IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 11:12
Witam!!! Czy był ktos może w tej miejscowosci??? Wybieram sie tam chyba i
szukam jakiś informacji... Jeśli ktos tam był to bardzo prosze o pomoc :) P.S
Jade dopiero pierwsze raz do Chorwacji, wiec potrzebuje duzo informacji ;)
Obserwuj wątek
    • beata985 Re: Drasnice 05.07.05, 12:18
      JA jade,też pierwszy raz do drasnic,gdzie i kiedy będziecie?
      ja 30 lipca,miejscowość podobno spokojna
      • Gość: Maber Re: Drasnice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 13:23
        Ja jade ze znajomymi 18 lipca, niestety chyba 30 lub 31 lipca wracamy...
        Szkoda :(
        • Gość: zbynek Re: Drasnice IP: *.c151.petrotel.pl 05.07.05, 13:55
          to wieś,z której wszędzie daleko.
          • Gość: zbynek Re: Drasnice IP: *.c151.petrotel.pl 05.07.05, 14:09
            jedyny plus takiej miejscowości,to że za apartament tam płaci się taniej i go
            można dostać w każdej chwili np.jadąc w ciemno.
      • Gość: pumis Re: Drasnice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 19:43
        witam, my tez jedziemy do Drasnice 30 lipca, czym jedziecie i z ajkiego miasta
    • darizunia1 Re: Drasnice 05.07.05, 21:08
      Witam. Na komentarz Zbynka radziłabym nie zwracać uwagi. On promuje tylko i
      wyłącznie niektóre regiony. A prawda jest taka, że większość miejscowości typu
      Pisak, Marusci, Drasnice, Rogoznica itd to małe miasteczka, spokojne, w których
      nie znajdzie się dyskotekowych wieczorów. No chyba że we własnym zakresie.:-)
      Pozdrawiam. Aha ja poprzeglądasz forum to o drasnicach pisał adm. On tam był w
      czerwcu. Ja jadę już w ten piątek.
      • Gość: beata985 Re: Drasnice-do darizunia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 10:09
        koniecznie odezwij sie po przyjezdzie co i jak.może byc na priv,jak wolisz
        • Gość: Maber Re: Drasnice-do darizunia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 16:09
          Czy wiecie co znajduje się w tej miejscowosci?? Np. sklepy, restauracje,itp. :)
          • beata985 Re: Drasnice 07.07.05, 13:17
            www.interhome.pl/landinfo/landinfo_ort/asp/ul/07/so/44/cs/buchung.css/pi/0/ihnav/Y/catsrch/Y/bskt/Y/rqst/Y/prso/44/cyc/H/rc/50/plccd/6200/
            • beata985 Re: Drasnice-jeszcze jeden ciekawy link 07.07.05, 13:37
              (www.cro.pl/forum/viewtopic.php?t=7833&highlight=drasnice&sid=2fc6e6ad30142963e7da15a9db0d4bf3
              • Gość: adm Re: Drasnice-jeszcze jeden ciekawy link IP: *.acn.waw.pl 07.07.05, 15:18
                Link do powyzszego forum i przytaczane tam informacje potwierdzaja jedynie moje pozytywne zdanie na temat Drasnic. Mam nadzieje ze i was ta miejscowosc nie zawiedzie.
                Pozdrawiam.
          • Gość: adm Re: Drasnice-do darizunia IP: *.acn.waw.pl 07.07.05, 15:07
            W Draznicacj jest jeden sklep taki mydlo i powidlo, knajpka zlokalizowana na skale wchodzacej w morze. Ogolnie to spokojna miejscowosc, dawny rybacki porcik. Do sklepu najlepiej jechac do Makarskiej (ok.15min autem) przed wjazdem do tej miejscowosci po prawej stronie przed stacja benzynowa jest dosc duzy supermarket i tam najlepiej robic zaopatrzenie. Juz kiedys temat tej miejscowosci przerabialismy na tym forum, poszperaj w postach jakies 2-3 tyg. temu.

Co do zbynka, to rzeczywiscie nie sugeruj sie jego wypowiedziami.On widzi jedynie Orebic i nic wiecej, a wszystkich ktorzy mowia o jakimkolwiek innym miejscu polecajac je sobie nawzajem, wyzywa od naganiaczy i innych szumowin. Wyjatkowo niesympatyczny gosc
            • Gość: zbynek Re: Drasnice-do darizunia IP: *.c151.petrotel.pl 07.07.05, 19:53
              Cała Chorwacja jęst piękna-ale czemu wybierać na wczasy te najmniej ciekawe
              miejscowości jak DRAZNICE CZY ROGOZNICA - chyba ,ze na ciągłą dostępność lub
              niską cenę .
              • Gość: ... Re: Drasnice-do darizunia IP: *.acn.waw.pl 07.07.05, 21:45
                chlop swoje a zbynek dalej tylko :
                Orebic na Plijesacu!
              • beata985 Re: Drasnice-do darizunia 08.07.05, 10:07
                Gość portalu: zbynek napisał(a):

-ale czemu wybierać na wczasy te najmniej ciekawe
                > miejscowości jak DRAZNICE CZY ROGOZNICA
                a na przyklad dlatego,że jak jade z dziecmi to mi bardzo pasuje ,że nie ma
                wokolo jarmarów,nie wrzeszczą ciągle mama kup,że jak jade na wakacje to chcę
                mieć cisze i świety spokój-jazgot ludzi i aut mam na codzień

- chyba ,ze na ciągłą dostępność
                otóż to:-)
                lub
                > niską cenę .
                no nie wiem,chyba nie odbiega od innych ofert?
                a przekonam sie już niedlugo,najwyżej będe psioczyla,że zbynka nie posluchalam
                i w przyszlym roku do Orebica wstąpię;-)
                • Gość: zbynek Re: SO IP: *.c151.petrotel.pl 10.07.05, 08:41
                  do BEATY.Czy ty umiesz czytać.Pisałem ,że cała Chorwacja jest piękna i dalej
                  ale czemu- więc czytaj od początku.
                  Jeżeli już jadę na wczasy /a szczególnie z dziećmi/ to wybieram miejsca z plażą
                  usytuowane atrakcyjnie z bliskością innych ciekawych miejsc.Nie wybieram dużych
                  miast/właśnie na te jarmary i jazgot- ale także tak zwanych dziur -jak DRAZNICE
                  GDZE NIE MA NIC I DO CIEKAWYCH MIEJSC DALEKO/gdzie np w Makarskiej jest tylko
                  muzeum muszli./Mimi tego zyczę udanego urlopu.
                  • beata985 drasnice 10.07.05, 19:21
                    a może niektórzy wlaśnie takich dziur szukają;)
                    polecam glęboki wdech.
                    a po przyjeżdzie napiszę czy drasnice to jest to o czym marzylam.
        • darizunia1 Re: Drasnice-do darizunia 07.07.05, 22:18
          Witam. Jak wrócę to dam znać. Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka