Gość: anka IP: *.clk.net / *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.06, 18:52 wybieram sie tam w sierpniu,czy ktoś zna może ten kamping? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gosiak149 Re: czarnogóra kamp olivia ? 06.07.06, 00:00 Tego kepmu nie znam, ale radzę uważać na campingi w Czarnogórze. Zwiedziliśmy w ubiegłym roku dwa, na jednym zatrzymaliśmy się na trzy dni. Dłużej się nie dało. Warunki sanitarne koszmarne! Właściwie, trudno mówić o jakichkolwiek warunkach sanitarnych. Lubię kempingi, nie jestem wymagająca, ale to już było przegięcie. Jedynym plusem było cudowne morze i ładna żwirowa plaża. Ale nie pojadę tam więcej, chyba że dostosują się do cywilizowanych standardów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablo Re: czarnogóra kamp olivia ? IP: *.aster.pl 06.07.06, 11:24 Cenna informacja - tez sie tam wybieram ok 6 sierpnia, nawet rozwazale rowniez ten kamp :-). A masz jakies godne polecenia miejsce do zatrzymania sie? Generalnie mozesz polecic cos warto tam zobaczyc i generalnie jakies uwagi o Czarnogorze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamil99 Re: czarnogóra kamp olivia ? IP: 80.54.62.* 06.07.06, 12:14 W Czarnogórze ceny kwater są dużo niższe niż w Cro, więc może warto się zastanowić nad noclegiem na kwaterach? Na miejscu można znaleźć bez problemów. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: czarnogóra kamp olivia ? IP: *.clk.net / *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.06, 21:41 planuje wyjazd na 8 sierpnia,może się przypadkiem gdzieś tam spotkamy :-) a w czarnogórze nie byłam jeszcze więc nic konkretnego nie moge powiedziec,w tamtym roku byłam w chorwacji okolice split-omis,było rewelacyjnie,ale w czarn.taniej,a w tym roku budżet mniejszy :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucy Re: czarnogóra kamp olivia ? IP: *.mcon.pl 12.07.06, 14:13 Camp Oliva jest w porządku.Właśnie wróciłam z CG i mogę go polecić z pełną odpowiedzialnością. Problem jest tylko w tym czy będzie na nim miesce bo nie jest zbyt duży a gdy wyjeżdżałam był pełny. Jeśli byłby problem z miejscem to obok jest camp "Utjeha" - też wart polecenia- spędziłam tam piękne dwa tygodnie.Prowadzą go bardzo mili ludzie - Sonia i Fiko. Stwarzają dobrą atmosferę, dbają o gości. Warunki sanitarne - dobre (woda ogrzewana przez słońce jak wszędzie w CG), zacieniony, woda w kranach słona ale do picia bierze się z innego ujęcia. Z bramy campu wejście na plażę - niezbyt dużą ale niedaleko jest inna plaża dla wtajemniczonych i nie lubiących tłumu. A przede wszystkim jest niedrogi. Za cztery osoby, auto i namiot płaciliśmy 10 euro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: czarnogóra kamp olivia ? IP: *.clk.net / *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.06, 22:21 dzieki bardzo,zawsze lepiej zapytać niż się zdziwić na miejscu,tym bardziej że blisko nie jest,a i nasłuchałam sie ostatnio o niezbyt dobrych warunkach na kemp.a teraz wiem ,że nie jest tak zle :-) Odpowiedz Link Zgłoś