Dodaj do ulubionych

wlasnie wrocilam z wyspy Brac - jakies pytania?

03.09.05, 23:52
Obserwuj wątek
    • Gość: 1234 Re: wlasnie wrocilam z wyspy Brac - jakies pytani IP: *.visp.energis.pl 05.09.05, 07:44
      Aja byłem przekonany, że wyspa nazywa się Brač.
      • forget_me_notka Re: wlasnie wrocilam z wyspy Brac - jakies pytani 05.09.05, 15:15
        a czy to wszystko co masz do powiedzenia? Boszszsz jak mnie wkurza takie
        bezsensowne czepianie sie
        • Gość: 1234 Re: wlasnie wrocilam z wyspy Brac - jakies pytani IP: *.visp.energis.pl 05.09.05, 15:30
          Ciebie denerwuje czepianie się, a mnie niechlujstwo językowe. Każdy pozostanie
          przy swoim.
          Pozdrowienia
          • Gość: wedrowniczka3 Re: wlasnie wrocilam z wyspy Brac - jakies pytani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 18:44
            prosze doradz jakieś tanie noclegi na wyspie :)
            • wizadora Re: wlasnie wrocilam z wyspy Brac - jakies pytani 05.09.05, 18:56
              tam, gdzie sie zatrzymalismy nie bylo super tanio - niestety. Kobieta chciala
              50 euro za apartament ale poniewaz bylismy we dwojke, opuscila nam do 30 euro
              za nocke plus 1 euro za osobe tzw. tourist tax.
              Ale miejsce cudowne - polecam wlasnie dlatego. Miejscowosc Milna, dom nad mala
              zatoczka w lesie piniowym, cykady, malo ludzi.
              podam Ci namiary, nie znam niestety strony internetowej ale to jest mail do
              gospodarzy: info@adria-island.org, tel. +385(0)91 736 3915. Gospodarze mowia po
              angielsku
              apartamenty nazywaja sie Branka Apartments, powinnas znalezc je w google po
              wpisaniu Milna accomodation
              pozdrawiam
            • Gość: macia nocleg na Brać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 23:36
              czeskie biuro podróży www.adriadatabanka.com - korzystałem dwa lata z rzedu --
              polecam - tam jest przepięknie Selca Sumartin, Povlja cudo
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka