Gość: zbych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 16:32 jade do chorwacji i chce zabrać ze sobą troche baki czy moga byc problemy na granicy(tzn czy trzepią na granicicy czy chodzą z psami? :D jak chorwacka policja reaguje na trawe... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: cro-expert Re: transport marichuany przez granice IP: *.dialin.iskon.hr 15.09.05, 17:27 chorwacka policja lubi trawe (jak znajdze), takže lubi czytać forum-gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dona Re: transport marichuany przez granice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 21:58 Tak też przypuszczałam.Odpowiedzi niektorych osób byly tak szczegółowe,ze aż dziwne.Ja nie mam u siebie z z daszkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: delegwan Re: transport marichuany przez granice IP: *.radiostrada.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.05, 23:53 Już Cię administrator namierza. Lepiej wyczyść chatę, bo w myśl ustawy, kto posiada niewielką ilość środków odurzających lub substancji psychotropowych, podlegać będzie grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku.W trakcie swoich pobytów w miastach Chorwacji więcej widzałem kotów niż psów, ale mam nadzieję, że na granicy to mają akurat odwrotnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanatyl Re: transport marichuany przez granice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 10:57 Jechałem miesiąc temu do CRO,samochodem,luzik,tylko zerkną w paszport idalej,także granice spoko ale jak jest w samej CRo to niestety nie próbowałem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: delegwan Re: transport marichuany przez granice IP: *.ostroleka.cvx.ppp.tpnet.pl 18.09.05, 21:15 samo "h" Odpowiedz Link Zgłoś