Dodaj do ulubionych

Baska na wyspie KRK

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.06, 22:48
Szukam wszelkich informacji na temat tej miejscowości i mozliwości zakwaterowania dla dwóch dorosłych i dziecka.Ktos coś wie?
Obserwuj wątek
    • Gość: lola :) IP: *.acn.waw.pl 29.01.06, 22:22
      ja bylam tam 2lata temu ale mieszkalismy w novi vinodolski i na wyspie bylismy
      na jednodniowa wycieczke autem:)bardzo mi sie podobalo -szcezgolnie baska;)
      zdjecia do obejrzenia-
      www.agnieszka.ao.pl/
      lub z tegorocznych wakacji w tucepi
      www.wakacje.ao.pl/
      • Gość: Jarek Re: :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.06, 20:26
        A czy w tej Basce widziałaś jakis deptak przy plaży gdzie dzieciak mógłby bezpiecznie poszaleć?
        • Gość: lola Re: :) IP: *.acn.waw.pl 02.02.06, 02:34
          bylam tam przejazdem, spacerowalismy i bylo to 2lata temu wiec jakis deptak to
          byl:)ale tu masz na focie 7 jedna z plazy w basce:)zdjecie robione z gory:)
          www.agnieszka.ao.pl/
          wiem ze bardzo mi sie tam podobalo jak na calej wyspie krk-plus ze blisko z
          polski..ale ja po tym roku zakochalam sie w riwierze makarskiej...a mzoe w tym
          na plw. Plejesac sie udamy:)..cala croatia jest piekna-pozdro
          • Gość: Jarek Re: :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.06, 16:27
            Dzięki za informacje.Ja swoją przygodę z Chorwacją zacząłem właśnie od Riwery Makarskiej i(niestety)każde inne nowe miejsca troche mnie rozczarowywują...
            • Gość: lola Re: :) IP: *.acn.waw.pl 02.02.06, 18:19
              no wlansie tu jest problem:)ja zaczynalam swoja przygode od istrii , pozniej
              zat.kvaner i pozniej wlasnie riwiera.. my tez jak bylismy 10dni w tucepi to
              potem pojechalismy do primosten na 3dni to sie rozczarowlaismy;/niby miasteczko
              sliczne..ale okolice juz nie porownywalne z riwiera..ale ten masyw gor
              biokovo..eh:)))jednak wyspa krk naparwde bardzo ladna szczegolnie baska....tam
              gory i moorze super;)na pewno tam sie wybiore keidys na dluzej:)
              • Gość: zbynek Re: :) IP: *.plock.mm.pl 03.02.06, 13:55
                jedż na Peljesac - to dopiero będziesz zachwycona np.do Orebica.
                • Gość: lola Re: :) IP: *.acn.waw.pl 03.02.06, 19:27
                  mam to w planach na ten rok:)
                • Gość: Piotr Re: :) IP: *.acn.waw.pl 22.03.06, 11:50
                  A TY ZNASZ TYLKO oREBIC I NIC WIECEJ.pRZESTAN WRESZCIE Z TYM NUDZIC!
      • Gość: janek098 www.republika.pl/przygoda2005 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 20:13
        zajrzyj na strone opisuje moją przygode z biurem Tramp travel
        Jest też opis Novi Vinodolski i galeria zdjęć.
        www.republika.pl/przygoda2005
    • Gość: masz Re: Baska na wyspie KRK IP: *.kat.3s.pl 02.02.06, 22:13
      deptak jest widok cudny a zakwaterowanie mozzzna poprzez biuro kompas
    • Gość: gosiath Re: Baska na wyspie KRK IP: *.elsat.net.pl 04.02.06, 19:56
      Baska jest pięknie położona.Deptak kilku kilometrowy ale zatłoczony, plaża
      żwirowa i dość wąska.Organizują wycieczki na położone w pobliżu wyspy (naprawde
      warto). Jedziesz z dzieckiem więc pewnie nie skorzystasz ale kilka minut od
      centrum jest kamping Bunkuluca z cudną plażą(naturystyczny) gdzie przychodzi
      sporo ludzi z miasteczka, a tuż za kampingiem piękne dzikie plaże gdzie są i
      tekstylni i golasy.Można pojeżdzić po wyspie jest pare ciekawych miejsc.
      • Gość: faraon Re: Baska na wyspie KRK IP: *.crowley.pl 10.02.06, 14:49
        Polecam camping Bunculuka, tyle że rzeczywiście nturystyczny. Rewelacyjnie
        położony na pagórkach, z drzewami, wśród skałek, nad zatoczką z pięknym
        widokiem. A za nim oddalając się od miasteczka dochodzi się do fajnych, pustych
        plaż. Samo miasteczko bardzo sympatyczne, z deptakiem pełnym ludzi, portem z
        wycieczkami, promem na Rab. Ciekawostką są wytyczone szlaki piesze przez góry
        (góry do 300 m n.p.m.), ale trzeba być silnym żeby łazić w upale. Natomiast jak
        się trafi dzień zachmurzony to polecam jakś górską wycieczkę.
    • Gość: marek Re: Baska na wyspie KRK IP: *.244.155.18.wifi155.tnp.pl 21.02.06, 11:56
      Byłem w Baśce 5 razy.Najładniejsze miasto na wyspie.No może takie samo jak Krk
      i Malinska.Plaża zatłoczona i wcale nie kamienista.Można pojeżdzić po wyspie na
      imne plaże.Do ładniejszych zaliczam dziką plażę przed Starą Baśką.Można się
      wybrać do Soline na plaże z borowinami.I najważniejsze jest to że wszędzie jest
      ciepłe morze,cieplejsze niż w innych rejonach Chorwacji
      • Gość: Bartek Re: Baska na wyspie KRK IP: *.widzew.net / *.widzew.net 20.05.06, 16:03
        Ja byłem w tym mieście 3 razy. Jest pięknie, plaże czyste, zadbane, widoki
        cudowne. Morze jest ciepłe, nawet pod koniec maja. Polecam, szczególnie
        tamtejszą kuchnię!
    • Gość: ww Re: Baska na wyspie KRK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.06, 09:45
      BAŚKA TO MOJE MIEJSE NA ZIEMI

www.hotelibaska.hr/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka