Dodaj do ulubionych

Chorwacja za 3000 zł ??

IP: *.promax.media.pl 18.07.05, 22:15
Planowaliśmy z dziewczyną wyjazd nad polskie morze. Jednak coraz bardziej
myślimy o wypadzie za granicę, do Chorwacji bądź na Bułgarię. Nie mamy
jakichś super funduszy ale czy za około 3000 zł na dwie osoby można spędzić
np. tygodniowy urlop w Chorwacji? Gdzie warto się wybrać aby nie było drogo?
Nie chcemy jechać samochodem ,jaki transport najlepiej wybrać?
PROSZĘ O INFO, MAMY JECHAĆ JUŻ NIEDŁUGO!
Obserwuj wątek
    • Gość: Stiwi Re: Chorwacja za 3000 zł ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 22:40
      Można, nawet samolotem z wylotem z Katowic:

tinyurl.com/cupg9
      Podejrzewam, że jeśli nie chcecie jechać samochodem, to tym bardziej autokarem -
      ze względu na długą i męczącą podróż. Ja również się zastanawiałem nad
      Chorwacją i wszystko jest fajnie poza tym dojazdem... Raz byłem autokarem w
      Chorwacji - naprawdę męcząca podróż, ale za 1500pln/osoba można spędzić 9
      noclegów z dojazdem (czyli łącznie 12dni) w przyzwoitym hotelu 3* czy 3.5*.
      • Gość: bono Re: Chorwacja za 3000 zł ?? IP: *.promax.media.pl 18.07.05, 22:43
        dziękuję za szybką odpowiedź. nie jesteśmy zbyt doświadczonymi kierowcami.
        właśnie autokar by nam odpowiadał. gdzie najlepiej jechać na pierwszy raz?
        gdzie ty załatwiałeś autokar?
        • Gość: Stiwi Re: Chorwacja za 3000 zł ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 01:07
          Ja jechałem z Triadą na Płw. Istria do miejscowości Rabac, ale Triada wycofała
          się z Chorwacji. Myślę, że nie ma znaczenia gdzie pojedziesz, Chorwacja cała
          jest piękna, oczywiście wśród najpiękniejszych wymienia się wyspę Hvar i
          miasteczko Hvar (jedynie rego-bis.pl tam ma wycieczkę zorganizowaną autokarem)
          oraz Riwierę Makarską. Ciekawe oferty (autokar + hotel) mają:

www.skarpa.com.pl/
          www.travelbp.pl/
          www.sumada.com.pl/
          I właśnie oferty tych trzech rozważałem, ale po przemyśleniu... raczej nie dam
          się wciągnąć w wycieczkę autokarową, po 30h jazdy człowiek jest naprawdę
          wypruty.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka