Dodaj do ulubionych

Dlaczego płacimy moerdercom?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 15:18
Dlaczego wybieracie na wypoczynek takjie kraje jak BiH, Albania,Serbia i
Czarnogóra?CZy Wy ludzie histroii nie znacie?Nie wiecie ILE krzywdy te bestie
wyrządziły innym?
Ja mordercom grosza bym nie dała...Wole Chorwacje!
Obserwuj wątek
    • Gość: niro Re: Dlaczego płacimy moerdercom? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 15:42
      Cos ci sie pomylilo.
      To jest forum turystyczne a nie polityczne!
    • Gość: meg Re: Dlaczego płacimy moerdercom? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.07.05, 15:44
      weź się zastanów co piszesz..?! oni sie tam wszyscy prali i jedni drugich
      zabijali.. a i tak codziennie płacisz mordercom.. jak pochłaniasz mięso to
      p,lacisz mordercom zwierząt.. jak idziesz do mcdonalda to tak samo.. kurde,
      dziewczyno.. poważnie myśl! i ile jeszcze chcesz żyć historią?!!
      nic w zyciu nie zrobisz jesli bedziesz się ogladać w tył!
    • Gość: meg Re: Dlaczego płacimy moerdercom? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.07.05, 15:47
      P.S. a teraz jeszcze chwile pomyśł moja droga.. kto był z Niemcami w czasie II
      wojny światowej?! :]

pozdrawiam
    • emes-nju Re: Dlaczego płacimy moerdercom? 25.07.05, 15:50
      Bardzo slusznie!

Od dzisiaj nie jesz NIC, co ma jako kraj producenta lub siedziby producenta Niemcy. Nie wsiadasz do autobusow produkcji niemieckiej, nie jezdzisz niemieckimi autami. Bo MORDERCY mogliby na tobie zarobic.

Acha - i koniecznie w aptece pytaj czy sprzedawany ci lek nie jest niemiecki!

Bo Niemcy to mordercy!

A wracajac do Chorwacji... O ile sie nie myle, kilku chorwackich watazkow bardzo dobrze sie zasluzylo. Na tyle dobrze, ze w uznaniu zaslug do dzis sa scigani przez miedzynarodowe trybunaly.

Nie dorabiaj jakis durnych, ksenofobicznych teorii! W kazdym kraju zyje zdecydowana wiekszosc normalnych, spokojnych ludzi i margines zwyrodnialcow. Co winni sa ci normalni, ze sa kraje, w ktorych zwyrodnialcy zaczynaja orzdawac karty?!
    • Gość: REW Re: Dlaczego płacimy moerdercom? IP: 83.238.144.* 25.07.05, 16:06
      DZIEWCZYNO co ty wypisujesz najlepszego to nie jest miejsce na takie dyskusje
      wiec samochodem tez nie powinnas jezdzic bo w Polsce nie ma mamy złóz paliwa i
      onportujemy od innych. Takich przykładów mozna wyliczac wiele. Jesli jestes
      inteligentna to zrozumiesz .
      • Gość: Ani@ Re: Dlaczego płacimy moerdercom? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 16:28
        Naszło mnie na to, a to dlatego, że bęać w choracji, mieliśmy zamiar jechać do
        Serbii...zapytałam chorawata, co ma zone Polke, o trase, jakie tam sa drogi
        itp. I zaczął coś mówić, potem sie zamyślił...oczy mi sie zaświeciły...i
        zrozumiałam, że chyba niepotrzebnie w ten piekny wieczór przywołałam
        wspomnienia spredz zaledwie paru lat...na ręce miał blizne...w sercu pewno
        wiekszą...Nigdy tego nie zapomne, dlatego, nie fotografuje sie z tamtymi
        ostrzelanymi domami itp.
        • Gość: REW Re: Dlaczego płacimy moerdercom? IP: *.adsl.inetia.pl 25.07.05, 17:40
          Równiez wole Chorwację Bardzo podoba mi sie wyspa Ciovo rezerwowałam przez
          biuro www.naadriatyku.pl Jednak w wakacje odpocznijmy jak ktos moze oczywiscie
          od smutnych rzeczy.
        • Gość: iontichy Re: Dlaczego płacimy moerdercom? IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 26.07.05, 14:18
          Ależ Ty jesteś naiwna. Myślisz, że jak była wojna, to Serbowie byli tylko be a
          Chorwaci cacy? Może słyszałaś, że planowane na rok 2007 przystąpienie Chorwacji
          do UE prawdopodobnie opóźni się, z powodu -TAK, TAK BRAKU WSPÓŁPRACY Z
          TRYBUNAŁEM HASKIM. Z krajów byłej Jugosławii tylko Słowenia jest
          nie "umoczona", bo bez wojny wyszła z federacji. Tylko naiwniacy wierzą, że jak
          jest wojna (a zwłaszcza "brudna wojna", gdzie często walczy pospolite ruszenie)
          to po jednej stronie stoją zbrodniarze, a po drugiej szlachetni obrońcy. Ja jak
          jeżdżę do Chorwacji to nie używam słowa Serb czy Serbia, a w Serbii radziłbym
          nie wspominać Chorwatów. Pzdr
    • Gość: on wejdzna forum zdrowie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.07.05, 17:05
      Wymagasz konsultacji psychiatry!!!!
    • Gość: cro-expert Re: Dlaczego płacimy moerdercom? IP: *.dialin.iskon.hr 25.07.05, 20:20
      w BiH, Serbii, Czarnogo'rze, tež žyja, chorwaci(nie wiem co z tom wojnom ma
      Albania)
      czas leci, historie trzeba pamie,tać, ale žyć w prziszłosci
      • Gość: meg Re: Dlaczego płacimy moerdercom? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.07.05, 21:12
        i amen..
        :)
    • noyle bracia słowianie 27.07.05, 12:23
      co to za glupoty wypisujesz!!!
      w serbi widzialem napisy NATO = SS
      amerykanskie samoloty(nasi sojusznicy) bombadowaly serbskie domy , za to ze
      chlopaki nie chieli oddac albancom kosowa ktore to jest kolebka serbskiego narodu.
      poza tym nigdzie na balkanach nie spotkalem sie z taka zyczliwoscia jak w SiCG
      slowa "bracia polacy" to norma przy spotkaniach z serbami
      • Gość: krakus Re: bracia słowianie IP: *.acn.waw.pl 27.07.05, 21:47
        W pelni się zgadzam. Żądanie oderwanie Kosova od Serbii można jedynie porównać z żądaniem oddania Krakowa z Wawelem np.Austrii!! Nie ma wiekszego nonsensu, jak żądanie przez mieszkajacych tam Albańczyków przyłączenia kolebki narodowej Serbii jaką niewątpliwie jest Kosovo do Albanii tylko dla tego, ze obszar ten jest w najwiekszym procencie zamieszkiwany przez ludność Albańska.
    • Gość: Ted Re: Dlaczego płacimy moerdercom? IP: *.cto.gda.pl / *.cto.gda.pl 28.07.05, 13:16
      Widzę, że historia nie jest Twoją mocną stroną.
      O wyczynach ustaszowców w czasie II w.ś poczytaj:
      www.pavelicpapers.com
      www.balkan-archive.org.yu
      www.srpska-mreza.com
      Miłych wakacji.
      Ted
      • Gość: krakus Re: Dlaczego płacimy moerdercom? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.07.05, 18:41
        może rzeczywiscie mam braki tu i tam, ale oświec mnie prosze i wyjasnij mi
        jedno: co mają wspólnego Ustasze ze sprawą Serbsko-Albańskiego konfliktu na tle
        Kosowa?
        .. ale o co chodzi ???
    • Gość: lach Re: Dlaczego płacimy moerdercom? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 13:29
      licytacja na co komu kto i czyje co niczego nie rozwiąże.jadac do Hr.wspieramy
      tez sieroty i ofiary wojny.jest taki mnich O.Jozo Zofko który ma na stanie na
      wyspie jaklad i na terenie Hercegoviny ponad 4000 sierot na stanie.Cieszę się
      że mogłem poznać tego Świętego człowieka.Zmieńmy świat zaczynając od
      siebie.Polecam wyjazd do Medjugorje ,najlepiej w grupie.Miłych wakacji.
    • Gość: cro-expert Re: Dlaczego płacimy moerdercom? IP: *.dialin.iskon.hr 28.07.05, 21:13
      szkoda czasu,
      nigdy nie zrozumieće mentalnošć dzikiego Balkanu
    • Gość: D. paranoja IP: *.adsl.inetia.pl 28.07.05, 21:29
      morduja mordercy a gina ofiary.
      NIe wazne jaskiej narodowoasci. Morderca jest morderca a ofiar aofiara.
      nadgorliwcow uprzedzam - nie chodzi mi o obrone wlasna itd.... tylko o mord z wyrachowaniem.
      " takjie kraje jak BiH, Albania,Serbia i Czarnogóra" ???- 100% mordercow??? nie dostawajmy paranoi. "Bestie" :-D buhahahaha 100% bestii w bestii?????
      troche opamietania
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka