Dodaj do ulubionych

powodzie w Czechach i Austrii

13.08.02, 11:30
Czy ktoś wie w jakim stanie są autostrady w Czechach i Austrii? czy da sie
przejechać? Prognozy raczej nie wyglądają optymistycznie. I druga sprawa -
pogoda w chorwacji - raczej nie jest najlepsza. Czy to sie zmieni?
Obserwuj wątek
    • Gość: asik Re: powodzie w Czechach i Austrii IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 13.08.02, 13:01
    • Gość: Asik Re: powodzie w Czechach i Austrii IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 13.08.02, 13:16
      wybieram się do Chorwacji 15.08. Jadę przez Cieszyn, Brno, Mikulow i Maribor.
      Czy ktoś wie czy mam szansę przejechać w miarę bezpiecznie czy mam kupić przed
      wyjazdem łódź podwodną!!!
      • Gość: Leszek Re: powodzie w Czechach i Austrii IP: 62.47.74.* 13.08.02, 14:45
        Przez Austrie jutro autostradami przejedziesz. Problemy natomiast przeszly na
        Czechy i nie bylbym tego taki pewny. Wczoraj i dzisiaj w Austrii bylo wszystko
        nieprzejezdne i korki na objazdach na godziny stania.
        Szerokiej drogi.
        Leszek
        • Gość: L. Re: powodzie w Czechach i Austrii IP: *.utaonline.at 13.08.02, 16:17
          W tej chwili wszystko przejezdne( mam na myśli odcinek granica czeska-Wiedeń-
          Graz-Maribor)trochę jeszcze mokro, ale do końca tygodnia ma być coraz
          lepiej.Pozdrowienia.L.
      • abc26 Re: powodzie w Czechach i Austrii 13.08.02, 16:51
        ja tez jade 15.08 ale my jedziemy przez slowacje i wegry - w tej sytuacji jest
        to chyba najlepsze wyjscie
        • Gość: MIS Re: powodzie w Czechach i Austrii IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 13.08.02, 17:31
          Cos mi sie wydaje, ze jest nas sporo i drogi bede zakorkowane, ale z powodu
          Polakow udajacych sie na Wakacje do HR.
          DO zobaczenia na trasie,
        • Gość: L. Re: powodzie w Czechach i Austrii IP: *.utaonline.at 13.08.02, 19:10
          Pamiętaj , że w ten weekend jest Grand Prix Węgier.Czwartek jeszcze O.K.( choć
          to już wolne)ale potem?!Chyba nie pchał bym się przez przejście
          węgierskie.Pozdrowienia.L.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka