Dodaj do ulubionych

gdzie warto pojechać z dziećmi

06.04.06, 10:39
Wybieramy się do chorwacji ale jescze niewiemy konkretnie gdzie będziemy
wypoczywać? Może ktoś z doświadczonych forumowiczów kto już był
kilka/kilkanascie razy w chorwacji może mi polecić ciekawe miejsce z płytką
wodą dla dzieciaków/ gdzieś gdzie plaże sa piaszczyste choć wiem że tylko
żwir zastane,
Obserwuj wątek
    • Gość: zbynek Re: gdzie warto pojechać z dziećmi IP: *.plock.mm.pl 06.04.06, 12:46
      Orebic na Peljesacu.
      • Gość: Dami Re: gdzie warto pojechać z dziećmi IP: 193.59.95.* 07.04.06, 14:39
        A Zbynek tylko o jednym.
        Byłem - czy jest to dobre miejsce na wyjazd z małymi dziećmi, to bym nie
        powiedział
        • Gość: tslazak Re: gdzie warto pojechać z dziećmi IP: *.adsl.inetia.pl 12.04.06, 12:17
          Serdecznie Witam,

Byłem już w Chorwacji w paru miejscach, ale bezapelacyjnie najpiekniejsza jest
          Makarska,no icała Makrska Riwiera - wysokie, skaliste, wapienne góry nad
          krystalicznie czystym i ciepłym morzem,zapach lawendy, piękne i pekne miejsca na
          spacery. Plaża jest piękna i ma ok 3 kilomety dł., w większej cześci
          drobnożwirowa, każdy znajdzie jakieś fajne miejsce dla siebie, Polecam i
          pozdrawiam :)
    • madzialena75 Re: gdzie warto pojechać z dziećmi 06.04.06, 15:32
      Jedno z niewielu miejsc z piaszczystą plażą i dluuugo plyciutką wodą to Lopar z
      tzw. Rajską Plażą na wyspie Rab. Obejrzyj sobie zdjecia tej miejscoweosci w
      Internecie... to jest to czego szukasz dla dzieci...I stosunkowo blisko ....
      • Gość: fila31 Re: gdzie warto pojechać z dziećmi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.06, 21:14
        dzięki bardzo napweno poczytam o tej wyspie, a jest sporo w necie .....
    • Gość: kil Re: gdzie warto pojechać z dziećmi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.06, 21:46
      polecam miejscowość Promajna - cisz, spokój, plaża szeroka, miejscami
      zacieniona. Piasek to kamyki - ale to jest wielka frajda dla maluchów (2 i 4
      lata), a poza tym kamyki nie wchodzą w majty!
      • Gość: ewa Re: gdzie warto pojechać z dziećmi - do kila IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.06, 17:07
        Czy w Promajnej jest długie, łagodne zejście do morza, czy są też miejsca gdzie
        dno szybciej opada i nie trzeba iść daleko w głąb żeby popływać ?
    • Gość: 19ika72 Re: gdzie warto pojechać z dziećmi IP: *.chello.pl 07.04.06, 18:17
      Mimice niedaleko Omisia. Plaża z kamyczkami, łagodne zejście do morza, mało
      ludzi. Byliśmy tam z rocznym maluchem i było super. Poza tym stamtąd blisko do
      Omisa, Makarskiej, baska Voda wiec można zwiedzac okolice,
      • kaska733 Re: gdzie warto pojechać z dziećmi 10.04.06, 13:41
        Czy możesz się skontaktować ze mną szukam sprawdzonych noclegów w Mimicach.
        • Gość: 19ika72 Re: gdzie warto pojechać z dziećmi IP: *.chello.pl 11.04.06, 22:34
          Sorry, bylismy, było naprawdę fajnie, ale namiarów nie podam - bo nie mam.
          Jakoś nie pomysleliśmy żeby wziąć jak stamtąd wyjeżdzaliśmy bo nie wracamy w to
          samo miejsce....A apartament znaleźliśmy jadac w ciemno.
          Pozdr
          Ika
      • darek9634 Re: gdzie warto pojechać z dziećmi 05.05.06, 14:29
        No właśnie, słyszałem i czytałem o tej miejscowości. Chcę tam pojechać z
        rodziną. Apartamenty, do których dzwoniłem są już zajęte. Jeżeli możesz to daj
        namiar na ten, w którym mieszkałaś. A może warto tam pojechać w ciemno?
    • Gość: Mimica Re: gdzie warto pojechać z dziećmi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.06, 09:05
      A może były to kwatery u Bożo i Luciji Barićów?
      free-st.htnet.hr/apartmani-lara

www.apartmani-hrvatska.com/ -potem Splitska Riviera,dalej Mimice i Bożo Barić
      • Gość: 19ika72 Re: gdzie warto pojechać z dziećmi IP: *.chello.pl 17.04.06, 17:06
        Nie , to nie było to , ale w sumie podobne. My za swój płacilismy 60 euro za
        apartament skłądający się z kuchni, dużej łazienki i 2 sypialni z podwójnymi
        łóżkami, z balkonu był widok na morze. Myśle, ze mieliśmy fuksa, że znaleźliśmy
        ten apartament jadąc w ciemno.
        Pozdr
        Ika
        • Gość: Marcin Re: gdzie warto pojechać z dziećmi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.06, 20:25
          60 euro za dobę..
    • Gość: JJ Re: gdzie warto pojechać z dziećmi IP: *.streamcn.pl 30.04.06, 13:10
      Orebic Pena na Peljesaczu to bardzo dobre miejsce na wyooczynek z dziecmi rozne
      warianty opis wwwfunclub pljade tam 6raz
    • monika999925 Re: gdzie warto pojechać z dziećmi 05.05.06, 13:20
      W ubiegłym roku byliśmy z dwójką dzieci w wieku 3 i 4 lata w Chorwacji na
      wyspie Korczula w miejscowości Lumbarda. Polecam gorąco - Lumbardę - duża
      piaszczysta plaża, płytko i spokojnie. Dzieci przez cały dzień siedziały w
      wodzie "bez specjalnego nadzoru" ze strony dorosłych.
      • Gość: lola TUCEPI IP: *.acn.waw.pl 05.05.06, 22:44
        hej..polecam ci riwere makarska;)))i miasteczko Tucepi , wiekszosc domow ma do
        plazy blisko:))
        bylismy w tamte wakacje na przelomie sierpnia i wrzesnia i moge ci polecic z
        czystym sumieniem;)piekna plaza zwirowa, woda plyciutka przy brzegu..i bylo
        wyjatkowo duzo rodzin z dziecmi:)chyba jak bylam w cro to wiekszej liczny nie
        spotkalam w miasteczku dzieciakow:)cudowne miasteczko:)))te gory ktore sie lacza
        z morzem cuo:)polecam moje foty:)
        www.wakacje.ao.pl/
        galeria-riwera makarska
        • Gość: ines wiecej Znajdziesz na...:)) IP: *.acn.waw.pl 05.05.06, 22:45
          Tucepi jest sliczne;))
          www.cro.pl/forum/
          swietne forum o cro:))pozdrawiam ines;)))
        • Gość: fila31 Re: TUCEPI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.06, 22:31
          zdjęcia są super i te widoki,
          na dzień dzisiejszy jeszcze niewiem gdzie pojedziemy tyle się naczytałem że
          trudno mi się zdecydować, ale bedzie to z pewnością południowa dalmacja...
          masz moze jakies namiary na kwatere. albo jakies fotki gdzie mieszkaliście.
          fila31@wp.pl
        • Gość: marcin Re: TUCEPI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.06, 20:54
          czy to dobry pomysł jechac pierwszy raz do cro za dzieciakami w ciemno w
          okolice makarskiej? czy lepiej zacxąć przygode z cro od istrii?
      • fila31 Re: gdzie warto pojechać z dziećmi 06.05.06, 22:34
        monika999925 napisała:
        monika mogę Cię prosic o przesłanie zdjęć plaza, okolica itp. fila31@wp.pl

> W ubiegłym roku byliśmy z dwójką dzieci w wieku 3 i 4 lata w Chorwacji na
        > wyspie Korczula w miejscowości Lumbarda. Polecam gorąco - Lumbardę - duża
        > piaszczysta plaża, płytko i spokojnie. Dzieci przez cały dzień siedziały w
        > wodzie "bez specjalnego nadzoru" ze strony dorosłych.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka