Gość: Maber IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 11:15 Witam! Był ktos moze w tej miłej miejscowosci... Ja być moze wybiore sie do Podgory, lecz waham sie pomiędzy Drasnice... Gdzie lepiej? Proszę o pomoc :) P.S Mój e-mail: devon12@vp.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kiku_san Re: Podgora IP: *.kom / *.kom-net.pl 05.07.05, 19:16 Czesc, Maber! Ja tez moze tam trafie, ale pozniej, pod koniec sierpnia. Miałam jechać w czerwcu, ale złamałam rękę i byłam zmuszona przełożyc :-(((. Wydaje mi sie, ze te Drasnice to mala pipidówa, co prawda Podgora niewiele większa. Jedziesz w szczycie sezonu, więc może lepiej wybrac małą miejscowosc. Bedzie mniejszy tłok na plaży. Jak wrocisz, to opisz swoje wrazenia. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sarah Re: Podgora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 19:21 tez stawiam na Podgore - przelom lipca i sierpnia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Podgora IP: *.bielsko.dialog.net.pl 06.07.05, 21:43 ja na drasznice!!!!!!!!!!!!!!! bylam tam 11 razy i zawsze wracam z ogromna checia!!!!!!!!!!!!!woda czystsza niz w podgorze,mniej ludzi,po prostu piekne zadupie!!!jest tam jeden sklep, jeden kiosk, 2 hotele i nic wiecej!delfiny co chwila,a jacy mili ludzie!!!kotow miliony!polecam!=) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: Podgora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 10:16 Gdzie dokładnie są te Drasnice???? Bo zaczyna mi się podobać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żaba Re: Podgora IP: 217.153.80.* 07.07.05, 10:56 A ja jadę pojutrze do Podgory. Byłam tam dwa razy. Miejscowość ładna, są i sklepy i knajpki, prześliczne zatoczki. Polecam gorąco. Jedyny mankament że nie jestt już tak tanio w porównaniu z innymi latami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maber Re: Podgora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 11:09 Drasnice to wioska oddalona na poludnie ok. 10 km... Chyba się ta wybiore, ale jade w ciemno więc nie wiem czy znajde nocleg :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Re: Podgora IP: 212.244.32.* 18.07.05, 10:01 czesc ja byłem w Podgorze rok temu i jest zajebiście a tłok to jest w Makarskiej jak co to mam zdjęcia pozdro ps jak co to pisz na masien@vp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
eureca Re: Podgora 01.08.05, 20:59 Witaj Jadę z mężem 13.08. do Podgory jak masz jakieś zdjęcia chętnie oglądnę. Pozdrawiam i życzę miłego wieczoru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anulka Re: Podgora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 18:20 Podgora super. Bylam tam juz raz i podoba mi sie. Tlok jest, ale ebz przesady, najwikszy jest w makarskiej. Plaza ladna, czysta woda, knajpki, palmy, cudowne mola o zachdozie slonca. I pobawic sie mozna, i romantyczne spacerki, i odpocząc. Jedź tam! Odpowiedz Link Zgłoś
darizunia1 Re: Podgora 23.07.05, 22:31 Właśnie wróciłam z Drasznic (wczoraj)i byłam także w Podgorze. Różnica pomiędzy nimi jest taka, że Podgora to spore skupisko ludzi z kafejkami ciągnącymi się jedna za drugą przy brzegu. Plaża nieco piaszczysta, nieco kamienista. O ile wogóle można mówić w Chorwacji o piasku. Dużo ludzi, samochodów, spory ruch. Drasnice to przeciwieństwo: kilka kafejek, jeden sklep, poczta. Spokój, cisza, mało turystów. Luz na plaży (żwirkowa, ale w miarę drobny). Cicho i spokojnie wieczorami. Obie miejscowości są tak blisko siebie, że z Drasznic w każdej chwili można jechać do Podgory. Odpowiedz Link Zgłoś
villacirin Re: Podgora 24.07.05, 23:11 Zapraszamy do nas :) Mówimy po polsku! Drasnice - 4 km od Podgory www.cirin.e-adriatic.com Odpowiedz Link Zgłoś