Dodaj do ulubionych

pyt. do Tych co wrócili

IP: *.sa.brewet.pl 04.08.05, 19:23
czy widywaliście( i gdzie?) ludzi z psami? mam jamnika, raczej boi się ludzi
ale lubi poszczekać.W Polsce wybierałam plaże z dala od ludzi by nie
przeszkadzał, jednak w Chorwacji nigdy nie byłam a marzy mi się. mniej
kłopotow mam z wyborem plazy dla mojego czterolatka. możecie mi doradzić?
Obserwuj wątek
    • Gość: Anika Re: pyt. do Tych co wrócili IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 20:18
      Witaj :)
      Ludzi z psami w Cro jest pełno !!! Jamniki, pudle, wilczurki, szczeniaki i
      dorosłe... Na plażach, promenadach, w Plitvicach... wszędzie pieski :) Będąc w
      Zagrzebiu widzidziałam całą akcję pod nazwą: "Obitelj na more,a pas na ulice"
      (Rodzina nad morze, a pies na ulice). Widać więc, że Chorwaci zdają sobie sprawę
      z tego problem. Przecież nie zawsze właściciel ma gdzie zostawić psa na wakacje
      i zachęcają by zabrać go ze sobą :)
      Udanych wakacji, Anika
    • Gość: Marek Re: pyt. do Tych co wrócili IP: 82.139.8.* 04.08.05, 23:17
      widziałem mnóstwo ludzi z psami, również na plażach
    • blue.berry Re: pyt. do Tych co wrócili 05.08.05, 09:13
      ja w zeszlym roku bylam w chorwacji z moim psiakiem (jest troche wiekszy od
      jamnika, wazy 65 kilo:)) nie mialam zadnych problemow - chorwaci bardzo fajnie
      reaguja na psy (oczywiscie grzeczne psy) nie mialam problemow z bywaniem z psem
      w knajpach, zwiedzaniem, pobytami na plazy. oczywiscie czesc plaz ma zakaz
      wprowadzania psow ale czesc nie.
      prosze jedynie pamietac o tym ze tam jest naprawde goraco wiec pies musi miec
      zapewniony cien i staly dostep do swiezej wody. warto tez miec na uwadze ze
      ostre skaly (i jezowce) sa problemem nie tylko dla ludzi:) ale jamnika przeciez
      mozna wziasc na rece. jesli bedzie sie kapal - woda jest bardzo slona wiec
      warto psa pod koniec dnia solidnie przeplukac slodka woda zeby nie mial
      problemow ze skora.
      jesli ma jakies problemy zdrowotne top warto leki zabrac ze soba. tam nie ma
      weterynarzy na kazdym kroku.
      pozdrawiam
    • Gość: mea1 Re: pyt. do Tych co wrócili IP: *.sa.brewet.pl 05.08.05, 09:45
      bardzo dziękuję za odpowiedż na moje pyt. pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka