.pl 11.07.05, 20:07 Marek ma świętą rację. inaczej nie ma żadnego sensu, a na bazę najlepiej wybrać miejsce odległe nawet o 30-40 km od miasta. w Dybrowniku zapomnijcie o wypoczynku, to tak jakby chcieć z discmanem i płytami Bacha iść na plac św. Piotra! Tam się idzie męczyć na Stradum i murach, a nie wypoczywać! Tym bardziej, że dubrovackie ceny zabijają, odnosi się to i do kwater, i do restauranów. Odpowiedz Link Zgłoś