Gość: 1234 Re: wlasnie wrocilam z wyspy Brac - jakies pytani IP: *.visp.energis.pl 05.09.05, 07:44 Aja byłem przekonany, że wyspa nazywa się Brač. Odpowiedz Link Zgłoś
forget_me_notka Re: wlasnie wrocilam z wyspy Brac - jakies pytani 05.09.05, 15:15 a czy to wszystko co masz do powiedzenia? Boszszsz jak mnie wkurza takie bezsensowne czepianie sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1234 Re: wlasnie wrocilam z wyspy Brac - jakies pytani IP: *.visp.energis.pl 05.09.05, 15:30 Ciebie denerwuje czepianie się, a mnie niechlujstwo językowe. Każdy pozostanie przy swoim. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wedrowniczka3 Re: wlasnie wrocilam z wyspy Brac - jakies pytani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 18:44 prosze doradz jakieś tanie noclegi na wyspie :) Odpowiedz Link Zgłoś
wizadora Re: wlasnie wrocilam z wyspy Brac - jakies pytani 05.09.05, 18:56 tam, gdzie sie zatrzymalismy nie bylo super tanio - niestety. Kobieta chciala 50 euro za apartament ale poniewaz bylismy we dwojke, opuscila nam do 30 euro za nocke plus 1 euro za osobe tzw. tourist tax. Ale miejsce cudowne - polecam wlasnie dlatego. Miejscowosc Milna, dom nad mala zatoczka w lesie piniowym, cykady, malo ludzi. podam Ci namiary, nie znam niestety strony internetowej ale to jest mail do gospodarzy: info@adria-island.org, tel. +385(0)91 736 3915. Gospodarze mowia po angielsku apartamenty nazywaja sie Branka Apartments, powinnas znalezc je w google po wpisaniu Milna accomodation pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: macia nocleg na Brać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 23:36 czeskie biuro podróży www.adriadatabanka.com - korzystałem dwa lata z rzedu -- polecam - tam jest przepięknie Selca Sumartin, Povlja cudo Odpowiedz Link Zgłoś