Dodaj do ulubionych

transport marichuany przez granice

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 16:32
jade do chorwacji i chce zabrać ze sobą troche baki czy moga byc problemy na
granicy(tzn czy trzepią na granicicy czy chodzą z psami? :D jak chorwacka
policja reaguje na trawe...
Obserwuj wątek
    • Gość: cro-expert Re: transport marichuany przez granice IP: *.dialin.iskon.hr 15.09.05, 17:27
      chorwacka policja lubi trawe (jak znajdze),
      takže lubi czytać forum-gazeta.pl
      • Gość: dona Re: transport marichuany przez granice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 21:58
        Tak też przypuszczałam.Odpowiedzi niektorych osób byly tak szczegółowe,ze aż
        dziwne.Ja nie mam u siebie z z daszkiem.
    • Gość: delegwan Re: transport marichuany przez granice IP: *.radiostrada.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.05, 23:53
      Już Cię administrator namierza. Lepiej wyczyść chatę, bo w myśl ustawy, kto
      posiada niewielką ilość środków odurzających lub substancji psychotropowych,
      podlegać będzie grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności
      do roku.W trakcie swoich pobytów w miastach Chorwacji więcej widzałem kotów niż
      psów, ale mam nadzieję, że na granicy to mają akurat odwrotnie.
    • Gość: fanatyl Re: transport marichuany przez granice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 10:57
      Jechałem miesiąc temu do CRO,samochodem,luzik,tylko zerkną w paszport
      idalej,także granice spoko ale jak jest w samej CRo to niestety nie próbowałem:)
    • Gość: delegwan Re: transport marichuany przez granice IP: *.ostroleka.cvx.ppp.tpnet.pl 18.09.05, 21:15
      samo "h"
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka