Dodaj do ulubionych

kafejki internetowe w chorwacji

IP: *.netg.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.05, 13:15
jak wygląda i ile kosztuje dostep do internetu w takich miasteczkach jak
trogir, stary kasztel czy split?
Obserwuj wątek
    • Gość: anka Re: kafejki internetowe w chorwacji IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.09.05, 15:48
      właśnie stamtąd wróciłam - z internetem jest różnie. W Kasztelu Nowym są dwie
      kafejki, jednak niełatwo je znaleźć, prościej dotrzeć do tej przy głównej
      drodze (split - trogir, którędu kursują autobusy), jest stosunkowo tania - za
      30 minut płaciłam jakieś 6-7kun. W innych Kasztelach cienko - może jest 1 w
      Kasztelu starym, ale ostatecznie do niej nie dotarłam
      W Trogirze kafejek więcej, ale droższe, od 9 kun za 30 min do 12.
      powodzenia!
      • Gość: martyna Re: kafejki internetowe w chorwacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 16:23
        dzieki za odpowiedz :D fajnie ze ceny sa przystepne
        • Gość: lola Re: kafejki internetowe w chorwacji IP: *.acn.waw.pl 15.09.05, 17:08
          trogir za 15min placilam 20-30kun-na starowce-:),natomiast w primosten za 10min
          chcieli 120kun!no porazka;(
        • Gość: . Re: kafejki internetowe w chorwacji IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.09.05, 17:11
          bedziesz mogła miło spędzić wakacje w chorwacji przed monitorem
          • Gość: ziom Re: kafejki internetowe w chorwacji IP: *.netg.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.05, 22:29
            jak ktoś jest ze wsi i nie wiem, że internet służy do taniej komunikacji, to
            tylko siedzi przed monitorem i się gapi!!!
            • Gość: ... Re: kafejki internetowe w chorwacji IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.09.05, 23:25
              jesteś ze wsi?
      • Gość: XXL Re: kafejki internetowe w chorwacji IP: *.idea.pl 16.09.05, 11:10
        Nad morzem zwykle koło 20 kun/30 minut. Zdzierstwo.
        Jak kto ma laptopa to przez telefon GPRS (T-Mobile) wychodzi
        35zł za 1 Mb. Też drogo.
        • Gość: Phil Re: kafejki internetowe w chorwacji IP: *.citibank.com 16.09.05, 16:46
          Polecam oderwac sie od codziennosci, internetu rowniez. Naprawde to jest
          mozliwe! Milych wakacji!
          • porannarosa Re: kafejki internetowe w chorwacji 16.09.05, 21:55
            Zasadniczo kazdy z nas jedzie na wakacje odpoczac, ale nie wyobrazam sobie
            zostawic nagle wszystkich kilentow, a telefony w HR zjadłyby mi roczna pensje. w
            rezultacie w PRIMOSTENIE za 30 minut placilam 5 kun. Fakt faktem, ze znam
            własciciela i zasadniczo nie chciał brać wogle kasy...dostal na lody :P
    • Gość: Monika Re: kafejki internetowe w chorwacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.05, 21:00
      Za 15 min zaplacilismy 10 kun w Biogradzie
      Kafejki sa chyba wszedzie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka