orzel65 06.08.05, 22:40 Wróciłem z Nowalji na Pagu.Pytajcie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Iwona Re: Novalja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.05, 23:00 Witam- z nieba mi spadasz :) Jaka pogoda? Czy duży tłok? Jechałeś w ciemno? Jakie ceny apartamentów? Mieszkałeś w samej Novalii, czy w jakiejś wiosce? Jechałeś przez most czy płynałeś promem? Czy Pag jest rzeczywiście kosmiczny ;) ?? Pzw iwona Odpowiedz Link Zgłoś
orzel65 Re: Novalja 06.08.05, 23:16 Spadam,spadam i już jestem!Pogoda wspaniała 30-35 stopni.Tłok niewielki.Jechałem w ciemno 2+1.Cena za dobę w apartamencie 40 E super warunki dwie sypialnie,łazienka,kuchnia z pełnym aneksem,taras z widokiem na morze,gospodarz serwujący co wieczór wino własnej roboty.Apartament w samej Nowalji.Płynąłem promem 120kun.Na Pagu jest rzeczywiście niewiele roślinności,ale ma to swój urok.Byłem tam dwa razy polecam.Pzw Orzeł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziękuję :))))) Re: Novalja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.05, 00:10 No to cudownie. Byłam kiedys w Zadarze, potem na Hvarze- czas na Pag. Wyjeżdżam w środę. Pa :) I Odpowiedz Link Zgłoś
beniu11 Re: Novalja 06.08.05, 23:32 Bardzo ładna miejscowość.Dojazd rónież drogą lądową przez most.Tylko troszkę dalej.Generalnie spoko.Byliśmy tam 2002 roku pod koniec czerwca i odziwo woda byla delikatnie mówiąc chłodna.Myślę że były to jakieś anomalie.Polecam również miejscowość Pag.Bardzo widokowe trasy.Super. Odpowiedz Link Zgłoś
beniu11 Re: Novalja 07.08.05, 12:00 Polecam dyskont spożywczy w Pagu.W miarę tanie art.spożywcze, jak na warunki Chorwackie.Honoruja karty płatnicze.Jeśli pamiętam jest tam jedyna w okolicy (Pag)stacja benzynowa.Mogę się mylić.Ale coś mi tak utkwiło w pamięci. Odpowiedz Link Zgłoś